Jump to content

Hapishane Filmleri


schizophrana

Önerilen Mesajlar

Hapishanede mahkumlar ve parmaklıklar arasında geçen filmlerin sayısı hiç de az değil. Bu başlıkta hatırımda kalan izlediğim hapishane filmlerini paylaşacağım. Sizin de paylaşımlarınızı beklerim.

 

 

The Shawshank Redemption / Esaretin Bedeli

 

http://89.149.209.30/images/afis_buyuk/e/Esaretin-Bedeli.jpg

 

 

Şaibeli bir şekilde karısını öldürmek suçundan Shawshank hapishanesine gönderilen Andy Dufresne (Tim Robbins), burada hiç alışık olmadığı bir hayat mücadelesi vermeye başlıyor. Hapishanede tanıştığı Ellis Redding (Morgan Freeman) onun en yakın dostu oluyor ve kendi deneyimleriyle Dufresne'e mücadele gücü veriyor.

 

Papillon / Kelebek

 

http://www.uzunmetraj.com/portal/images/galeri/afis1/Papillon-Plakat.jpg

 

 

 

Suçsuz olduğu halde mahkum edilen Papillon ve en iyi arkadaşı banker Dega, Fransız Guyanası'nda kürek mahkumudur. Burası kaçması imkansız bir hapishanedir. Mahkumlara akıl almaz işkenceler yapılmaktadır. Papillon ilk günden itibaren kaçmayı kafasına koyar. Arkadaşı Dega'ya vuran gardiyanı döverek kaçar. Bir kiliseye sığınır ama rahibeler onu yakalatır. İlk kaçışından sonra yakalanıp hücreye atılır. Hücrede böcek yiyerek hayatta kalmaya çalışır, konuşmaz, sır vermez.

İkinci kaçış denemesinde Dega ve bir mahkum daha vardır. Kaçışlarında Cüzzamlılar Adası'ndakilerden yardım görürler. Yine yakalanıp bu sefer Şeytan Adası'na götürülürler. Buradan kaçış yoktur. Dega akıl sağlığını yitirmiş gibidir.

Papillon ise çeşitli denemelerden sonra hindistan cevizlerini bir torbaya doldurup yaptığı torba-salla adadan kaçacaktır.

Filmin sonunda salla uzaklaşırken bağırır: -Sizi pislikler!

 

Birdman Of Alcatraz / Alcatraz Kuşçucusu

 

http://89.149.209.30/images/afis_buyuk/a/Alkatraz-Kuscusu-.jpg

 

 

Robert Stroud ömürboyu hapse mahkum edilir. Bir gün kaldığı hücreye yaralı bir kuş gelir ve onu tedavi eder. Zamanla kuşlar konusunda uzmanlaşan Stroud, artık kuşlar konusunda bir eksper olmuştur.

Hapishanede zor şartlarda yaşayan Stroud kuşlara daha fazla ilgi göstermeye başlar. Alcatraz'a nakledilen Stroud, burada da kuşlara olan ilgisinden vazgeçmeyecektir.

 

 

Escape From Alcatraz / Alcatraz'dan Kaçış

 

http://89.149.209.30/images/afis_buyuk/a/Alcatrazdan-Kacis-1.jpg

 

 

Ünlü yıldız Clint Eastwood ve yönetmen Don Siegel bu büyüleyici filmle, ünlü Alcatraz hapishanesinden kaçmayı başarabilecek üç adamın hikayesinde, beşinci kez biraraya geliyorlar.29 yıllık tarihinde Al Capone ve Birdman Robert Stroud´u da barındıran hapishaneden firar edebilen çıkmamıştır. Ta ki üç adam bunu başarıp kayıplara karışıncaya kadar. Dahi bir zekaya sahip bankacı soyguncusu rolünde Eastwood kaçış planını tüm detaylarıyla mükemmel bir şekilde yapmıştır.

 

Karılar Koğuşu

 

http://www.sinematurk.com/images/film/4483.jpg

 

 

Yönetmen : Halit Refiğ

Senaryo Yazarı : Halit Refiğ

 

Kemal Tahir'in Malatya Cezaevi'nde yattığı 3 aylık bir dönemin öyküsü. 1943 Türkiye'sini sergileyen Kemal Tahir'in (Kadir İnanır) hapishane anılarıyla iç-içe geliştiği Malatya genelevinin ünlü sermayesi Tözey'in (Hülya Koçyiğit), çocuk yaştaki sevgilisiyle birlikte kocasını zehirleyen idam mahkumu Hanım Kuzu'nun (Perihan Savaş) dramı.

