16 Sayfadan 1. Sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 160 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Pratik Astral Seyahat Teknikleri

  1. #1

    Üyelik tarihi
    Haz-2006
    Mesajlar
    29
    Konular
    5
    1. Vücudunuzu rahatsiz eden ve hissettiginiz tüm aksesuarlari çikartin. (saat, yüzük, kolye)
    2. Göz kapaklariniza direkt isik gelmeyecek sekilde odayi karartin.
    3. Basiniz kuzeye gelecek sekilde kuzey-güney aksisine göre sirt üstü yatin.
    4. Tüm elbiselerinizi çikartin, fakat vücut isinizi normal seviyede tutacak sekilde ayarlayin.
    5. Nerede ve hangi zamanda olursa olsun mutlaka rahatsiz edilmeyeceginizi bildiginiz bir yerde olun.
    6. Rahatlama durumuna geçin.
    7. Nefesinizi yarim açik dudaklarinizdan alip verin.

    KLASiK YÖNTEM : Rahatlama ve Uçma istegi 1. Ayaginizdan alniniza kadar vücudunuzu nokta olarak düsün ve zihinsen gücünüzle bedeninizin 1 metre yukarida olduguna odaklanin.
    2. Astral bedeninizin alin kismini vücudunuzun ayak hizasina gelecek sekilde ileriye gittigine odaklanin.
    3. Ayaklariniz sabit bir noktada kalacak ve yüzünüz 90 derece dik gelecek sekilde yukari ve ileri dogru kalktiginizi ve ayaklarinizin üzerinde dogruldugunuzu düsünün ve buna odaklanin.

    TERS DÜŞÜNME: Beyin Aldatmacasi 1. Hazirlik bölümündeki asamalarin tümü gerçeklestirilir.
    2. Kuzeye dogru yatis pozisyonunuzu, güneye dogru yatmis gibi düsünerek beyninizi aldatmaya çalisin.
    3. Beyniniz devamli kuzeye dogru oldugunuzu ispatlamaya çalisacaktir. Beyninizi inandirdiginiz anda titresimlerle birlikte yükselmeyi gerçeklestirin
    4. Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes verisinizde biraz daha hafifleyip yükseldiginize odaklanin.
    5. Yükselmenin diger yolu ise yukarida asili bir ipi çektiginizi düsünmektir.
    6. Eger titresimler halen olusmamissa ipi her çektiginizde belli bir rahatlama ve titresimler meydana gelecektir.
    7. Ugrasilar sirasinda birden fazla teknigi kullanmaktansa her adima tam konsantre olmak akla baska seyleri getirmeyeceginden mutlak basariya kolayca gitmenizi saglayacaktir.
    8. Ayrilma tam olarak gerçeklestiginde görüntüler ve ugultular baslayacaktir. (herkes için ayni olmayabilir)
    9. Artik yapmaniz gereken tek sey düsüncelerinize hakimiyet ve uçus provalaridir.

