Jump to content

Temel Cadılık Dersleri 2- Kişisel Cadılık İnisiyasyonu


belfalas

Önerilen Mesajlar

Bu ritüel bir rahip ya da rahibe yardımı olmaksızın kendinizi cadılığa adamak için olan bir ritüeldir. Ve başlangıç için ihtiyacınız olan tek şeydir. Daha sonra, elementlerle olan bağınızı artırmak için onları hissetmek, dinlemek ve sevmek güçlerinizi daha da ileriye taşıyacaktır. unutmayın; bu uygulama sizi cadı yapmaz, sadece kapısını açar...gerisi size ve aklınızı kullanabilme sınırlarınıza kalmıştır.

 

1-sunağınızı hazırlayın ve köşelerine her elementi simgeleyen mumlardan ya da taşlardan koyun. Eğer sunak rüzgarlı bir yerdeyse taş daha uygun olacaktır.

 

2- Çemberinizi açın ve kutsayın (bkz: http://www.gnoxis.com/forum/witchcraft-uygulamalari/22130-temel-cadilik-dersleri-1-cember-acma.html)

 

 

3- Soyunun: üzerinizdeki tüm takıları, saatinizi vs. çıkarın

 

4- Aşağıdaki dua (ya da aynı konseptte kendi yazdığınız bir dua) ile gardiyanları çağırın ve adama için her elementi net bir şekilde imajine edin ve sizin için önemini düşünün.

 

“Kuzey’in gardiyanları, toprağın kutsal ruhları,

Senin karanlık ve soğuk rahminin sessizliğine beni almak için lütfen ölümümü kabul et… eski "ben" in ölümünü...

 

Selamlar olsun size, Doğu’nun Gardiyanları! Havanın kutsal ruhları! Doğudan doğan güneşle birlikte benim cadı olarak başlayan yeniden doğumuma yön ver…

 

Selamlar olsun size, Güney’in Gardiyanları! Ateşin kutsal ruhları! Yeni yolculuğumda benim koruyucum ol!

 

Selamlar olsun size, Batı’nın Gardiyanları! Suyun kutsal ruhları! Şu andan itibaren ruhumu yıkayın ve arındırın ve her daim saf kalmama yardım edin!”

 

5- Sembolik ölümünüz için: yere sırt üstü uzanın.eğer Tanrıça’ya daha yakın kalmak isterseniz başınız kuzeye doğru olsun, Tanrı için ise doğuya doğru…daha sonra aşağıdaki sözleri (kağıttan okumadan) söyleyin:

 

“Yaradılıştan önceki sessizliğe giriyorum,

Tanrıça’mın yanına.

Bedenim sabit kalacak,

Aklım ise özgür.

Kalbim buna hazır olacak”

 

6- şimdi huzurlu bir biçimde pozisyonunuzu bozmadan kalın. Altınızdaki toprakla bütünleştiğinizi hayal edin. Aşağıdaki sözleri bir süre mantra gibi yavaşça ve hafif seste tekrar edin:

 

“Hecate, Cerridwin,

Karanlık anne beni al,

Hecate,Cerridwin,

Beni yeniden doğur”

 

Bunu Tanrıçanın içinde eridiğinizi hissedene kadar tekrar edin.

 

 

7- doğru zamanı hissettiğinizde, ayağa kalkın ve açtığınız çemberin içinde yürüyerek Tanrıça ilahisini mantra gibi tekrarlayın

 

“hepimiz Tanrıça’dan geldik,

Ve ona döneceğiz.

Okyanusa doğru akan,

Bir su damlası gibi…”

 

Bu ilahiyi söylerken Çemberin içinde dönmeye devam edin. Zamanla hem sözleri hemde hareketlerinizi hızlandırın. En sonunda başınız dönecek seviyeye gelin ama durmayın…Ta ki yorgunluktan yere düşene kadar. Mantra ve dans, psişik gücü yükseltir bu yüzden bunu yere düşene kadar devam ettirmeniz önemlidir.