Uçurtmayı Vurmasınlar

 

http://89.149.209.30/images/afis_buyuk/u/Ucurtmayi-Vurmasinlar.jpg

 

 

Beş yaşındaki bir çocuğun gözüyle kadınlar hapishanesinin ve sevginin öyküsüdür anlatılan. Küçük Barış'ın (Ozan Bilen) bu dört duvar arasında ne suçu vardır ki? Oysa esrardan tutuklanan annesi değil midir? Barış henüz algılayamadığı bir garip dünyanın içinde, her yanı soğuk ve sağır duvarlarla çevrili bir hapishane avlusunda gökyüzünü ve özgürlük uçurtmalarını gözlemektedir. İnci Abla’sı (Nur Sürer), Özgürlüğüne kavuştuktan sonra bir gün uçurtma olup geri döneceğine söz vermemiş midir?

 

 

Dead Man Walking / Ölüm Yolunda

 

http://89.149.209.30/images/afis_buyuk/o/Olum-Yolunda.jpg

 

 

 

Bir rahibe ((Susan Sarandon)) ölmeyi bekleyen bir idam mahkumundan ((Sean Penn)) yazılmış bir mektup alır...Rahibe mahkum idam edilene kadar mahkumla değil onun kubanlarının yakınları ile yakınlaşarak onların ne düşündüğünü öğrenmeye çalışır...İdam mahkumuyla da giderek yaklaşır ve onun aslında iyi bir insan olduğunun farkına varır.

 

 

Filmler hakkında bilgiler tarafımdan derlenmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cool Hand Luke

 

http://www.lonelyreviewer.com/wp-content/uploads/2008/03/5788-0001.jpg

 

 

Paul Newman tutuklu olduğu hapishanenin kurallarına uymayan yalnız adam Cool Hand Luke rolünde en sevilen performanslarından birini sergiliyor. Zengin mizah ve canlı hikaye anlatma gücü ile kaçırılmaması gereken bir film..

 

 

Yönetmen:

Stuart Rosenberg

 

Senaryo :

Donn Pearce, Frank Pierson

 

Müzik:

Lalo Schifrin

 

Görüntü yönetmeni:

Conrad L. Hall

 

Tür:

Dram

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

The Last Castle(Son Kale)

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/b/b9/Son_Kale_Afi%C5%9F.jpg/250px-Son_Kale_Afi%C5%9F.jpg

 

Yönetmen : Rod Lurie

Senaryo : David Scarpa (Roman),Graham Yost

Oyuncular : Robert Redford,James Gandolfini,Mark Ruffalo,Steve Burton,Delroy Lindo,Paul Calderon

Yapımcı : Robert Lawrence

 

ABD ordusunun, en ünlü taktik uzmanı general Eugene Irwin (Robert Redford), Körfez Savaşı ve Bosna'da gösterdiği başarılardan dolayı ülkesinde kahraman gözüyle bakılan, orduda saygı duyulan bir askerdir. Görev sırasında aldığı bir emri yerine getirmeyip, ölüme sebebiyet vermekten on yıl mahkum edilir. Albay Winter'in emrindeki, Yüksek güvenlik sistemleri ile korunan castle, askeri cezaevine kapatılır.Haksızlığa uğradığını düşünsede, cezaya razı gibi görünür. Aldığı bu ceza ile birlikte Askeri kariyeride sona eren general Irwin'nin tek isteği, bir an önce bu süreyi doldurup eve dönmek. Castle Askeri cezaevini Sert güvenlik önlemleriyle koruduğu bilinen albay Winter, general Irvini'nin, askeri kimliğine gizli bir hayranlık duymaktadır.

Hapisanede bulunan bazı mahkumların general Irvin'e saygıyla yaklaşması müdür Winter'i rahatsız eder ve bu askerleri alışılmışın dışında, sadist bir şekilde cezalandırır. Buna bir anlam veremeyen Irwin, araştırmaları sonucu, hapisane yönetimi ile ilgili hoş olmayan sonuçlar bulur. Albay Winter'i görevinden aldırmak isteyen general Irwin, Askeri yasalara göre hapisane müdürünün görevinden alınması için hapisanenin kendi kendini kontrol edemiyecek duruma gelmesinin yeterli olacağını iyi bilir. Müdürün haksız tavrı karşısında çaresiz kalan mahkum askerler, general Irwin'nin, başlattığı bir taktik sonucu komutası altına girerler.

