Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree2Likes
  • 2 Post By nevermore

Konu: Telekinezide Hangi Enerjiyi Kullanırız?

  1. #1
    nevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar-2009
    Bulunduğu yer
    Bornova
    Mesajlar
    10.488
    Konular
    2414
    Blog Entries
    3

    Telekinezide Hangi Enerjiyi Kullanırız?

    Telekinezi , düşünce gücü ile maddeye uzaktan etki demektir. Bu hemen hemen her ilgili sitede bulabileceğiniz genel bir tanımdır. Fakat bu tanımda altın değerinde bir nokta vardır. “ Düşünce gücü ile “ . Öncelikle düşünce ve enerji yani güç arasındaki baglantıyı tanımlamalar eşliğinde sıra ile çözümleyelim.

    Düşünce ve Beyin

    Beyin, kafatası kemiklerimiz içinde bulunan, merkezi sinir sistemimizin temelini olusturan, yüzeyi 2000-2100 cm2 arasında değişen algılama organımızdır. Beyinin calısma sistemine baktıgınızda, çalıştıkca yorulan bir bilgisayardan farksızdır. İçerden veya dısardan gelen düşünce öbekleri burda anlam kazanmaktadır. Örnegin ; elimizi kaldırmak istediğimizde, kaldırma düşüncesi beynimize 10010110 gibi bir kod ile iletilir. Beyin bu kodu algılar ve ilgili organa “ Kaldırma “ emri olarak iletir. Aynı sekilde bize bir seyler hissettiren bir tabloya baktığızda beynimize ilgili duygu olarak ileti gelir ve beyin bunu düşüncenin cıkıs noktasına 01100100 gibi bir kod ile iletir. Peki ya düşüncenin cıkıs kaynagı neresidir?

    Düşünce veya düşünme eylemi insanın benliğinde yani ruhunda gercekleşmektedir.Tüm bu durumlardan dolayı beyin, tam anlamıyla bir dönüştürücü görevi görmektedir.

    Einstein’ın Rölativite Teoremindeki Kütle Ve Enerjinin Eşdeğerliği

    Fizikte bize ögretilen iki kural vardır. Kütle ve enerji korunumu. Fakat Einstein’ın Rölativite teorisine göre kütle, enerjinin yogunlasmıs bir halidir. ( E=mc2 ) Yani enerjide aslında bir kütleye sahiptir. Burada önemli bir noktada çok az bir kütlenin çok yüksek miktarda enerjiye eşdeğer olmasıdır. Bir maddenin tüm kütlesi enerjiye dönüştürülebilirse elde edilen enerji E=mc2 ile bulunur. Bu formüle göre 1 gram kütledeki enerji 1000watt'lık ampulü 2850 yıl yakar. Bu aynı zamanda 2000 ton yakılmasından elde edilecek enerjiye denk gelir. ( Atom ve hidrojen bombasının çalışma prensibi )

    Einstein’ın yine Rölativite Teoremine göre enerji atomun en kücük yapı tası olan quantların titreşimidir. Evrendeki her sey bu quantların farklı titreşimlerinin yogunlası sonucu olusmaktadır. Bu titreşim ve titreşimler toplulugu kendisinden zayıf olan titreşimleri etkileyeceği gibi, kendisinden daha güclü olan titreşimlerdende etkilenebilecektir. ( Yükseltgenebilir-İndirgenebilir ) Transformatörler bu mantık ile calısır. ( Akım gecen bir telde manyetik alan olusur. Bu manyetik alan içersindeki baska bir telde bu alandan etkilenerek üzerinde indiksiyon akımı olusur ve diger telde ters yönde bir akım olusur. )

    Nano Teknoloji

    Nano Teknoloji hepimizin bildiği gibi kaba tabir ile serbest dolasan atom parcacıklarına bilgi yukleyip bunların düzenli şekilde adeta bir şuur içersinde hareket ve belirli alanlara etki etkisini saglamaktır.

    Artık konuyu kavrayabilmek ve düşünebilmek için gerekli olan tanımlamaları yaptık.Şimdi sıra bu ögrendiğimiz bilgiler ışıgında asıl konumuz olan “ Telekinezide hangi enerji kullanılır ? “ sorusuna gecebiliriz.

