Jump to content

Bütün süper kahramanlar aynı filmde


astralruh

Önerilen Mesajlar

http://img102.imageshack.us/img102/1493/tumsprlrbbbrh1.jpg

Superman, Batman, Flash, Thor, Iron Man gibi süper kahramanların bir arada yer aldığı ünlü çizgi roman ‘Justice League of America’ sinemaya uyarlanıyor.

 

Birçok kez uyarlanması gündeme gelen ancak daha önce iptal edilen ABD’li süper kahramanların oluşturduğu “Justice League of America” sonunda sinemaya uyarlanıyor.

DC Comics’in ünlü süper kahramanlarının yer aldığı Justice League of America’nın çekimleri 2009’da başlıyor. Türkçe de anlamı “Amerikan Adalet Ligi” olan çizgi roman “Justice League: Mortal” adıyla sinemalara gelecek.

 

Çizgi dizisi ülkemizde de gösterilen Superman’in liderlik yaptığı “Justice League of America” grubun diğer kahramanları Batman, Martian Manhunter, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow, Atom, Hawkman, Black Canary, Captain Marvel ve Plastic Man. Çizgi roman tarihinin süper kötüleri de (Penguen, Joker, Lex Luthor gibi...) “Justice League of America”nın baş düşmanları.

 

2011’de gösterime girecek olan filmin yönetmenliğini George Miller üstleniyor. En son “Neşeli Ayaklar- Happy Feat” adlı animasyon filmi gösterime giren Miller “Mad Max” filmleri ile biliniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Varsayalım ki dünya eşi benzeri görülmemiş bir tehdit altında. Kolluk kuvvetlerinin gücü yetersiz kalıyor ve siz çaresizce ölümü beklemeye başlamışsınız. Ama o da ne! İnsanüstü yetenekleri ile bir kahraman beliriyor ve yalnızca sizi değil, tüm evrenin geleceğini kurtarıyor.Özellikle günden güne gelişen teknoloji ve yapımcıların bütçe arttırmasıyla birlikte adeta birer görsel şölen olarak karşımıza gelen bu filmler, kuşkusuz sinemanın tüm cazibesine de pozitif bir katkı sağlamaktadır.Bu filmleri ortak bir payda buluşturan ise kuşkusuz servis ettiği üst düzey görsellik ve adrenalin seviyesini adeta şaha kaldıran aksiyon sekansları olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim iyiliğin yılmaz savunucusu olan ve kendi özel hayatlarından dahi feragat edip, insanlık adına bir savaşa dâhil olan bu karakterler, çoğu zaman biz insanoğlunun ferah ve huzur içinde yaşaması adına canlarını ortaya koymaktadır.Çok sevdiğimiz, her bir yeni halkasında koşa koşa sinemaya gittiğimiz o filmlerle daha yakından tanışmaya hazır mısınız? Hulk’undan, Batman’ine kadar, Marvel’inden DC’sine kadar, şu ana kadar yapılmış en iyiler huzurlarınızda. Baştan uyaralım, bu listeyi okuduktan sonra adrenalin seviyenizin yükseldiğini hissedecek ve kahramanlarımıza bir kez daha hayran olacaksınız!İşte karşınızda sizler için hazırladığımız, IMDb puanı sıralamasına göre 30 süper kahraman filmi; https://paratic.com/super-kahraman-filmleri/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...