Kısa sürede bin iki yüz mahkumu organize eden general Irwin ve albay Winter'in arasında alışılagelmişin dışında, silahsız bir savaş başlar.

 

--------------------------------------------------------------------

 

The Longest Yard(En Uzun Mesafe)

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/4/4a/503638%7EThe-Longest-Yard-Posters.jpg/200px-503638%7EThe-Longest-Yard-Posters.jpg

 

Yönetmen : Peter Segal

Senaryo : Albert S.Ruddy,Sheldon Turner,Tracy Keenen Wynn

Oyuncular : Adam Sandler,Chris Rock,Burt Reynolds,Nelly,Rob Schneider,Terry Crews

Yapımcı : Jack Giarraputo,Heather Parry

 

Paul Crewe (Sandler) zamanında şike yaptığı iddalarından dolayı artık futbol oynamayan eski bir amerikan futbolcusudur.Bir gün sevgilisinin verdiği partide çok içtikten sonra onun arabasını alarak gider ve bu yüzden tutuklanarak hapse gider.Hapise girdiği andan özellikle bir gardiyan tarafından hiç hoş karşılanmayan Paul ,hapisin beklediğinden dahada kötü olduğunu düşünsede,burda hemen arkadaş edinir,Farell Caretaker (Rock) gibi.Bir süre sonra Paul`u yukardakiler yanına çağırır.Ve şimdi Paul uzun zamandır yapmadığı bir şeyi yapmalıdır,futbol oynamayı.Paul burda gardiyanlar ve mahkumlara karşı oynanılacak oyunda olacaktır,ve takımla ilgilenecektir.Bu olayı hiç hoş bulmayan Paul yinede hapishanede iyi oyuncular toplayarak işini yapmak ister.Yardımcı olarakda Caretaker`i seçer kendine.Ayrıca ona koç Nate Scarborough (Reynolds)da yardımcı olacaktır.Fakat mahkumların kazanmasını istemeyenlerde vardır,ve bu olay Caretakerin ölümüyle sonuçlanır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu filmleri nasil izleyecegiz linkler nerde tsk

 

 

Filmler sayfamızda çeşitli kategorilere ayırarak filmler hakkında bilgiler veriyor ve tanıtımlarını yapıyoruz. Hapishane Filmleri, Yol Filmleri ya da Korku Filmleri gibi. Filmleri piyasadan da bulmanız mümkün ama bu başlıkta link vermek gibi bir amacımız - bence - buna ihtiyaç da yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

http://img160.imageshack.us/img160/5503/3c437d29dfko9.jpg

 

Significant Names: Yılmaz Güney, Ayşe Emel Mesçi, Nicollas Hossein, Isabella Tisandier, Ahmet Ziyrek, Ali Berktay, Selahattin Kuzuoğlu, Jean Pierre Colin, Jacques Dimanche, Ali Dede Altıntaş, Sema Kuray, Zeynep Kuray,

Director: Yılmaz Güney

Studio: Güney Filmcilik

Year: 1983

 

 

Duvar

Bir Yılmaz Güney Filmi

Senaryo: Yılmaz Güney Müzik: Ozan Garip Şahin Görüntü Yönetmeni: İzzet Akay

 

Karanlık, bir Ankara cezaevinin üstüne çöküyor; soluk ışıklar, korku yayan gözetleme kuleleri ve duvarların üstünde tel örgüler. Gardiyanlar, devriye geziyorlar, radyodan sürekli olarak para ve zevkin hüküm sürdüğü başka dünyanın tekdüze reklamları işitiliyor... Duvarların arkasındaki gerçek ise bambaşka. Üç mahkum topluluğu birarada yaşıyor, erkekler bir köşede, kadınlar bir köşede ve üçüncü köşede de çocuklar... Çocukların tarafı, hapishanenin kölelerini barındıran, sefalet ve terk edilmişliğin yeri, korkutucu 4. koğuş... Yankesici, hırsız, öksüz ve genç katillerin birarada yaşadığı...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Green Mile

 

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/862521~The-Green-Mile-Video-Release-Posters.jpg

 

 

Yapım : 1999, ABD

Tür : Dram / Fantastik

Yönetmen : Frank Darabont

Senaryo : Stephen King (Kitap), Frank Darabont

Oyuncular : Tom Hanks, Bonnie Hunt, Michael Clarke Duncan, David Morse, Sam Rockwell

Yapımcı : Frank Darabont, David Valdes

Görüntü Yönetmeni : David Tattersall

Süre : 3 Saat, 10 dk.

