Jump to content

Kendimizi Gerçeklestirme

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

biryandan raflarda kısısel guc,10 gunde sunu bunu basarma,nasıl mılyoner olunur kıtapları bır yandan reklamlarda,haberlerde ıdollerımız...

nedır ınsanın bır bırey olarak mucadelesı...

laf lafı acar umarım:)

Yanıtlama zamanı:

hepimiz kendimizi bulma çabasındayız haklı bi çaba.....

ama bunun ötesinde alınan bilgiler yöntemler kendi süzgecimizden geçmediği müddetçe verim alamayız haksızmıyım....

Yanıtlama zamanı:

hepsi için bi genelleme yapmak doğru olmaz bence ama kalite az aynı şeyler kitap yüzü değiştirilip basılmış gibi sunuluyor...

Yanıtlama zamanı:

ne ıstedıgımızı ve ne gerektıgını bılıyor muyuz...ıcgudusel mı ılerlıyoruz yoksa bu görulur bır yol mu?herkes bu konuda sanslı degıl :confused:

Yanıtlama zamanı:

sürü buna en iyi yorum bence.....

herkes düşünce his paylaşmıyor....çünkü öyle bi sistemleki verilen bilgiler kafalara kazınmış düşünme eleme kendini ifade ortadan kalkarak.....

böyle olunca da birey bağlı bi benlik oluşturuyor....

Yanıtlama zamanı:

düşünce kullanılmazsa bi değeri olmaz......

tartışacak zihnini çalıştıracak bir nevi benliğini yoğuracaksın ki elde edeceğin verim yüksek olsun......

Yanıtlama zamanı:

düşünüp bilgileri kullanma özürlü olduğumuzdan kolay yolu ölümü seçiyoruz....

mücadele eden insanlara baktığımızda güçlü karakter diyoruz alakası yok onlar kolay olanı diil zoru aslında hepimizin yapabileceği ama uğraşmak istemediğimiz yolu seçiyorlar....

Yanıtlama zamanı:

bılgıler cok cesıtlendı,türedı bunun zorlugu olabılır mı

ben öte yandan elestırısel bakmaya basladıgımızdan berı mutlak ıdare de dahıl hersey eskı anlamını yıtırdı sankı ama hala mucadele verıyorsak yasamak ıcın demekkı beklentılerımız var...sorunun basına döndük yıne neyı beklıoruz ne ıstıyoruz:confused:

Yanıtlama zamanı:

kendimizi tamamlama merakı.......ama bu asla gerçekleşmez bence....

ve yöntemde yanlış bilgi bol diyoruz bu bilgiler kullanılmıyorsa daha doğrusu kullanma yolu görülmek istenmiyorsa ne işimize yarar ki......

Yanıtlama zamanı:

bılgılerın ıcınde hangı bılgı..neye dayanarak...duyumlarımızla algılamadıgımıza yok dıyerek mı yoksa zamanla teorılerın bıle gerceklestıgını kavrayarak olmayana olabılır dıyerek mı ?

bit yöntemımız var mı kı belırledıgımız sonuclarını görme merakımız olsun?yoksa belırsızlık yeterınce heyecan dolu mu:)

Yanıtlama zamanı:

katam ya anacım benden başka ahali yok mu bu topraklarda........:D

bana kalsa biz yıllanırız bu döngüde ne dersin......

Yanıtlama zamanı:

:rofl:

ıkı kısılık muhabbet olmasın dıe bozuntuya vermedım ...

--------------------

:rofl:yıktın benı ya...+:rofl:

Yanıtlama zamanı:

katam dilimiz mi ayrı nerede bu millet işte soru işte düşünüp bişeyler tartışma alanı.....

bunu anlatıyorum düşünce ifade etme kıtlığı var.....

Yanıtlama zamanı:

ölcem şimdi yeter ya karnım ağrıdı gülmekten kata başlığı değiştir....

seven haklı belki daha çok dikkat çeker....:rofl:

Yanıtlama zamanı:
katam ya anacım benden başka ahali yok mu bu topraklarda........:D

bana kalsa biz yıllanırız bu döngüde ne dersin......

:rofl:ıste o an...kopma noktası:rofl:

neyse uzatmayım hala guluorum ama geyıklendı yıne derler

Yanıtlama zamanı:

hala millet yok kata git topla ahaliyi gelmeyenin yakasına yapış....ben burada sana vereceğim cevapları hazırlayayım röportaj uzun......

Yanıtlama zamanı:

kendini gerçekleştirme güzel başlık aslındaaa ama dikkat çekmiyosa eğer nedeni şu varoluşun gizeminde ya da bilinmezliğinde çokta kendiyle başbaşa kalmak istememesinden insanın..olabilir:confused:

Yanıtlama zamanı:

:confused:dogru olabılır dedıklerın ..özü ruh karartıcı ıste sorun da bu zaten..aranıyoruz ama kendını gerceklestıremıyenler o kadar cok kı..yuzlesmek dahı cansıkıcı olabılır...

ama bunu kabullenmek rahatlatır ruhu dıyorum ...en azından evet benım yontemım bu ...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...