    Arkadaslar, beynimizde gerceklesen her faliyet bir enerji üretir. ( enerjinin tanımını yapmıstık. ) Duygularımızın yönlendirmesi ile olusan düşünce beyinde enerji yükünün olusmasını saglar. ( Titresimlerin Yükseltgenmesi ve İndirgenmesi ) Bu biriken enerjiyi, yönlendirme ile kullanabilriz. ( Nano Teknoloji mantıgı )

    Arkadaslar, insanın düşünen kısmının ruh oldugunu daha yazının basında dile getirmiştik.Ruh dediğimiz seyin ise enerji oldugu aşkardır. Enerjinin ise quantların titresimi ve titresim topluluğu oldugunuda söylemiştik.O zaman konunun basında verdiğimiz örnekteki ruhun beyne gönderdiği 10010110 gibi kodlarda anlayacagımız gibi bir enerjidir. Bu sonuc bizler için düşüncenin enerji oldugunun açık bir ispatıdır.

    Arkadaslar, uzayda kütlesi ve hacmi olan herseye bizler madde diyoruz. Kütle ise yogunlasmıs enerjidir. Enerji ise quantların titresimidir. Bu bağlamda aslında evrende gördüğümüz hersey buna bizlerde dahiliz , hepimiz sadece titreşimler topluluguyuz. Bu yuzden bir enerji ayrımı yapamıyoruz. Bizler sadece ruhumuzdaki enerji ve cevremizdeki maddelerin enerjilerini ( quant titresimlerini ) düşüncelerimiz veya duygularımız ile yükleyip onların titreşimlerini azaltıyor veya yukseltiyoruz. Uzak dogudaki buna chi enerjisi der müslümanlar nur der baskalarını herhangi birşey. Bu bizim pencereye pencere diyip ingilizlerin pencereye window demesi ile aynı seydir. Unutulmamalıdırki mutlak güc tektir. Tanımlamalar ancak insanların algılaması ve anlaması için yapılır.

    Alıntıdır




    Crymnc ve qarzulocne bunu beğendi.

  2. #2
    RevanChista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Haz-2011
    Mesajlar
    21
    Konular
    8
    Beyin. Tamamen farklı bir yaratıktır. Onu beslersen , gelişir ve güçlenir. Beslemessen zayıflar ve işlevini yitirir. Beynin cisimler üzerinde moleküler etkisi zaten kanıtlanmış bir gerçek. Beyin cismin molekül hareketlerini değiştirebilir. Onları titreştirebilir veya kırabilir. Bu sayede beyin cisme hükmeder hale gelir. Ama bunun için beyni eğitmek şarttır. Zaman gerekir. Sabır gerekir. Disiplin gerekir.

  3. #3
    nevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar-2009
    Bulunduğu yer
    Bornova
    Mesajlar
    10.488
    Konular
    2414
    Blog Entries
    3
    Yukarıda da farklı birşey yazmıyor zaten sayın revan açtığınız konulara (telekinezi ile ilgili )itibar etmediğimi söylemek isterim . Nedenini de açıklayayim .zaten mevcut konuları tekrar açıyorsunuz . Benim diye tabir ettiğiniz teknikler binlerce yıldır kullanılıyor . Zihin boşaltma konusu açmışsiniz ki sayın yöneticimız görüp kaldırmış şaka gibi . Demem o ki bu sitede neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen insanlar ve bu tarz başlıklara prim vermeyecek kullanıcılar var

  4. #4
    mewtwo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Eyl-2010
    Mesajlar
    206
    Konular
    6
    süper ya eline sağlık çok işime yaradı

  5. #5

    Üyelik tarihi
    Kas-2011
    Mesajlar
    11
    Konular
    0
    teşekkürler RevanChistaya katılıyorum telekinezi telepati durugörü gibi yetenekleri geliştirmeye çalışınca beyin gelişiyor ilk önce bir ağrı oluyor geçince daha sağlıklı düşünmeye başlıyorsun mesela spor yapınca kaslarımız ağırır ya onun gibi


Sayfa etiketleri:

telekinezide beynin kullanıldığı

telekinezide enerji dusunerek mi guclenir

telekinezide yoğunlaşma

telekinezide beynin neresi kullanılır

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140