 

 

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb’ un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkumlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkumu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğaüstü güçlere sahiptir. Edgecomb’ un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sormasıyla aralarında diyalog başlar. Edgecomb, artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaktadır.

 

Bir de bir dizi vardı.. bire bir hapishanelerde geçen olayları işlemişlerdi... belki izleyen olmuştur... sıkı bir diziydi..

 

http://otho.douban.com/lpic/s1431157.jpg

 

birşey sormam mümkün mü? ingilizcesi ''brokedown palace'' adlı filmin türkçesini bulamadım.. bileniniz ya da hatırlayanınız varmı..

Tayland ya da Filipin'de geçiyordu galiba... Amerikalı bir kız ülkesine dönerken havaalanında yapılan aramada erkek arkadaşının kendisine verdiği hediyede uyuşturucu çıkıyordu... vs.güzel bir filmdi.. ama ismi Türkçeleştirirken farklı, alakası olmayan bir isim veriyorlar.. bu film hatırladığım kadarıyla yaşanmış bir öyküden yola çıkarak..........

neyse paylaşım için çok teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok teşekkürler.. o kadar saçma isimlerle aradım ki.. :DTayland'da yasaklanmış.. evet bir nevi geceyarısı eksperisi gibi bir film ama gerçek hikayeden alıma diye hatılıyorum...

 

 

 

Yapımcı: Adam Fields; Senaryo: David Arata; Film Öyküsü: Adam Fields, David Arata; Müzik: David Newman; Görüntü Yönetmeni: Newton Thomas Sigel; Kurgu: Curtiss Clayton; Sanat Yönetmeni: Roy Lachica, Neil Lamont; Kostüm Tasarımı: April Ferry

http://www.thai-blogs.com/pictures/guest/brokedownpalace.jpg

Bu heyecan dolu gerilimde, Claire Danes ve Kate Beckinsale hayalini kurdukları tatilleri kabusa dönüşen iki en iyi arkadaşı oynuyorlar. Alice (Danes) düşüncesiz ve umarsızdır; Darlene (Beckinsale) ise içine kapanık birisidir. Ama her ikisi de aynı esrarengiz erkekten hoşlandıklarında, her iki kız da tedbiri elden bırakır, ve bir anda hayatları sonsuza dek değişir. Artık yabancı topraklardadırlar, ve çok geç olmadan masumiyetlerini kanıtlamalıdırlar. Bu akıcı (People Magazine) kendini bulma ve sonsuz özveri ve arkadaşlık hikayesinde Bill Pullman'da yeralıyor!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Undisputed(Yenilmez)

 

http://i347.photobucket.com/albums/p467/egemen5454/Yenilmez%201/Yenilmez1.jpg

 

Yönetmen : Walter Hill

Senaryo : David Giler,Walter Hill

Oyuncular : Wesley Snipes,Ving Rhames,Peter Falk,Wes Studi,Fisher Stevens,Master P

Yapımcı : Wesley Snipes,Walter Hill

 

