Jump to content

Reptilian İnsansılar


whitekristal

Önerilen Mesajlar

David Vaughan Icke,

 

1990'dan beri, "dünyayı gerçekte kim ve ne kontrol ediyor konusunun ful – time araştırmacısı" oldu.

 

Dünyanın "Elit" veya "Illuminati" olarak adlandırılan gizli bir grup tarafından yönetildiğini söylüyor.Gizli dünya hükümetinin, Babil Kardeşliği olarak bilinen reptilian insansılar (sürüngen) ırkından olustuğunu ve George W. Bush,Kraliçe Elizabeth II ve Kris Kristofferson dahil, bir çok seçkin figürün gerçekte reptilian

oldugunu yazdı.

Icke, Rothschild ailesi olarak bilinen kücük bir Yahudi grubunun

da "Reptilian soyundan" olduğunu, Adolf Hitler'i finanse ettiğini ve...Nazilerin Musevi katliamını desteklediğini iddia etti.

Icke, Rothschild'larin Yahudi değil, reptil (sürüngen) oldugunu

belirtti.

 

Gizli hükümet

Icke'nin fikirlerinin kalbinde, dünyanın Rockefellers and the

Rothschilds gibi bankerler ve işadamları tarafından finanse edilen

gizli bir hükümet tarafından kontrol edildiği, Nazilerin Musevi

Katliamının, Oklahoma şehrinin bombalanmasının ve 11 Eylül 2001 saldırısının, onlar tarafindan finanse edildiği ve organize edildiği inancı vardır. Bu bireyler dünya çapında gerçekleşen olaylar düzenliyorlar, sonra elit kesim halkın 'bir şey yapılmalı'

karşılığını alıyor ve sonra kontrolü/gücü arttırıyorlar. Icke, bundan problem – reaksiyon – çözüm olarak bahsediyor.

Reptilian İnsansılar

1999'da, Icke, Gezegenin Babil Kardeşliği olarak adlandırılan

reptilian (sürüngen) insansılar ırkı tarafindan kontrol edilen Yeni

Dünya Düzeni tarafindan yönetildiğini yazdı. Şöyle yazdı :

"Benim kendi araştırmam, reptilian kontrolünün ve manipulasyonunun başka bir boyuttan dördüncü boyutun alt bölümünden yönetildiğini öne sürüyor.

Diğer insanlar bunu alt astral boyut olarak bilir, kara büyü

rituelleri olan demonların ve kötü niyetli varlıkların yuvası…"

Icke'ye göre, reptil melezi reptilian – insan DNA sı, onların eğer

insan kanı içerlerse, sürüngenden insan formuna değişmelerini

sağlıyor.

Reptilian grubu bir çok ünlü/seçkin insanı ve pratik olarak her dünya liderini kapsıyor.Örneğin,İngiltere'nin Ana Kralicesi, George W. Bush, Hillary Clinton, Harold Winson,Tony Blair.Bu insanların ya kendileri reptilian veya sürüngenler için çalışıyorlar.

"Rothschilds, Rockefellers, İngiliz Kraliyet ailesi ve ABD nin ve dünyanın geri kalanının idareci politik ve ekonomik aileleri bu

AYNI soydan geliyor. Züppelik nedeni ile değil,genetik yapılarının sağladığını taşımak için – reptilian – memeli DNA kombinasyonu onların şekil değiştirmesini sağlıyor çünkü.

Icke, Galler Prensesi Diana'nın öldürülmesinin nedeninin, Diana'nin, Charles ve Camilla'nin satanik bir rituel ile kurban edilen bir çocuga sahip olduklarını keşfetmesi olduğunu söylüyor.

Ayrıca, Diana'nin sırdaşı Christine Fitzgerald'a göre, Diana'nın, İngiliz Kraliyet ailesinin sürüngenler ile bağlantıda olduğunu ve

Diana'nın onların şekil değistirdiklerini gördüğünü yazdı.

Reptilian olan George W. Bush'un, 11 Eylül olayında anahtar bir rol oynadığını yazdı. Icke, ırksal ve etnik bölünmelerin sürüngenler tarafından geliştirilen bir illuzyon olduğuna ve ırkçılığın Illuminatinin gündemini ateşlediğine inanıyor.

