Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Yiruma

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Eyl-2008
    Mesajlar
    3.684
    Konular
    86

    Yiruma


    YouTube - Yiruma - Kiss The Rain (Full Version)

    Adı: Yiruma, 이루마
    Doğum tarihi: 15/02/1978
    Çıkış yılı: 2001
    Tür: klasik sound

    Biyografi:
    Yiruma dünyaca tanınmış modern bir bestekâr ve piyanistdir. Eski Kore güzeli Son Hye Im ile evlidir.
    Yiruma 15 şubat 1978'te Seul'da doğar. Piyanoya 5 yaşında başlar. 1988'de ailesi ile İngiltere'ye taşınırlar. 1996'da "The Musicians of Purcell" adlı albüme katkıda bulunur. Purcell Specialist Music School (Londra)'dan temmuz 1997'de diplomasını alır. Haziran 2000'de de Kings College'den mezun olur.
    Yiruma hem ingiliz hem kore vatandaşıyken, temmuz 2006'da vatani görevini yapabilmek için İngiltere vatandaşlığından vazgeçmesi gerekir.

    Diskografi:

    P. N. O. N. I (2008-10-30)
    h. i. s. monologue (2006-11-02)
    POEMUSIC (2005-11-29)
    YIRUMA Live at HOAM Art Hall (2005-07-12) - konser DVD'si
    First Love [Re-packaged] (2005-05-19)
    Destiny of Love (2005-04-19)
    Nocturnal lights... they scatter (2004-08-05)
    From The Yellow Room (2003-10-23)
    Doggy Poo (2002-12-17) - Doggy Poo filminin orijinal müziği
    Oasis & Yiruma (2002-06-20) - Oasis filminin orininal müziği
    First Love (2001-12-01)
    Love Scene (2001-05-16)

    Katıldığı diğer orijinal film müzikleri:
    Spring Waltz (2006)
    My Mother The Mermaid (2004)
    Age of Purity (2002)


    gerçekten harika benim için,bıkmadan dinlediğim nadir isimlerden..



  2. #2

    Üyelik tarihi
    Ara-2012
    Mesajlar
    4.029
    Konular
    411
    Kiss the Rain + Rainy Mood



    River Flows in You




    Love Me




    If I Could See You Again


  3. #3

    Üyelik tarihi
    Ara-2012
    Mesajlar
    4.029
    Konular
    411
    The Moment



    Dream



    Time Forgets



    It's Your Day


  4. #4

    Üyelik tarihi
    Ara-2012
    Mesajlar
    4.029
    Konular
    411
    As You Wish


  5. #5
    freante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Ağu-2014
    Bulunduğu yer
    izmir
    Mesajlar
    70
    Konular
    3
    Onu dinleyip forumda dolaşırken yine onunla karşılaşmak çok güzel bir tesadüf oldu. Youtube da görüntülenme sayılarının çoğunu bana borçlu aslında bana kendimi cennette hissettirdiği için ben ona teşekkür borçluyum. Sadece,muhteşem işte...