Jump to content

Zombi istilasi Senaryosu

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Evet arkadaslar baska bi forumda görmustum cok eglenceliydi zombi istilasi sonrasi adamimizin basindan gecen hikayeyi 4-5 enfazla 6 kelime ile yaziyoruz. ben basliyorum

------

Marketten ciktigimda karsima bir ...

Yanıtlama zamanı:

Ve onu grubuna götürür.Ne yazık ki çapulcuların arasına düşmüştür.Gece uyurken öldürülür.

Yanıtlama zamanı:

Ve akdeniz semalarına doğru yol alırlar, resmen muhabbet kusudur bunlar ve uçarlarken içleriden birisi aralarından ayrılır ve nihai nihilist olur , kendisine kısaca cicikuş diye hitap eden halk kahramanıdır o:D

Yanıtlama zamanı:
Müslüman bireyler tarafından ruhuna fatiha okunur.

Elini topraktan çıkarır

Özkontrollü zombidir

Yanıtlama zamanı:

Tüm bunlar olurken gizemli frankestain zombi pis pis güler ve baltalı adama emir verir. ( aaa baltalı adam yok, olmassa olmaz )

Yanıtlama zamanı:

Frankestain yandan Alman yapımı RPG bazukayla havaya uçar,ve zombi sürüsü koşarak taaruza geçer

Yanıtlama zamanı:

Ve yandan bir meleğin sesi duyulur ve der ki "World War Z.." koşan zombiler kozmik ev terlikleri tarafından katledilir,ve uçan zombiler yardıma gelir

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...