bu yasağı kınayanlara gösterilen tepki kadar havayı gerçekten kirleten şeylere tepki gösterilse keşke... ben kesinlikle "havanın temizliği için" diyen insanlara inanmıyorum. ortada o kadar şey varken ağzımdaki sigaraya laf edilmesine de katlanamıyorum. şu an izmirin incisi bir yere TERMİK SANTRAL yapmak istiyor bu hükümet.... yenifoçadan 7.km geride, balığı en bol, doğası en temiz koy'una 1 TERMİK SANTRAL, 1 GEMİ SÖKÜM TERSANESİ yapılacak ve şu an mahkeme bittiği zaman 3 TERMİK SANRTAL daha yapmak için projelere başlamış durumda ENKA HOLDİNG... burda eylem yapıldı bu güzellik gitmesin diye... kaç kişiydik biliyor musunuz? 2500 kişi.... ağladım orda... o yüzden kimse ağzımdaki sigaraya karışmaya kalkmasın çok ağır konuşabilirim... bu termik santral onayı, halkının sağlığını çok düşünen AKP tarafından onaylandı ve burası şirkete peşkeş çekildi
AKP hükümetinin farklı amaçlarla çıkardığı bir yasayı "hava daha temiz olucak ne güzel, hem yeni nesiller de sigaraya başlamaz" gibi komik nedenlerle savunmaya kalkmayın sakın... sigara serbest olduğu için başlamadı kimse... üstelik yasak olan yerlerde başladı bir çok genç (okul mesela). hava da daha temiz olmayacak sizi temin edebilirim bu konuda... bu kadar çabuk kanmayın birşeylere... zamanında barları kırmızı bölgelere taşıyamayan örümcek kafalı zihniyet, o mekanlarda sigarayı yasaklayarak müşteri potansiyellerini azaltıp kepenk kapattıracak barlara aklı sıra...
__________________ know thyself... |