JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > Şikayetçiyim

Seçenekler Arama
Alt 29-08-2008, 22:17   #21

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

peki sinirlenme
yaptığını mantıklı buluyorsan kimseye kulak asam o vakit bana da ama çocuk bezi protestı etmek yarine daha akılcı yöntemler bulunabilir demek istemiştim zaten ben bunda kötü bir niyet yok aynı safdayız
bu arada ben asker kızıyım zaten...
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-08-2008, 22:21   #22

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

Alıntı:
Vitriol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Askerliği çocuklara sevdirmek,gelecekteki vatan borcunu ödemeyi seve seve yapmasını daha o yaşta aşılamaya çalışmak olamaz mı fikir?Ordu,askerler sadece savaşı değil vatan savunmasını ve korumasını,güvenliğini temsil ederler neden at gözlüğü ile bakıyorsunuz ki?Asker kamuflajı denince aklınıza ilk savaş mı gelir?Bana çağrıştırdığı şey ise güç,bağımsızlık ve güvenliktir..Bir kötü yan göremedim kendi açımdan..Hem savaş dahi çağrıştırsa,savaş bazen gerekli bir olgudur.Unutmayın şu an üzerinde yaşadığınız toprakların kazanımı da savaş iledir..

arkadaş cevabı vermiş teşekkürlerimi sunuyorumm

Alt 29-08-2008, 22:37   #23

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

çorba edilmiş konular iyice ... kavramların kökenine inmek lazım belki de ve herşeyin doğru oluşu onun tüketiliş hasılasıyla mı belli olur yoksa ilerki dönemlere tesirinin biçimiyle mi?!!düşünmek lazım...

Alt 29-08-2008, 23:27   #24

mona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mona dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışmona dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
bebelere moda

Aslında bebekleerin modaya uygun ve şık olmaya yönlendirilmesi daha da tuhaf değil mi??Şeytan marka giyer hesabı..geleceğin ikoncanları
mona isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2008, 23:33   #25

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 123 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

kapitalizm zaten tüketim toplumunu oluşturur.sadece alırsın.müşteri ne çıkarsa begenir.bişey üretmezsin.sonra da tarihten silinirsin rezilce.

kapitalizmin en önemli özelliğini hatırlatmak istiyorum:

hiçbir zaman doymayan bir yaratık gibidir.ve bebek,anne,yaşlı,sakat demeden yok eder.yeter ki satın al para ver..

abd ırak'a girdi ne için? ne işi var susuz çöllerde? ne için her gün yüzlerce insan öldü? ne kadar duyarsızlaştıgımız burdan belli.bir mahalle insan...düşünün sevdiğin herkes bir anda yok oluyor kursuna diziliyor sen sağ kalıyorsun sadece..

ne için? para için..bir varil petrol için..

bir paket cocuk bezi satmak içinde ona en olumsuz deseni işlemek aynıdır..

çocuk etkilensin şiddet yanlısı maganda olsun piskopat olsun (farzedelim ki çok asker olmak istemiş ilerde ama sınavları kazanamamıs ki zaten olmak isteyenin bebeklıgınde cocuk bezı takmasına ıhtıyacı yoktur) kapitalizmın umrunda mı?

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 23:49   #26

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 127 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

sorun bebek bezi olarak, oyuncak silah olarak ortaya çıkan ama sorulduğundan "sadece oyuncak canım" "altı üstü bebek bezi be" gibi açıklamalar ya da çocuklara askerliği sevdirmek gibi açıklamalarla desteklenen bir sorun. kapitalist sistemin, para getiren herşeyi paraya dönüştürme mantığı ile ortaya çıkan bir sorun.

ben savaş karşıtı değilim, gerektiği zamanda savaşın olmasını desteklerim ama hayata yeni gzlerini açmış canlılara yani bebeklere, daha önce de belirttiğim gibi tek amacı ölmek ve öldürmek olan ve gerektiğinden fazla bir şekilde üzerine yoğunlaşan askerliği sevdirmenin saçmalığını da söylemek gerek.

ki bu arada ülkenin daha önemli sorunları var evet, ekonomik olarak, siyasi olarak büyük bir krizin içindeyiz evet, bunları protesto etmeliyiz, buna da evet... evet de arkadaşım, şimdi tartışılan sorun da bu sorunlardan beslenen sorundur. sen bunu protesto etmeden, buna ya da haydarpaşanın peşkeş çekilmesine, sulukulenin yıkılmasına, ekmeğe gelen zamma tepki göstermezsen senin vereceğin protesto protesto olmaz sadece "kahrol düşman al sana bomba, kocaman kocaman" diye çocukluğumuzda söylediğimiz oyunlardaki yalancılara benzer. kaynağa inemedee sırf tepki olsun diye, sırf durun bende varım demek için ki üslubuna da dikkat etmeden vereceğin tepkiyi bırak sistemi, insanlar bile ciddiye almaz. neyi yediğimizi söylerken neden onu yememeyi nasıl başaracağımızı da söylemiyorsun.
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 00:29   #27

