Forumdan Birine Şarkı Armağan Edin
-
Similar Topics
-
Forumdan biriyle...
Oyun çok basit, bu arada ilk konum hayırlı olsun. Alttakine 'forumdan biriyle' şeklinde başlayan bir soru soruyoruz ve cevaplayarak devam ediyoruz. Ben açtığım için ben başlayayım; Forumdan birine evlenme teklifi edecek olsan kim olurdu?, Yer: Forum Oyunları
-
Üstteki Üyeye Şarkı Sözleriyle Cevap Verme
heralde anlamışsınızdır ben bir şarkıdan bir söz yazıcam attaki üyede ona karşılk verirmiş gibi başka bir şarkıyla devam edicek ve onun verdiği cevaba karşılık onun altındaki bi şarkı sözü yazıcak BAŞLIORUZ hey hey you you i don't like your boyfriend Bkalm ne cvp verick..., Yer: Forum Oyunları
-
Forumdan Banlanıyorsunuz Son Sözünüz Ne Olurdu?
konu açık benim son sözüm görüşmemek üzere olurdu:), Yer: Forum Oyunları
-
Rüyamda şeytanla yaşadıklarım (saldırdı yardım edin)
Arkadaşlar normal rüya görüyordum sonrasında rüyamda televizyonlu odaya girdim.annem babam kardeşim hepsi odada oturuyor. Ben odanın kapısı hafif açılıyordu kapattım.Annem bana dedi ki şeytan gelicek demin bidaha geldi dedi.ve bende şaşırdım ve şeytan geldi(önemli) . Görünmezdi ama hafif enerjisel bi kırmızılık vardı. Kapı açılır açılmaz böyle el attım sonra geri çekildim bana çullandı karabasan gibi ama ben sarıldım bırakmadım onu yakaladım sıkarken bir erkek bağırma sesi ve uyandım hala 1-2 sn -
rüyamdaki şeytan ve yaşadıklarım (saldırdı yardım edin)
Arkadaşlar normal rüya görüyordum sonrasında rüyamda televizyonlu odaya girdim.annem babam kardeşim hepsi odada oturuyor. Ben odanın kapısı hafif açılıyordu kapattım.Annem bana dedi ki şeytan gelicek demin bidaha geldi dedi.ve bende şaşırdım ve şeytan geldi(önemli) . Görünmezdi ama hafif enerjisel bi kırmızılık vardı. Kapı açılır açılmaz böyle el attım sonra geri çekildim bana çullandı karabasan gibi ama ben sarıldım bırakmadım onu yakaladım sıkarken bir erkek bağırma sesi ve uyandım hala 1-2 sn, Yer: Rüyalar
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.