İki yenilmez boks dövüşçüsü.Biri George Chambers (Ving Rhames) ya da lakabıyla yenilmez İceman (Buz adam) kendinden oldukça emin ve önüne geleni döveceğine inanan ,kendisinden başka bir insanın bile iyi olmadığını düşünen bir adamdır.Kendisi bir çok kez ringde dövüşmüşdür fakat bir defada yenilmemişdir.Monroe Hutchens (Snipes) ise daha ciddi,fazla konuşmayı sevmeyen ve dolayısıyla pek arkadaşlıkta kurmayan kendi haline bir böksördür.Kendisi 1991e kadar ilginç kişiliyiyle dövüşmüşdür ve hiç yenilmemiştir.Fakat hayatı boyunca bir defa kendisini kayb ederek,sevgilisinin kendisini aldattığı erkeği öldürerek 1991 yılında hüküm giyer.Ve hapishaneye düşer ancak yine de forumda kalır.Çünkü bu hapishanede gardiyanlarında izniyle her 2 ayda bir boks maçı yapılır.Boksun saygın adamlarından olan Mendy Ripstein (Peter Falk) ise aynı hapishanededir ,kendisi çok yaşlıdır ve kendisine bakması için bir mahkum tutmuşlardır.Her 2 ayda bir olan boks maçları bir anda Monroenin gelmesiyle kimsenin kazanmasına imkan kalmaz.Monroe Hutchens oldukça sakin ve teknikli dövüşen bir böksördür.ve bu andan Mendynin gözüne girer.Bir süre sonra yıllar geçer ve Monroe gittikçe hapishane gururu olmaya başlar.Monroe Huthcens hapiste her şey sıradan giderken bir anda ilginç bir olay olur ve George Chambers hapishaneye düşer.Bir gün haberlere çıkan bir kadın Chambersi kendisine tecavüz etmekle suçlar fakat George kendisini o istedi diye savunsada sonuç başarısız olur,mahkemedeki jüri ona inanmaz ve hapise yollar.Artık iki yenilmez dövüşçü aynı hapishanededir.Geldiğinden beri sadece oda arkadaşından başka kimseyle iyi geçinmeyen,her kese kötü davranan ve kendisinin şampiyon olduğunu söyleyerek hapishanede pek sevilmez.Ara sıra menejeri onu ziyaret etsede hep kötü haber getirir.Ve George,Monroenin yenilmez olduğunu öğrenince yemekhanede kavga çıkararak ona saldırır.Bu durumdan Monroe suçlu bulunsada,Hutchens kendisini korumadan hayatına devam eder.Mendy Ripstein Georgeye dersini vermek için bir şey düşünür.İkili arasında bir dövüş.Ancak buna karşı çıkanlar olur ,hatta Georgenin kendi menejeri bile Monroenin nasıl biri olduğunu söylesede George ona pek dikkat etmez.Ve şimdi gardiyanların iznini alarak gizlice dövüşe hazırlık başlar ,artık büyük gün yaklaşmakta ve George Chambers ile Monroe Huthcensin karşı karşıya geleceği günü mahkumlar sabırsızlıkla beklemektedirler.

 

-----------------------------------------------------------------

 

Undisputed II(Yenilmez 2)

 

http://img258.imageshack.us/img258/3636/yenilmezgj8.jpg

 

Yönetmen : Isaac Florentine

Senaryo : James Townsend,David N. White

Oyuncular : Michael Jai White,Scott Adkins,Ben Cross,Eli Danker,Mark Ivanir,Ken Lerner,Daisy Lang,Silvio Simac,Ivaylo Geraskov,Valentin Ganev

Yapımcı : Boaz Davidson,David Varod

 

George “Iceman” Chambers (Michael Jai White, 7 farklı Karate dalında Siyah kuşak sahibi), ün ve para için dövüşmeye alışmış bir boksördür.Dünya Ağırsiklet Dövüş Şampiyonu olmuştur. Ancak, profesyonel spor hayatı sona erince kendini işsiz ve beş parasız bulur. Menajerinin Rusya’da bir reklam kampanyasına katılma teklifini kabul eder. George, ne olduğunu bile anlayamadan, kendini Rusya’nın en karanlık ve korkunç hapishanesinde bulur.Hapishane aynı zamanda yenilmez bir dövüşçü olan Yuri Boyka’ya (Scott Adkins) da ev sahipliği yapmaktadır. Mafya babası Gaga, Boyka ile George’u bir maçta karşı karşıya getirmek ister. George özgürlüğünü kazanmak için katil ruhlu yenilmez Boyka’yı yenmek zorundandır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

http://http://film.com.tr/resim/filmler/malefique/tepe.jpg

Geçit

Maléfique

Hapishanede aynı hücreyi paylaşan dört mahkûmdan Carrare, bir gün hücrenin duvarına gizlenmiş bir günlük bulur. Yüz yıl önce aynı hücrede kalmış olan Charles Danvers'e ait olan bu günlükte, çeşitli büyülerden bahsedilmektedir. Dört mahkûm, bu büyüleri hapisten çıkabilmek için kullanmaya karar verir. Filmin tamamı bir hücrede geçiyor. Bir travesti, bir psikopat, bir dolandırıcı ve katilden oluşan 4 kişilik bir grup.