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Savaş...
Öyle bir kelimeki
Bedenleri parça parça eder
Kolları koparır çolak eder
Bacakı koparır sakat eder
Babaları öldürür
Anaları dul eder

Yukarılarda bir yerlerde bahsi geçen üzerinde yaşadığımız topraklar da savaş ile kazanılmıştır cümlesini de ayrıca protesto ediyorum. Nasıl bir benzetme yaptın arkadaşım ?! Bu toprakların kazanıldığı savaşlar bugünkü gibi petrol,para,kişisel hısrslar için yapılmamıştı. Bir çok insan kan döktü bizim aklımızın bile alamayacağı fedakarlıklar yaptılar. Ve o zamanlar kapitalizm denen canavar bu kadar büyümemiş kolları her yeri sarmamıştı.Ben bebelerin poposuna o deseni yakıştırmıyorum arkadaş. Varın siz savunun.

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 03:08   #28

Hybrid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Hybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışHybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışHybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alakaya çay demle çocuğa kamuflaj desenli bebek bezi giydirince savaşa mı özencek bu kadarda saçma bi düşünce hahahah ya gereksiz kasmayın kendini bu nedir ya sadece tasarım amaçlı yapılmış birşeyi bu kadar büyütüyorsunz duyanda o bebek bezlerinin paraları silah alımına gidiyor sancak saçma
Hybrid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2008, 04:31   #29

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Kasmayalim ya ne gerek var di mi hayat süper hahahaha! Biz nasıl düşünemedik senden önce bunu ?

Sadece biraz duyarlılık diyorum.

Bütün yalnızlıklarınızın ilenci

Korusun çoğulluklarınızı
Cinnet koyun erdemin adını
Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

Konu serenadaschizophrana tarafından (30-08-2008 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir..
serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 07:01   #30

enjiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 enjiss is a splendid one to beholdenjiss is a splendid one to beholdenjiss is a splendid one to beholdenjiss is a splendid one to beholdenjiss is a splendid one to beholdenjiss is a splendid one to beholdenjiss is a splendid one to behold

Savaşın yanına çocuk yüzü koyulmasını ve gözumuze sokasoka bunu sıradan bırseymış gıbı bıze sunmalarını ben kabul edemem..
düşünmek lazım..yapılan basıt bır eylemın nerelere gıdecegını gormek gereklı..
''ne olacak sankı altı ustu cocuk bezi'' deyip kestırıp atmak yerıne biraz da ılerıye,sonuçlarına bakmak gerekır..

Türk psikologlar derneği :

psikopati genellikle çocukluk çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır. düzenli olarak suç işleme, zayıf akranı ezme, hayvanlara işkence yapma, askeri üniforma giyme,oyuncak silahlarla oynama ve milliyetçi hınç gibi belirtilerle başlar ve giderek şiddetlenir. (...) çocukların psikopatiden korunmasında, çocuklara askeri üniforma giydirmekten, milliyetçi marş/yemin söyletmekten kaçınılması (...) hayati önemdedir.

Alt 30-08-2008, 11:24   #31

Karma gücü: 127 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

Alıntı:
Hybrid´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alakaya çay demle çocuğa kamuflaj desenli bebek bezi giydirince savaşa mı özencek bu kadarda saçma bi düşünce hahahah ya gereksiz kasmayın kendini bu nedir ya sadece tasarım amaçlı yapılmış birşeyi bu kadar büyütüyorsunz duyanda o bebek bezlerinin paraları silah alımına gidiyor sancak saçma

doğru ya... gerçekten biz neden düşünemedik ki bunu...sadece tasarım için bunlar.. zaten silahlarda tasarım harikası, o bebek bezlerinin parasıyla silah almayacaklar zaten.. zatan shel de benzin parasıyla silah almıyor ki... dünyanın en büyük şirketleri silah kaçakçılığı yapmıyor ki...

varya, helal olsun sana, bizi doğru yola getirdin, bizi bilgilendirdin.. şimdi senin bu açıklaman olmasa, biz anarşik anarşik düşünüp duracaktık, boşu boşuna kafamızı yoracaktık...

sen ve senin gibi düşünen insanlar oldukça bizim gibi kafaları karışmış insanları düzeltirsiniz. senden önce ulu bilge daldandenyus'a inanıyordum, senin sözlerin beni kendime getirdi....

Yegen sen nettin ya!...

