Jump to content

J'attendrai le suivant /Sonrakini bekleyeceğim

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

ilk başta güldüm ama gerçekten o kişi için üzücü bir durum kısada olsa güzeldi sağol

Yanıtlama zamanı:

çok iyi bir çalışma olmuş bu....kadının ifadesi mükemmel net. ...(ki komik gelmedi bana)....kaldı ki bu durumda yapılacak bir şey yok napacak peşinden mi koşacak....tabiki işine bakacak....

Yanıtlama zamanı:

1 - 2 sene önce izlediydim.güzeldir.saol:) (öhö öhö... kaç zamandır aklımdaydı.kıskandım kahretsin:punish2: )

Yanıtlama zamanı:

valla kadının yerinde olmak istemezdim ama dunyada bu sekilde evlenmeye calısan insanlar var tabiki de...:ermm:

Yanıtlama zamanı:

şimdi youtube yasaklı olduğu için buradan izleyemedim ama ben bu filmi izlemiştim. Kesinlikle başarılı bir film ama bunu ödül aldığı için söylemiyorum. Malesef ödüller bana göre adil verilmiyor... Çok güzel...

Yanıtlama zamanı:

4 dakikalık bir olayın üstüne gelen tek cümleyle hayatın tüm gerçeğini yansıtıyor. kimileri sonunda kopmakta, kimileri üzülmekte ama sonuçta belli bir etkiye sahip olduğu kesin.

trajikomik, oldukça hoş.

en sevdiğim kısa film hatta.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...