Aile İçi Şiddetin Çocuklar Üzerindeki Etkileri...
-
Similar Topics
-
Karanlık Ama Neşeli Çocuklar: Depeche Mode
İnsan insandır, öyleyse neden, İyi geçinemiyoruz sen ve ben? Peki biz farklı renkleriz ve biz farklı inançlarız, Ve farklı insanların farklı ihtiyaçları vardır, Benden nefret etiğin gün gibi ortada, Yanlış bir şey yapmamış olsam da; Seninle hiç karşılaşmadım bile, ne yapabilirdim? Anlayamıyorum, bir insanı diğerinden Nefret ettiren ne? Anlamama yardım et. Hikaye 74 krizine kadar uzanır. Dünya çapında “sosyal devlet” olarak kavramsallaştırılan devlet yapılarının müd, Yer: Diğer Müzik Türleri
-
Hayvanlar Arasında Büyümüş Vahşi Çocuklar
İnsanı insan yapan etkenlerin çevre mi yoksa kalıtım mı olduğu tartışıla gelmiştir. Psikoloji ve eğitim kökenli bilim adamları insan kişiliğinin ve davranışlarının oluşumunda çevrenin önemine dikkat çekerken, tıp ve biyoloji kökenli bilim adamları kalıtıma vurgu yapmışlardır. Sanırım iki tarafı da uzlaştıracak ve memnun edecek saptama; “insan, kalıtımın belirlediği sınırlar içerisinde çevrenin şekillendirmesiyle insan olur” şeklinde olur. İnsanların yalnız başlarına yaşayıp yaşayamayacakları he, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Olimpos hanedani aile ağaci
Benim gibi müzelerde aklı karışanlara faydalı olabilir. Kaynak: https://ultraculture.org/blog/2016/01/20/greek-gods-goddesses/, Yer: Yunan & Roma Mitolojisi
-
Çocuklar, Oyunlar, Kent - Martin Krastev
1953 Sofya doğumlu olan sanatçı, Sofya Sanat Akademisini bitirdikten sonra mastırını Prof. Al. Poplilov yönetiminde tamamladı. 1983 yılından beri Yunanistan’da yaşamını ve sanatını sürdürmektedir. Şehrin başa çıkılmaz çekiciliği, ebedi ve şimdiki zamanın ahengine bağlıdır.Kentin eski sokaklarında, sütunlarında, basamaklarında, ahşap balkonlarında, kafesli pencerelerinde, kubbelerinde yüksek minarelerinde ve sessiz kulelerinde efsanelerle, Doğu ile Batının hikâyeleri bir arada bulunmaktadır.Yo, Yer: Plastik Sanatlar
-
Satürn Retrosu’nun burçlar üzerindeki etkisi 2018
Satürn 17 Nisan tarihinde Oğlak burcunda Retro hareketine başlıyor. 7 Eylül'e kadar devam edecek olan bu dönemde burçları neler bekliyor? İşte ayrıntılar... Nisan 14, 2018 Satürn 17 Nisan itibari ile 7 Eylül tarihine kadar Oğlak burcunda Retro hareketine başlıyor.Geçmişe bakarak, geçmiş deneyimlerden ders çıkartarak hayatınızı yeniden düzene sokma sürecidir. Bu dönem belki biraz hayatın hızlı akışında bir frene basma hem yaptıklarınıza hem de kendinize şöyl, Yer: Astroloji
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.