Karma gücü: 118
Alıntı:
Kuranes´isimli üyeden Alıntı
vay diablo okuyan da varmış ha
kitaplarını pek sevmedim ama d2 hala bnetten oynuyorum
diabloyu cok eskiden okudum 3n sedigim bende yeri apayrı olan üçlemelerin başındadır.. oyununuda bitirdim ama tekrar tekrar oynamaktan zevk duyuyorum
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
hemen hemen bütün fantastik serileri okudum ama beni en çok etkilyen yüzüklerin efendisi,elenium ve tamuli üçlemesi birde gedik savaşları efsanesi ve devamı niteliğindeki yılan savaşları serileri ejderha mızrağı ve unutulmuş diyarlar ilk başalarda güzeldiler ama fazla uzatıldıkları ve konun brezilya pembe dizilerine dönmesi beni sıktı
shannara ve büyücüler loncası serileri dışında hepsini okudum.Ve hemen hafif bir sitemle başlamak isterim.Tamam Tolkien Fantezi Edebiyatını başlattı.Allah razı olsun o olmadan diğer serilerde olmazdı.Ama illa bütün serilerin içinde onunki en güzel olucak diye bir şey yok bunu kabullenelim bence.Yani şöyle diyenler var."Normalde Ejderha Mızrağı derdim ama Tolkien herşeyi başlattı o olmasa E.m de olmazdı o yüzden Tolkien..."Ha birde HP olayı var.artık çoğu kitapçıda(dostta dahil)çocuk kitapları reyonunda haberiniz olsun...
Bence Zaman Çarkı.(Zaman Çarkına başlayıpta bırakan kimseyi tanımıyorum yada beğenmeyen.)