Jump to content

Eleştiri ve yorumlarınızı beklediğim çalışmam (Psychedelic trance)

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Merhaba sevgili Gnoxis ailesi. Uzun süredir uğraştığım bir projemi bitirmiş bulunmaktayım. Bu müzik türünü seven kişilerin eleştirileri benim için çok önemli ve değerli. Lütfen benimle görüşlerinizi paylaşın.https://youtu.be/tJu2UZwJ_Fg Buradaki masteringsizdir masteringli hali ise Spotifyda Teşekkür ederim!

Yanıtlama zamanı:

Ellerine sağlık, aktı gitti parça yemin ederim. Bir Tutam Yahel, bir tutam Tiesto dan etkilenme var galiba ama olacak o kadar da. Devamının gelmesini acil temenni ediyorum.

İyi çalışmalar.

Yanıtlama zamanı:

Gerçekten beni mutlu eden, gerçekten çalışınca olduğunu gösteren bir yorum geldi çok teşekkür ederim! Yahel fazla bilmiyorum ama tabi eski Tiesto candır can :) Diğer çalışmam da yolda mutlaka haberleşelim

Yanıtlama zamanı:

Yahel '' In ta omri '' ve '' Butterfly '' dinlemeni öneririm. Biraz vizyon katar emin ol. Mixlerinin hepsini dinledim, sanki bazı melodilere takılı kalıyormuşsun gibi geldi ama şundan emin ol 20'li yaşlarıma geri gittim namerdim :)

Esenlikler.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...