    KENDiLiĞiNDEN VE ŞOK ETKi iLE : Yan Etkenler ve Beyin Gücü Bayilma, agir hastalik, agir uyku hali, ani soklar ve trafik kazasi gibi etkiler sonucunda istem disi olan astral ayrilmalardir. Kisiler genelde bu durumlarda bir anda kendilerini beden disinda bulurlar fakat durumun farkina varamadan bedenlerine geri dönerler. Normal uyku halinde de bu ayrilma yasanmasi sonucunda rüyalar görülür. Uyku sirasinda düsme, uçma gibi etkiler istem disi yapilan astral seyahatlerin belirtisidir.
    BiLGiSAYAR YAZILIMLARI : Yardimci Etkenler
    Brain wave generator adli program beyin dalgalarinizi yavaslatarak gevsemenizi saglayip ve gerekli beyin dalga konumuna getirerek denemelerinizde size yardimci olur.Program 1.2MB olup buradan indirebilirsiniz.Ayrintili bilgiyi programi çalistirdiktan sonra görebilirsiniz..
    GRUP ASTRAL SEYAHAT : ileri Teknikler ve Grup Çalismalari Her ne kadar gerçekligi tartisilsada bazi gruplarin aynalara bakarak tam konsantre yoluyla grup olarak astral seyahate çiktiklari öne sürülmektedir. Okudugum bir yazida dört kisinin bunu yaptigini ve gördüklerini ortak olarak anlattiklarina bir kez rastlamama ragmen çok fazla üstünde durulmamistir. Fakat astral seyahat beyinin bir oyunu degilse, grup astral ayrilma tartisilmaz bir gerçekliktir.
    HiPNOZ YOLUYLA : Etki Altinda Kalmak Hipnoz kisa bir tabir ile, denegin hipnozitörün etkisiyle bazi asamalardan geçirilerek etki altina alinmasi ve belirli sinirlar ve çerçeveler içerisinde eskiye dönüs yada bilinç altini ortaya çikartmaktir. Kisiye gerçek hayatinda yapmayacagi bir eylemi hipnoz sirasinda yaptiramayacagimiz gibi, tek tarafli hipnoz ile astral seyahati de gerçeklestiremeyiz. Bunu yapabilmenin tek sarti, her iki tarafinda bu konuda bilinçli ve istekli olmasidir. Eger bu kosullar saglanirsa astral ayrilmanin en kolay yöntemi bilinçli hipnozitörler tarafindan hipnoz ile yapilabilir. Fakat hipnoz sirasinda bilinç alti ortaya çikacagindan sonucun gerçekten astral ayrilmami yoksa beyinin bir oyunumu oldugu kesinlik kazanmaz.
    BiLiMSEL iNCELEME : Robert MONROE Robert A. Monroe, kitle haberlesmesi üzerine çalisan bir is adami, kendisi, gazete ve derilere makaleler yazmis; televizyon ve elektronik alanlarinda da çalismalari var. Bu alanlarda çalismalar yapan iki sirketi yönetiyor, ailesiyle birlikte, Virginia ` da, Blue Ridge de yasamakta.
    MONROE 1958 yilinda ilk Astral Seyahatini bilinçsiz olarak gerçeklestirmis, daha sonra arastirmalar yaparak bu konu ile ilgili deneyimlerini bir kitapta anlatmis, ayrica Amerika da Monroe enstitüsü adi altinda astral seyahatla ilgili arastirmalar yapan bir merkez kurmustur.
    1958 yilinda geçirdigi ilk astral seyahat deneyiminden bu yana, MONROE, binden fazla beden disi yolculuk yapmistir. Fiziksel bedenden ayrilabilen ikinci bir bedene, bu konularla ugrasanlar astral beden diyorlar. Bu beden duvarlardan, kati maddelerden kolaylikla geçebilmekte, ancak elektrik alanlari tarafindan bir ölçüde durdurulmaktadir. Düsünülen, istenilen sekli alabilmektedir. Bazi yetenekli kisiler, bu bedeni görebilmektedirler. Beden disi yolculuklar hakkinda ayrintili bilgi edinmek ilk kez Monroe`nun arastirmalari sayesinde mümkün olmustur.
    SU ALTI YÖNTEMi : Eger yeterli konsantre haline girmenize ragmen bedeninize sikisip kalmis ve Astral çikis yasamakta zorlaniyorsaniz, kendinizi su altinda düsünün, yavas yavas nefesiniz azaliyor ve mutlaka yukari çikmaniz gerek, ayaginiza dolanan yosunlaridan kurtulabilmek için çabaliyorsunuz, bir yandan azalan nefesiniz ve yukari çikma isteginiz sizi birden vücudunuzdan disari dogru firlamaniza sebep olacaktir.





  2. #2
    m3lt3m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Haz-2006
    Mesajlar
    39
    Konular
    6
    yakında astral seyat dersleri falan başlıcak umarım yapabiliriz yakında yazı için teşekkürler

  3. #3
    Elit Üye dipp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Tem-2006
    Mesajlar
    525
    Konular
    7

    Thumbs up

    [font=Comic Sans Ms][size=6]Selam astral seyahat ilgimi çekiyor. içinizde deneyen ve sonuca ulaşan varmı ben birkez denedim çok kısa sürdü 1 kaç saniye kadar ama müthiş bir rahatlama ve mutluluk hissettim tekrar deniyorum ama olmuyor. Birde bugün biryerde okudum astral seyahatle zamanda geçmişe yolculuk olabilir diyordu sizcede mümkün olabilir mi?

  4. #4
    mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Haz-2006
    Mesajlar
    864
    Konular
    143
    zamanda yolculuğa psiko seyahat deniliyor ve sanırım astral seyahatten daha zor.. ben çok denemedim ama arada benzeri deneyimler yaşadım ciddi olarak üstünde çalışmaya başlıcam umarım yakın zamanda..

    siz hangi tekniği kullandınız?

