Jump to content

Dünya'nın 8.Harikası

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:
Dunyanin en guzel varliklari bebekler :rolleyes:

Kesinlikle.Bir bebeğin gülüşünden daha güzel bir gülümseme,kokusundan daha güzel bir koku ve saflığından daha saf hangi varlık olabilir ki..

Yanıtlama zamanı:

çok tatlı söylemiş anneye de bir alkış :)

konuyu açanın da erkek olması şaşırttı açıkçası. bütün erkekler değişin bakın böylesi de var :D

Yanıtlama zamanı:

Söyleyen bayanın sesi güzel gerçekten.Arkada ki cadıda dikkat çekiyor o da ayrı bir güzel =)

Yanıtlama zamanı:

Yukarıdaki bebek harika bir şey evet :o ama bir de bunlardan var :D annelerinin yerinde olmak istemezdim insan kafayı yer bi ona bi diğerine yetişecem diye :blink:

Yanıtlama zamanı:
Her Çocuğun Bir Evcil Hayvana İhtiyacı Olduğunu Gösteren 35 Fotoğraf - onedio.com şunlara bakın heleee :D yer bitiririm sizi yaa :D Ama yine de bebeğin olduğu yerde hayvan beslemek sağlık açısından sakıncalıdır diye düşünüyorum tüyler miniğin ağzına burnuna ordan akciğerlerine girebilir :ermm: bebek biraz büyüdükten sonra alınabilir ama :blink:

harikalar gerçekten :rolleyes: hayvanları ve bebekleri çok severim kızım olsun istiyorum :D

Yanıtlama zamanı:

harikayla mucizeyi birbirine karıştırmayın lütfen. :) bebekler mucizedir. dünyanın 8. harikası ilk 7 harikayı görmemizi sağlayan varlığı bir dert yokluğu yara olan PARA'dır.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...