Ariakas Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2014 Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2014 Korkunç veya şiddet içerikli videoların yüklenebildiği bir alan olmadığından buraya açtım başlığı. Rahatsız olabilecek arkadaşlar izlemesin. http://www.youtube.com/watch?v=8giBhxznUcU&feature=youtu.be Alıntı
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 yaktın madem söndürsene be kadın :blink: Alıntı
Archnight Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 ama sormalısın kadına adamı niye yaktın diye.. Umarım hak etmiştir Alıntı
Ariakas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 ama sormalısın kadına adamı niye yaktın diye.. Umarım hak etmiştir Olay kazayla olmuş, bilerek yapılan bir durum değil. Kadın yaşıyor ancak 1. dereceden yanıkları mevcut. Alıntı
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Olay kazayla olmuş, bilerek yapılan bir durum değil. Kadın yaşıyor ancak 1. dereceden yanıkları mevcut. olay yerinden canlı yayın Ariakas'dayz şimdi ben de masaya sıcak servis yaptıklarında hep temkinli olurdum bu paranoyamı bırakmam artık Alıntı
EunKyung Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 bardaklara petrol dolduruyor galiba kim bilir zehirleyecekti Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.