Jump to content

Tarot Kartlarının Laneti


nazirella

Önerilen Mesajlar

Piyasada satılan Tarot Kartlarının yaldızlı albenili kutularında yazmayan bir tehlikesi vardır , burada özellikle Tarot Kartı almak isteyen veya bir Tarot Kartı destesine sahip olmuş kişilere seslenmekteyiz. Bu Tarot konusunda uzman olan kişilerin bildiği ve Tarot öğreten kitapların çoğunda yazılmayan bir Tarot Laneti bulunmaktadır. Eğer sahip olduğunuz Tarot Kartlarını sadece bir seferlik bile olsa Tarot bakması için bir arkadaşınıza vermeniz durumunda ertesi gün başınıza büyük bir bela ve kötülük gelecektir. Tarot Kartlarınız ile sadece siz fal bakabilirsiniz , kartlarınızı sizden başka birine , ki bu kardeşiniz bile olsa ödünç veremezsiniz , bu kuralı unutmanız ve çiğnemeniz durumunda ise Tarot Kartlarının Laneti yasası devreye girer ve ertesi gün başınıza büyük bir bela gelir. Daha iyi anlamanız için konuyu örnekleyelim. Ülkemizde ve yurtdışında kitapları yayınlanan bay C.S.’nun bir Tarot Kartları destesi vardı. Bir akşam evinde arkadaşıyla sohbet ettiği bir sırada arkadaşı sadece bir seferlik bir fal bakmak için Tarot Kartlarını istedi. Bay C.S. Tarot Kartlarının Lanetini bilmesine rağmen dalgınlıkla desteyi arkadaşına uzattı. Arkadaşı ilk Tarot açılışını yaptıktan sonra bay C.S. yaptığı hatanın farkına vardı , kendi Tarot Kartlarını bir başkasının ellerine vermişti. Yaptığı hatadan pişman olarak başına gelecekleri beklemeye başladı , çok beklemesi gerekmeyecekti çünkü hemen ertesi sabah Tarot Laneti Yasası işledi ve bay C.S. yatağından kalkamadı çünkü vücudunun sol kısmını felç olmuştu. Bu nedenle eğer Tarot Kartlarınız var ise onları çok iyi koruyun ve asla bir başkasına fal bakması için vermeyin. Eğer bir Tarot Kartı destesi almak istiyorsanız , bunu iyice düşünün , Tarot Kartlarının Laneti vardır ve gerçektir bu konuda yaşanmış bir çok olay ve örnek bulunmaktadır. Eğer Tarot Kartlarını koruyabileceğinize inanıyorsanız , kendinize güveniyorsanız bir Tarot Kartı destesi alın. Tarot Laneti o kadar gerçek ve bilinen bir tehlikedir ki , eskiden beri gelenek olduğu üzere Tarot çalışmalarını bırakmaya karar veren kişi , kartların başkalarının eline geçmemesi için kimsenin görmediği bir yerden denize atardı. Tarot kartlarını denize atarak kendisini ve ailesini , kartların bir başkasının eline geçerek oluşturacağı büyük tehlikeden korumaya çalışırdı. ( alıntıdır )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tartoların laneti yoktur. Arkadaşım. TArotlar onları kullanacak kişiylie bütünleşmeden bir şeyde göstermezler. Her deste sadece sahibine açılır. Tarot'un altın kuralı budur. Eğer sizler bir başkasının tarotlarını kullanırsanıaz kendi enerjinizi kartlara bulaştırmış ve destenin sahibini zora sokmuş olursunuz sadece.Çünkü kartlar sahibinin enerjisiyle bütün olduklarından en doğru sonucu verir. Yoksa senin dediğin gibi kartlarını başkasına verme baktırma çarpılırsın falan komik :D ... Kusuruma bakma ama bu bnm fikrim....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valakar haklı...

ben bunun tamamen bir hurafe olduğuna inanıyorum. tarot kartlarınına başka birinin dokunmaması gerekir evet bu doğru ama bunun sebebi kartlara bakan kişinin enerjisinin yüklenmesidir.tarot kartlarını elinize aldığınız andan itibaren sizin enerjiniz kartlara yüklenmeye başlar ve bu verimliliğini arttırır. kartlara başka bir kişi dokunduğunda ise enerjisi düşecek ve istenilen sonuca ulaşılamayacaktır. bu zaten her tarot destesinin içinde yer alan kitapçıkta da yazar.kartların doğru yorumlanması için yalnızca sahibinin enerjisi yüklenmelidir bu enerji kart sahibi kartlarla ne kadar fazla haşır neşir olursa o kadar çoğalacak, dediğim gibi bi başkası dokunduğunda ise düşecektir :thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lanet hikayesinden biraz farklı durum.Arkadaşların belirttiği gibi kartlar kişiye özeldir ve kişi destesiyle bütünleşmek için ona başka kimsenin dokunmasına izin vermez genelde.Diğer bir taraftan tarot kartlarının pozitif enerjiyi soğurmak gibi bir özellik barındırması yüzünden evlerinizde tarot açılımı yapmamanızı tavsiye edebilirim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lanet hikayesinden biraz farklı durum.Arkadaşların belirttiği gibi kartlar kişiye özeldir ve kişi destesiyle bütünleşmek için ona başka kimsenin dokunmasına izin vermez genelde.Diğer bir taraftan tarot kartlarının pozitif enerjiyi soğurmak gibi bir özellik barındırması yüzünden evlerinizde tarot açılımı yapmamanızı tavsiye edebilirim ;)

 

 

Kartlarımı sanırım çok sevdiğim ve bağlı olduğum için sadece kendi odamda yalnızken açarım ve başkasının dokunmasına izin vermem.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...