Öylesinevarızherhalde Oluşturma zamanı: Salı saat 21:43 Oluşturma zamanı: Salı saat 21:43 B. Bensin. Bunu kabullenmekle geçerken ömrüm Ortadan ikiye ayrılan bir bütün gibi Kendi bilincimin idamına bölündüm Bak, esrar içiyor dağlar elimde sadece bu kadarı var fakat ne yazarını ne ismini ne de devamı varsa onu bulabildim. Tek bildiğim büyük ihtimalle küçük iskendere ait olduğu lütfen bilen birisi varsa yardımcı olsun Alıntı
Hiap Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 17:14 Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 17:14 Bak esrar içiyor dağlar benzine gibi kan kıvranırsa diye can sıçrarsa diye ölürken bir yerlere, daha da ölürsem diye korktum seni birkaç saniye düşünürsem; sessem, sersem bir heceysem eğer seni bir kelime edersem diye korktum seni kötü bir cümlede kullanırsam adını söylerken takılırsam, yanlış telaffuz edersem böyle bir günah işlersem Tanrı affeder diye korktum … terk etmek bir halk devrimidir korkum yok kaosta ezilmekten bu aralar çok meraklı hafif bir yağmurum bana halk arasında kısaca "fırtına" diyorlar çapraz yaşanan fedakarlıklar ne fena, telafisi imkansız ümitler gibi insanın zayıfa duyduğu açlık elbette yanlış olan doğruya şans dileyecek Noktaydım, virgül sandınız asıl ben utandım Türkçenize uygunsuz bırakılmamızın eğer buysa gerçek sebebi arkadaş evlerinde bulunacak bir gün hepimizin anormal cesedi çatışmalarda tek kırık almamış bir ayna kimi gösterir ki kime kimle hesap verebilir ki bir ayna göremiyorsa kendini hiç Devamı şu kadar olan kısmı bulabiıdim 1 Alıntı
nevermore Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 17:32 Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 17:32 ben de bulamadım ancak k. İskender'in değil ona eminim .. 1 Alıntı
Öylesinevarızherhalde Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 18:57 Yazar Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 18:57 1 saat önce, Hiap yazdı: Bak esrar içiyor dağlar benzine gibi kan kıvranırsa diye can sıçrarsa diye ölürken bir yerlere, daha da ölürsem diye korktum seni birkaç saniye düşünürsem; sessem, sersem bir heceysem eğer seni bir kelime edersem diye korktum seni kötü bir cümlede kullanırsam adını söylerken takılırsam, yanlış telaffuz edersem böyle bir günah işlersem Tanrı affeder diye korktum … terk etmek bir halk devrimidir korkum yok kaosta ezilmekten bu aralar çok meraklı hafif bir yağmurum bana halk arasında kısaca "fırtına" diyorlar çapraz yaşanan fedakarlıklar ne fena, telafisi imkansız ümitler gibi insanın zayıfa duyduğu açlık elbette yanlış olan doğruya şans dileyecek Noktaydım, virgül sandınız asıl ben utandım Türkçenize uygunsuz bırakılmamızın eğer buysa gerçek sebebi arkadaş evlerinde bulunacak bir gün hepimizin anormal cesedi çatışmalarda tek kırık almamış bir ayna kimi gösterir ki kime kimle hesap verebilir ki bir ayna göremiyorsa kendini hiç Devamı şu kadar olan kısmı bulabiıdim Yazarı kim ve adını bulabildiniz mi acaba? Alıntı
Öylesinevarızherhalde Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 18:58 Yazar Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 18:58 Bir saat önce, nevermore yazdı: ben de bulamadım ancak k. İskender'in değil ona eminim .. Küçük iskender’in olduğuna emimim çünkü bir blog sahibi kendisinin kitaplarından alıntıladığı dizelerde yer vermiş. Ama hangi şiiri veya hangi kitabında onu bilemiyorum. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.