Jump to content

Çekicilik Büyüsü


Eos

Önerilen Mesajlar

birbirine uygun iki taş bulun. taşların ilki değişmez benliğinizi, diğeri ihtiyacınızı temsil eder. Büyü şafak sökerken yapılır ve ayın ilk günü olması da tercih sebebidir. büyünüzü su çekilirken yaparsanız büyüyü güçlendirir. (yok benim gibi çorak topraklarda yaşıyorsanız göl, havuz, hatta bir kova su bile olur;))

 

benlik taşlarından faydalanarak, çekici görünmek istediğiniz kişinin ismini ya da ihtiyacınızı bu taşın üstüne kazıyın. (bana göre runik alfabe, enoc veya maji alfabesi vs. kullanılabilir.) tek bir taş kullanmaktansa kelimenin her harfi için bir taş da kullanılabilir.

 

taşları suyun içine atarken hedefinizi bir nehir olarak görün ve enerjinin sizin içine sızışını da ta içinizde hissedin. benlik taşını tüm bir ay evresince hemen başucunuzda tutun. ve gerekirse büyüyü tekrarlama yoluna gidin.

 

alıntıdır. Cassandra eason "bütün kadınlar cadıdır."

parantez içleri bana aittir.

 

bana göre uygulanabilir basit bir teknik ama her zaman olduğu gibi inanmak çok çok önemli. bir de hep söylüyorum gene tekrar edeceğim sitede de var aşk şişesi kesinlikle işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...