 

Problem-reaksiyon- çözüm

Problem – reaksiyon –çözüm David Icke tarafından geliştirilen bir

terimdir. Icke, bunu bir kriz (problem) yaratma, bu krizi çözmek icin bir eylem çağrısını (reaksiyon) bekleme, sonra eyleme geçme (çözüm) stratejisi olarak tanımlıyor,bunun arkasına gizli bir gündem, güç kazanma var.

Örneğin, bir hükümet bir problem yaratır, suçu başkalarına atar ;

insanlar, kendi haklarını vermeye istekli olarak hükümetin yardım etmesini isteyerek reaksiyon gösterir ve hükümet krizden çok önce planlanmış olan çözümü sunar.

Ornekler David Icke'den :

İnsanların hosuna gitmeyecek bir şey ortaya koymak istiyorsunuz. Bu, polise daha fazla güç, temel özgürlüklerin daha çok erozyona

uğraması, hatta savaş bile olabilir. İnsanlara bunları açıkça

önerirseniz, insanların bunlara karşı reaksiyon göstereceğini

bilirsiniz. Böylece, önce bir PROBLEM yaratırsınız, suç oranını

arttırırsınız, daha fazla şiddet yaratırsınız, terorist bir bomba,

hükümetin çökmesi, ya da savaş çıkarmak için Saddam Huseyin gibi Illuminati kuklalarından birini alırsınız.Birisinin bu problem için suçlanacağından emin olursunuz, bunların arkasındaki gerçek insan olan sizin suçlanmayacağınızdan emin olursunuz.

Böylece, bir "avanak" yaratırsınız, Amerikada Timothy McVeigh veya Lee Harvey Oswald için bu terim kullanılıyor. Sonra, ürettiğiniz olay ile ve kimi suçladıkları ile ilgili insanların neler düsündüklerini anlatmak icin kendi medyanızı kullanırsınız. Bu bizi ikinci aşamaya getirir, insanların REAKSIYONU – "Bu devam edemez ; ONLAR bununla ilgili ne yapacaklar ?"

Bu ONLARIN, yarattıkları probleme açıkça ÇÖZÜM sunmalarını sağlar – küresel gücü veya daha falza temel özgürlüklerin sınırlanmasının bir merkeze baglanması gündemlerini ilerleten yeni yasalar. Bu teknik insan zihni ve duyguları üzerinde her zaman kullanılır.

Bazı komplo teoristlerinin inandıkları, problem – reaksiyon – çözüm taktiğinin örneklerinden bazıları :

Hitler'in gücünün boyutunu hızlandıran Reichstag Yangını

(tarihçiler bunun nedenini bilmiyor),

İspanya – Amerika Savasini hızlandıran USS Maine (ACR-1) in batmasi (nedeni bilinmiyor)

ve Kuba'nin isgali icin halk destegi uretmek icin

ABD plani olan Northwood Operasyonu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Galaktik İnsan Federasyonu , Ashtar Galaktik Kumandası gibi insan ırkının koruyucularının üstünlüğü nedeniyle dünyaya sızmalar yaparak içten içe hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar. Bu gibi durumlarda sevgiyi , doğruluğu ve dürüstlüğü temel almalıyız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Açıkcası ben reptilian diye bişeyin varlığına inanmıyorum.Dünyayı yöneten ''gizli gücün'' illüminati olduğunu biliyorum.İlluminatinin tam olarak ne olduğunu biliyorum.mason mu? hayır değiller.reptilian mı? o da değil.insan mı ? emin değilim.belki temsil ediyor olabilirler ama kesinlikle insan değiller..ne olduklarını biliyor muyum.evet... onlarla görüştüm mü ? sayılır..ne olduklarını söyler miyim..hayır:D çünkü çoğu konuda yazdım ve 1 tane bile inanan olmadığına eminim..ama reptilian mı? hadi ama bu kadar hayalperest olmayın.yok george bush reptilianmışda..:rofl:öyle olsa adam dünyayı fethetmişti la..kendi fikrim (reptilian diye bişey yok,varsa bile dünyada yok.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu konu üzerinde uzun süredir araştırma yapıyorum, yazılar yazıyorum.