Güzel bir film. Karanlıkta izleyin çok hoş oluyor. İyi seyirler =)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

http://img690.imageshack.us/img690/1182/celda2111280752556.jpg

 

 

IMDB Puanı:7.7/10

Yapım: 2009 ~ Fransa, İspanya

Tür: Aksiyon, Dram

Yönetmen: Daniel Monzon

Oyuncular: Luis Tosar, Alberto Ammann, Marta Etura, Carlos Bardem, Antonio Resines, Félix Cubero, Fernando Soto, Jesús Carroza, Jesus Del Caso, Juan Carlos Mangas, Luis Zahera, Manuel Morón, Vicente Romero

Senaryo:Jorge Guerricaechevarría, F.p. Gandull, Daniel Monzon

Yapımcı:Álvaro Augustín, Borja Pena, Emma Lustres Gómez, Juan Gordon

Görüntü Yönetmeni:Carles Gusi

Müzik:Roque Baños

Süre:1 saat 50 dk

 

Konusu:

Juan gardiyan olmak üzeredir. İşe bir gün erken gelir. İki meslektaşı ona hapishaneyi gezdirirken, birdenbire tavandan düşen bir parçanın çarpmasıyla bayılır. Gardiyanlar onu ayıltmak için 211 numaralı boş hücreye götürür. Juan bilinci kapalı halde hücrede yatarken hapishanede bir ayaklanma patlak verir. Ayıldığında güç bir durumla karşı karşıyadır: Hayatta kalmak için mahkûm rolü oynamak zorundadır..

 

Kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok teşekkürler.. o kadar saçma isimlerle aradım ki.. :DTayland'da yasaklanmış.. evet bir nevi geceyarısı eksperisi gibi bir film ama gerçek hikayeden alıma diye hatılıyorum...

 

 

 

Yapımcı: Adam Fields; Senaryo: David Arata; Film Öyküsü: Adam Fields, David Arata; Müzik: David Newman; Görüntü Yönetmeni: Newton Thomas Sigel; Kurgu: Curtiss Clayton; Sanat Yönetmeni: Roy Lachica, Neil Lamont; Kostüm Tasarımı: April Ferry

http://www.thai-blogs.com/pictures/guest/brokedownpalace.jpg

Bu heyecan dolu gerilimde, Claire Danes ve Kate Beckinsale hayalini kurdukları tatilleri kabusa dönüşen iki en iyi arkadaşı oynuyorlar. Alice (Danes) düşüncesiz ve umarsızdır; Darlene (Beckinsale) ise içine kapanık birisidir. Ama her ikisi de aynı esrarengiz erkekten hoşlandıklarında, her iki kız da tedbiri elden bırakır, ve bir anda hayatları sonsuza dek değişir. Artık yabancı topraklardadırlar, ve çok geç olmadan masumiyetlerini kanıtlamalıdırlar. Bu akıcı (People Magazine) kendini bulma ve sonsuz özveri ve arkadaşlık hikayesinde Bill Pullman'da yeralıyor!

bahsettiğiniz filmin adı Brokedown Palace (1999) kaynak: http://goo.gl/NJqZc

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Novaya Zemlya / Terra Nova (2008)

 

4c1eec11cb3cec5c489a11457655fad3.jpg

 

Novaya Zemlya / Terra Nova (2008)

 

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1234435

 

Film rus yapımı senaryosu çok iyi oyunculuklarda bir o kadar iyi. Katillerin ve azılı suçluların birbirlerini parçalasınlar diye başıboş bir adaya atılması ve insanın insana neler yapabileceğini göstermesi, dramatik film sevenler için birebir, başlarda biraz sıkılırsınız belki ama ilerleyen safhalarda gördüklerinize inanamayacaksınız.

 

Fragman 1

 

[video=youtube_share;lCU-vKmoL3E]

 

Fragman 2

 

http://www.youtube.com/watch?v=kQ5dEv1F0yU&feature=related

 

Not: Bu filmin soundtrack albümünü çok aradım ama hiç bir yerde bulamadım

bulmama yardımcı olursanız sevinirim.

4c1eec11cb3cec5c489a11457655fad3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...