 

8- Yere uzanıp dinlenin ve kendinize gelin. Daha sonra sunağınızın önünde durun ve kendinizi kutsal yağlardan biri ile kutsayın (gül yağı, yasemin yağu veya diğer tanrıça yağlarından biri ile). Bunun yapılış yönetmi şudur:

 

Parmağınızı yağa batırın ve ilk olarak sol göğsünüze, sonra sağ göğsünüze en son olarak da göbek deliğinizden 5 parmak aşağı sürün. Bu birinci derece cadı sigili olan ters üçgendir. Daha sonra “kendimi eski din’in rahibi(ya da rahibesi) adına kutsuyorum ve kendime ****** adını veriyorum!" diyin "*****" olarak gösterilen kısım sizin cadı isminiz olacak ve bunu kimse bilmeyecek…sadece ritüellerinizi yaparken kendinizi bu isimle tanıtacaksınız Tanrı ve Tanrıça’ya

 

Daha sonra şunları söyleyin:

 

“Ben, (gerçek adınız), kutsal evrensel güçlerin karşısında,

Kendi özgür irademle ve ciddiyetle hareket edeceğim

Ve her zaman dinimin, aklımın ve büyü ilminin kuralları içinde kalacağım!

Öğrendiğim sırlarla dostlarıma ve diğer arkadaşlarıma zarar vermeyecek ve bunlarla böbürlenmeyeceğim.

Bu günden itibaren (cadı isminiz) olarak doğuyorum ve yeminimle birlikte onurumu taşıyacağıma and içiyorum”

 

9- Sunak önünde diz çökün. Bir kadehe az miktarda şarap koyun ve kadehi sunağın önüne koyun. İki elinizle hançerinizi alın ve kollarınız gevşek biçimde, hançerinizin ucu yere bakacak şekilde tutun. Hançerin ucunu şaraba batırın ve şunları diyin:

 

“Kadeh dişidir ve hançer erkektir, bu birleşme kutsallığı getirdi!”

 

10- Kendinize şunları söyleyin:

“Ben tekrardan doğdum. Ben bir cadıyım. Ben bir rahip/rahibeyim….(daha yüksek bir sesle) BEN CADIYIM”

 

11-Şarabı ve bir parça keki kutsayın…kıyafetlerinizi giyin ve çemberi kapatıp teşekkürlerinizi sunun. Kutsanmış kekiniz ve şarabınızı yiyip için ancak bir miktarı toprağa dökmek ve gömmek için ayırın. Bu sizin adağınız ve teşekkürünüzün karşılığı olarak Doğa Ana’ya verdiğiniz bir hediye olacaktır

 

 

 

okuduğunuz için teşekkürler:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şarap şartmı birde herzaman cemberin içinde mi kalcağız adama bitene kadar yoksa dışarı çıkabilirmiyiz birde bunu evde yapabilirmiyiz yoksa dışarıdamı olmak zorunda

 

şarap şart değil, onun yerine üzüm suyu ya da süt de kullanılabilir. bu uygulamayı evinizde de yapabilirsiniz ancak rahatsız edilmeyeceğiniz, gözden uzak bir açık alanda, ormanda ya da kırda da yapabilirsiniz (hatta sizi daha fazla havaya sokacağından konsantrasyonunuz daha iyi olabilir). uygulamayı yaparken çemberin içinde kalacaksınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sözleri Türkçe mi söyleyeceğiz?

yani orjinal sözlerden bahsediyorum..

"sözlerin orjinalliği" konusunda benim görüşüm bazı uyugulayıcılardan farklı... bana göre sözler kişiye bağlıdır... uygulamalarda kendinize en uygun gelen sözleri kullanmanız en doğrusudur (tabi enochian key gibi sözler konusunda daha itinalı olmak gereken uygulamalar hariç). bu yüzden sözler konusunda içgüdülerinizi dinlemenizi öneririm... verdiklerim sizi etkilemiyorsa dilini değiştirirsiniz, kendiniz yazarsınız... nasıl isterseniz.. önemli olan ritüel sırasdında konsantrasyonunuzun bozulmaması ve motivasyonunuzun yüksek olması

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 sorum olucak;

*üstümüzdekileri çıkartmak derken, herşeyi mi yani?

*müslüman cadılar da var bilindiği gibi, bu yüzden inandığımız şey olan tanrı'yı tanrıçanın yerine kullanabilir miyiz bu sözlerde ? yoksa inancımızı tamamen değiştirmemiz mi gerekicek >.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 sorum olucak;

*üstümüzdekileri çıkartmak derken, herşeyi mi yani?

*müslüman cadılar da var bilindiği gibi, bu yüzden inandığımız şey olan tanrı'yı tanrıçanın yerine kullanabilir miyiz bu sözlerde ? yoksa inancımızı tamamen değiştirmemiz mi gerekicek >.

 

 

bu bir yeniden doğoş ve doğumda çıplak doğarsın bu yüzden ben çıkardım

 

2. soruna gelince inancını değiştirmene gerek yok.İnadığın Tanrı adını kullanabilirsin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...