 

Kısaca reptilian hibrid insan konusuna değinebilirim burada. Gerçi benzer bir başlık da ben açmıştım. http://www.gnoxis.com/s%C3%BCr%C3%BCngenimsi-insanlar-57994.html?highlight=

 

Bütün fraternik yapılar, yani kardeşlik örgütleri (masonlar, thule, tapınakçılar, gül ve haç vs.) ve bütün çok tanrılı pagan inanç sistemleri bizzat dördüncü boyutta yaşayan reptilian hibrid insan ırkının master beyinlileri tarafından yönetilir ve yönlendirilir. Bütün bu sistemlerde, ayinler ile dördüncü boyuttaki master beyinli sürüngenimsi yaratıklarla iletişim sağlanır. Diğer tek tanrılı dinlerde de reptilianların etkisi olmuştur. Farklı mezhepler, farklı yolların tarikatların oluşumu da bu bağlamda ele alınabilir. Bu çıkarsama, bu tür yapılarda kullanılmış sembolizmden ve benzerliklerden dolayı yapılabilir.

 

Reptilian hibrid genlerine sahip, dördüncü boyutun dışında, bizim üç boyutlu dünyamızda da yaşayan insanlar bulunmaktadır. Bunlardan bir kısmı saf kan reptiliandır. Yani kutsal kan sahibi reptilianlar... Bunlar Kara Aristokrasi ya da David İcke'nin söylemi ile Elitler olarak adlandırılır. İlluminati örgütünün üst yönetici konumunda da kutsal kan sahibi 13 aile bulunmaktadır. Bunlar shape-shifter yani yüz şeklini değiştirebilenler olarak bilinmektedir. Bunun altında, illuminatinin alt kademelerinde görev yapan 300 aile bulunmaktadır. Bunlar shape-shifter özelliğe sahip değildir.

 

Reptilian hibrid insanlar ile diğer insan ırkının genlerinin karışımından oluşan bozuk ırk vardır bir de. Reptilianlardan arta kalan insanlar. Reptilian genetiği ucundan kıyısından bulaşmış olanlar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Entrikalar..Bağlantılarımız ve bağlılıklarımız oldukça kuvvetli. Sandığınız kadar güçsüz, aciz ve zavallı değiliz.Savaşmak bizim doğamızda yok. Fakat savaş kaçınılmazsa, herkes istediğini alacak. Bir atlantis vakası daha yaşanmayacak.
insan ırkının doğasında savaşmak vardır daha doğrusu binlerce yıl yaptığımız şey bu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Entrikalar..

 

Bağlantılarımız ve bağlılıklarımız oldukça kuvvetli. Sandığınız kadar güçsüz, aciz ve zavallı değiliz.

Savaşmak bizim doğamızda yok. Fakat savaş kaçınılmazsa, herkes istediğini alacak. Bir atlantis vakası daha yaşanmayacak.

 

Ben reptilianların aciz, güçsüz ve zavallı olduklarına inanıyorum. Küçük beyinli luciferler bunlar. Batınlarındaki pislikler her zaman yüzlerine de yansır. Işık diye sundukları şey zifiri karanlık, karanlık diye adlandırdıkları da nur üstü nurdur.

 

Yeni Dünya Düzeni hayalleri atlantiğin sığ sularında batacak. Üçüncü Dünya Savaşı sonları olacak.

 

TI8kMyi.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben reptilianların aciz, güçsüz ve zavallı olduklarına inanıyorum. Küçük beyinli luciferler bunlar. Batınlarındaki pislikler her zaman yüzlerine de yansır. Işık diye sundukları şey zifiri karanlık, karanlık diye adlandırdıkları da nur üstü nurdur.

 

Yeni Dünya Düzeni hayalleri atlantiğin sığ sularında batacak. Üçüncü Dünya Savaşı sonları olacak.

 

[ATTACH]12648[/ATTACH]

 

Biraz fazla acımasız olmuş yazdıklarınız. Eğer görebilseydiniz üzerlerindeki pulların ne kadar görkemli ve asil bir ırk olduklarını anlardınız. Insan ırkının çok güzel olduğunu düşünmüyorum , özellikle batıdan doğuya gidildikçe.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biraz fazla acımasız olmuş yazdıklarınız. Eğer görebilseydiniz üzerlerindeki pulların ne kadar görkemli ve asil bir ırk olduklarını anlardınız. Insan ırkının çok güzel olduğunu düşünmüyorum , özellikle batıdan doğuya gidildikçe.

