Isınmaları yapmadan herhangi birini yaparsan kırarsın..Bi sıralaması var bu işin Isınmaları yaptıktan sonra bu kadar hareketi nasıl yaptım be diye şaşıracaksın..Ama ilk yaptığında 1 hafta sağın solun aprıyacak söylemedi deme)
Dün aptallar için basit yoga pozisyonları diye güzel bir şey buldum. Bugün hemen denedim tabi... Hoşuma gitti... O kadar zor da değil. İnsanı rahatlatıyor hatta... Sanırım devam edeceğim
Anladığım kadarı ile bu Hatha yoga teknikleri ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir süredir Maha Yoga yapmaya "çalışan" biri olarak ne yoga asanalardan ibaret ve siz aşamalarına göre ilerlemezseniz; bir yerinizi sakatlarsınız. Ayrıca, Maha Yoga haricinde, başka bir bir yoga sistemini kesinlikle önermiyorum.