Jump to content

Herşey Virgülü Kaybetmekle Başladı


Hedef

Önerilen Mesajlar

İnsanoğlu bir gün virgülü(,) kaybetti. o zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. cümleleri basitleşince, fikirleri de basitleşti.bir başka gün ise ünlem işaretini(!) kaybetti. alçak bir sesle,ses tonunu değiştirmeden konuşmaya başladı.artık ne bir şeye kızıyor, ne de bir şeye seviniyordu. üstelik,hiçbir şey onda en küçük bir heyecan bile uyandırmıyordu. bir süre sonra insanoğlu,soru işaretini(?) kaybetti ve soru sormaz oldu. hiçbir şey ama hiçbir şey onu ilgilendirmiyordu. ne evren ne dünya ne de kendisi umrundaydı. birkaç yıl sonra iki nokta üst üste(: ) işaretini de kaybetti. bu yüzden davranış nedenlerini başkalarına açıklamaktan vazgeçti.ömrünün sonuna doğru elinde yalnız tırnak işareti('') kalmıştı. artık,kendine özgü bir tek düşüncesi yoktu,yalnızca başkalarının düşüncelerini aktarıyordu. son nokta'ya(.) geldiğinde,düşünceyi,okumayı unutmuş durumdaydı.

 

geldiğimiz durumu açıklıyor mu acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hehe yanlislar duzeltmek icindir Hedefcim, yanlisi yapan geride duzeltmesini bilir..:)

 

insanlar tabikii yaptığı yanlışı düzeltmesini bilir ama insanlar yaptıkları yanlışları kabul etmiyorlar ki amoress. yaptığı yanlışı kabul edecek insan nerde ki. herkes herşeyi çok iyi biliyor...:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gerçekten güzel paylaşımmış.

 

(Hortlarım hortlarsın hortlar hortlarız hortlarsınız hortlarlar)

Eleştirmeyeceğim! Evet, evet! Kendimi tutacağım bu sefer. Onca yanlışı bu sefer düzelmeye çalışmayacağım. "Gerçekten güzel paylaşım, sağol." deyip geçeceğim. Evet, böyle yapacağım. Hedef idi oldu selef, ben ben idim oldum telef, ne ararsın paganlawım, meftaya mı oldun halef?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...