Eğer görebilseydiniz demişsiniz,siz gördünüz mü peki bir reptilian? Bu arada affınıza sığınarak insan ırkının nesini beğenmiyorsunuz.Yani sizde reptilian geni falan yok değil mi.hayır yanlıs anlamayın reptilian olmak çok hoş birşeymiş gibi anlatıvermişsiniz.o yüzden sordum.şahsen ben inanmıyorum öyle bir ırka diğer insanların düşüncelerini düşünerek yazdım.kırdıysam sizi özür dilerim ama öğrenmek için sormak gerek kimi zaman..:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Insan ırkı dünyaya ilk defa bırakıldığı zaman , içerisinde sevgi tohumu ve varoluş bilinci olmadan üreyerek gezegeni böcekler gibi işgal ettiler. Bu sırada Reptilianların zaten dünyada yaşamakta oldukları varsayılıyor. Galaktik Insan Federasyonu tarafından soykırıma uğradılar ve yeraltı şehirleri kurmak zorunda bırakıldılar. Bugün bu şehirlere Agartha diyoruz. Gezegenlerini neredeyse terk edilmeye zorlanmış bir ırkın , insan ırkını bu denli felaketlere sürüklemesi, objektif yaklaşıldığında benim tarafımca haklı bulunabilecek birşeydir.

 

Evrensel boyutta baktığınız zaman Dünya gezegeni insanları fiziksel olarak , şablon olarak nitelendirebileceğimiz insan bedeninden uzaktadır. Görünüş, ruhsal ve zeka özelliklerinden bahsediyorum.

 

Reptilian olmakta hoştur , tıpkı varoluşun her bir durumu gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

insanliga karsi her alanda her noktada komplolar var. iluzyonlar kafa karisikligina ve cozumlere ulasamamaya neden oluyor.insanin degersiz,ise yaramaz,atilabilir madde oldugu yanilgisi ,kin nefret umursamamazlik yayiliyor.yani kor dovusu yapiliyor.insan benim icin degerli ustun ve yenilemez bir varliktir. ve karsisindaki adi her ne halttan irksa ,insanlari sadece sis bulutlariyla ve aldatmacalarla yikabilecegini dusunen aciz bir irktir.sonuc olarak ,insanlari seviniz

 

saygilar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Reptilianların, insan ırkı için küçük düşman olduğunu, bilmeyenler öğrenmiş oldu sayenizde. İnsan üstün bir varlıktır. Böcek gibi ya da hastalık gibi gösterilmesi, sürüngenimsilerin sahip olduğu aşağılık kompleksinden dolayı ve kibirden dolayıdır. E tabi yüce mimarları baş şeytan da aynı aşağılık kompleksine ve kibre sahip. Bunlar da bir nevi şeytanın çocukları oluyor.

 

Reptilianlar, yüksek bilinç sahibi bir İnsan-ı Kamil için basit bir düşmandır. Bu dünyaya ait bir meseledir. Dünya ise bir tiyatro sahnesidir. Oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor.

 

Yazdıklarım biraz ağır gelebilir. Sizin yazdıklarınız ise sizin adınıza acı verici şeyler. Yoksa ateş olsanız, düştüğünüz yeri yakarsınız. İnsanlığı yok etme gibi bir hedef sizin gibiler için fazla ütopik olmalı. Bak reptilianlar için demiyorum, sizin gibiler için diyorum. Reptilianların zaten öyle bir planları yok. Onlar, ne kadar fazla köle daha kazanırım, insanlara nasıl çip takıp onların beyinlerini ve yaşamlarını kontrol edebilirim, onları nasıl kurulu simülasyon sistem içerisinde hapsedebilirim diye hesap yapıyorlar. Yani sizden çok daha fazla akıllılar.

 

Sizin gibi sistemin ilüzyonu karşısında hipnoz altına alınmış bireylerden çok var. Siz bir renkli pula çarpılmışsınız, çok mu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Siz nasıl görüyorsanız öyle.Ama evet Tanrıdan bahsettiğim doğrudur.Konunun uzamaması ve dışına çıkılmaması için burada keselim bence.Çünkü söyleyebileceğim şeyler deli saçması gelecektir muhakkak..Ama özelden cevap verebilirim bu 'gizli güçlerin' ne olduğunu:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Google amcaya yazın bir araştırın... Mesela Anu anlatıyor adında bir makale var bir zaman ayırıp okursanız bu konu daha da anlaşılır hale gelmiş olur sizin için bu sayede bazı arkadaşlar salak saçma yorumlar yazmış biraz olabilitesi olan şeyleri düşünün öyle yorum yazın .. iyi günler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...