  5. #5
    Elit Üye dipp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Tem-2006
    Mesajlar
    525
    Konular
    7
    Ben nefes alma egzersizi ile denedim. Önce rahat bir şekilde uzanıyorsunuz sonra içinizden 10a kadar sayarak nefes alıyorsunuz 3 ekadar sayıp nefesi tutuyorsunuz sonra 7ye kadar sayarak bırakıyorsunuz. Gevşedikten sonra karıncalanma başlıyor ve hafifçe yükselmeye başlıyorsunuz tırnaklarınızın ucundan ayrılmaya başladığınızı hissetmek çok ilginç. Fakat ben biraz paniğe kapıldım çünkü bunu sadece meditasyon amaçlı denemiştim ama bedenimi terk etmeye başlayınca feci korktum. Uğultular rahatsız etti. sonrası sonsuz mutluluk gibi birşeydi. Ama şu çok önemli ! aklınızdan geçenleri engellemek imkansız gibi ancak aklınızdan geçenleri önemsemezseniz kafada hiçbir düşünce kalmıyor. Akıldan geçenleri kovmaya çalışmak yanlış sanırım.

  6. #6
    Elit Üye dipp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Tem-2006
    Mesajlar
    525
    Konular
    7
    Ya arkadaşlar sabırla birilerinin şuraya çıkıp " denedim ve oldu " demesini bekliyorum. Cesaret etmem için birileri bişeyler yapsın. Sonra psiko seyahat deniycem. Geriye gitmem gereeek Ciddiyim

  7. #7
    mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Haz-2006
    Mesajlar
    864
    Konular
    143
    astral seyehat gerçekten var mı diye şüphe yaşıyorsanız benim bildiğim yapan biri vardı.. hatta yaptını bilmeden yapıyordu ne olduğunu, uyku bozukluu falan gösteriyordu,, uyunca ölüyorum bedenimi görüyorum vs,, gözlerinin altı mor gezerdi sonra bir arkadaş biliyor bu konularla ilgili olduğumu, bana getirmişti, kız kitaplarda ne yazıyorsa eksisksiz anlattı olanları ve daha önce duymamış bile böyle birşey,, sonra kitaplar verdim oku bunları korkma diye sonra ne oldu bilmiyorum

  8. #8
    Elit Üye dipp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Tem-2006
    Mesajlar
    525
    Konular
    7
    Ben şunu farkettim ki rahat transa geçmeye başladım yaklaşık 2 gündür ama korkuyorum bu yüzden başaramıyorum. Senin önerdiğin ters düşünme tekniği işe yarıyo ama korkumu yenemiyorum

  9. #9
    mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Haz-2006
    Mesajlar
    864
    Konular
    143
    valla açıkçası korkmamak endişe etmemek imkansız gibi, bilmediğimizden korkuyoruz sürekli,, benim de denemeye çalışmamamın sebebi belki tedirginliktir,, artık sen yapıp anlatırsan bizi de rahatlatırsın,, hatta gnosis ailesini gelip çıkarsan toptan astral seyahate süper olurdu

  10. #10
    rocio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Tem-2006
    Mesajlar
    83
    Konular
    0
    konsantre sorunu olan yapamaz bunları di mi?


16 Sayfadan 1. Sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Benzer Konular

  1. Astral seyahat & Astral beden
    Konuyu Açan: Urumhamatahayil, Forum: Astral Seyahat.
    Cevap: 24
    Son Mesaj : 28-Kas-2011, 11:05
  2. Astral Seyahat Teknikleri-2
    Konuyu Açan: Wahsi, Forum: Teknikler.
    Cevap: 10
    Son Mesaj : 18-Haz-2011, 22:04
  3. Astral seyahat nedir ve teknikleri
    Konuyu Açan: mescalin, Forum: Teknikler.
    Cevap: 22
    Son Mesaj : 30-Nis-2011, 14:24
  4. Astral Seyahat ve Astral Seyahat'in 4 Farklı Biçimde Açıklanması
    Konuyu Açan: hexagram, Forum: Astral Seyahat.
    Cevap: 34
    Son Mesaj : 24-Mar-2009, 11:01
  5. Astral Seyahat Tehlikeli midir?Rüya ve Astral Seyahat(görüşlerim)
    Konuyu Açan: hexagram, Forum: Astral Seyahat.
    Cevap: 13
    Son Mesaj : 09-Mar-2008, 17:22

Sayfa etiketleri:

pratik astral seyahat teknikleri

astral teknikleri

astral seyahat ve zamanda yolculuk

astral seyahat gerçekten varmı

Astral seyahat pratikleri

astral seyahat pratik

astral seyahat ilk denemede olur mupratik astral seyahat teknıkleri

Bu Konu İçin Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140