Alt 30-08-2008, 12:35   #32

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

ya siz almayın alala yaa zorLa aldıran yok size başkası alıyorsa memnunsa sizene! http://www.evyap.com.tr/tr/iletisim/tuketici.asp şikayetLerinizi burdan bildirirsiniz artık

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2008, 18:34   #33

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 104 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Savaşa övgü dolu gözlerle bakan,sempatik bir duruş haline getirmeyi amaçlayan ve ticari kazanç sağlamak adına küçücük bebekleri kobay olarak kullanan parlak fikirli insancıklara küçük bir önerim var....Etrafınıza bakarken,arasıra gözlerinizdeki dolar işaretlerini kaldırın,seçtiğiniz hedef kitle,bırakın savaşın ne olduğunu,öfkenin bile farkında değilller...Ticari rekabet adı altında,insanların askeri yapıya olan saygısını kullanarak,hem kazanç elde etme hem mincik yürekleri savaşa özendirme gayretlerinizi esefle kınıyorum...Militarize unsurunu 20 yaşındaki gençlerimize aşılayabilirsiniz belki fakat küçücük çocukların buna değil,sevgiye ihtiyacı var...Buradaki mesajın çoğu kişi tarafından alındığı kanaatindeyim...Üstükapalı bir şekilde dile getirilmeye çalışılan zihniyet modelinizi başarısız ve insanlık dışı buluyorum...İnsani değerlere saygılı davranmaya hem davet eder hem de bu yönde icraatlerde bulunmanızı tavsiye ederim....

Alt 30-08-2008, 19:06   #34

kithy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 kithy is a name known to allkithy is a name known to allkithy is a name known to allkithy is a name known to allkithy is a name known to allkithy is a name known to all

Alıntı:
Hybrid´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

1. si gitmediğini nerden biliyorsun sonuçta belkide o firmanın sahipleri amerikalıdır ve ülkelerinede vergi ödüyolardır o vergilerde doal olarak silah alımında kullanılıyodur yada başka bişey ve bunun saçmalıkla alakası yok yani konuyu açan çok mantıklı düşünmüş çocukları gençleri kapitalizm yardımıyla sürekli bir savaş makinası haline getirmeye çalısıyorlar ayrıca eklemek istiyorum bu yüzdende yarın(31 ağustos) kadıköy nautilus önünde saat 2 de barış mitingi insan hakları savunucuları olmak üzere bir çok örgüt ve parti katılıyor kolektif bir çalışma olucak ilgilenenler katılabilir.
kithy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 01:18   #35

Alıntı:
asi_aysu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya siz almayın alala yaa zorLa aldıran yok size başkası alıyorsa memnunsa sizene! http://www.evyap.com.tr/tr/iletisim/tuketici.asp şikayetLerinizi burdan bildirirsiniz artık

pardon arkadaşım da; "alala" ne demek?... bi de "zorLa" nasıl bir cümle? Son bir soru daha; senin kulladığın dilde noktalama işaretleri yok mu?...

birincisi; biz almıyoruz ve alan insanlara da bunun yanlış bir ürün olduğunu anlatıyoruz.
ikincisi; memnun olmaları ya ürünün yanlışlığını bilip, kendisinin de savaş mantığı ile çocuğunun beynini yıkamak istediğindendir ya da bilmediğindendir.
üçüncüsü; onların almasından bize ne ise, bizim almamamız ve şikayet edip kınamamızdan size ne!...
Sponsored links

Alt 14-10-2008, 22:29   #36

theangelofdeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 theangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud oftheangelofdeath has much to be proud of

bu kapitalist iğrenç rekabetçi piyasada normal bişey bu

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-10-2008, 23:27   #37

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Kim ne derse desin harika bir fikir ve eminim Evy'nin satışlarını büyük ölçüde arttıracak. Ha, örneğin İsviçre'de satar mı bu ürün? Asla.

Askerliğimi bedelli olarak yaptım. Orada tanıştığım başka bir bedelli asker beni yemin töreninde ailesi ile tanıştırdı: aşağı yukarı 3, 6 ve 9 yaşlarında üç oğlu vardı ve hepsi de kamuflajları çekip gelmişlerdi babalarının artık resmen erkek oluşunu izlemeye!

O tören ayrı hikayedir zaten: normalde anne-babaların gelmesi gereken törende çoğunlukla eşler, çocuklar falan vardı. Yaş ortalamamız 34 imiş. Ve yine çoğunluk, yemin eden bizleri izlerken gözyaşlarını tutamıyordu. Yahu, kaçağız resmen, o yaşa kadar beklemişiz, hatta "kız vermezler" laflarını boşa çıkarıp üremişiz bile! Artık nesine ağlıyorsun kazık kadar adamın?

Uzatmayayım, her Türk asker doğar. Bu yüzden de helal olsun Evy'e ve reklam ajansına. İster alın ister almayın ama yiğidi öldürün, hakkını yemeyin.

Seçenekler Arama