thalese Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2009 Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2009 arkadaşlar burda kendi hazırladığım dijital boyama tutorial video linki. şimdilik 4 adet eğitim videosu var, devamı gelecek http://www.dailymotion.com/murattanhu Alıntı
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 yeni çizim tutorialleri burdan bulabilirsiniz : bunlar işe yeni başlayanlara hitap etmekte. Alıntı
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 şu Photoshop mükemmel bişey ya =) emeğine sağlık thalese =) Alıntı
Sopranos Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 basit olmuş arkadaşım bunlar %90ımızın bildiği şeyler : ) forumu yormayın lütfen böyle fazlalıklarla... Alıntı
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 basit olmuş arkadaşım bunlar %90ımızın bildiği şeyler : ) forumu yormayın lütfen böyle fazlalıklarla... Dostum küfür etseydın FAzlalık bunun Neresınde adam Bırseyler Yapmaya calışmış cok mantıksız Yazmışsın yorumunu Düzeltmeni şiddetle Tafsıye edıyorum onun YErıne Ben gücendim:punish2: Alıntı
thalese Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 basit olmuş arkadaşım bunlar %90ımızın bildiği şeyler : ) forumu yormayın lütfen böyle fazlalıklarla... bunlar zaten başlangıç seviyesi arkadaşım, basit olmalı, ama concept art tutorial'ları eklemek istersen ben de takip ederim burdan Alıntı
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Yanlış yapa yapa öğrendim Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.