JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > Şikayetçiyim

Seçenekler Arama
Alt 30-08-2008, 19:30   #21

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

içmediğim için pek de önemli diil aslında.............
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 19:31   #22

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 118 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

aman boşversenize..içmek isteyen zaten içiyor
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 19:37   #23

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

evet.......bir yasağın içmeye çokta engel olacağını sanmıyorum..insan içeriden gelen hem fiziksel hem psikolojik uyarıları dikkate almazken....bilmiorum artık....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 22:23   #24

SilentEvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 SilentEvil ne işi var bunun burada

Sigaradan tam anlamıyla nefret ediyorum, yanımda birisi içtiğinde, dumanın ciğerlerime dolmasından bile nefret ediyorum.. Yanımda içilmediği sürece pek önemi yok ama.. Yasa ne kadar mantıklı o da tartışılır iyi yönü de var kötü yönü de..
SilentEvil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2008, 22:55   #25

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

uyuldu söylenemez bu yasaga....
nazirella isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 22:58   #26

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

bu yasağı kınayanlara gösterilen tepki kadar havayı gerçekten kirleten şeylere tepki gösterilse keşke... ben kesinlikle "havanın temizliği için" diyen insanlara inanmıyorum. ortada o kadar şey varken ağzımdaki sigaraya laf edilmesine de katlanamıyorum. şu an izmirin incisi bir yere TERMİK SANTRAL yapmak istiyor bu hükümet.... yenifoçadan 7.km geride, balığı en bol, doğası en temiz koy'una 1 TERMİK SANTRAL, 1 GEMİ SÖKÜM TERSANESİ yapılacak ve şu an mahkeme bittiği zaman 3 TERMİK SANRTAL daha yapmak için projelere başlamış durumda ENKA HOLDİNG... burda eylem yapıldı bu güzellik gitmesin diye... kaç kişiydik biliyor musunuz? 2500 kişi.... ağladım orda... o yüzden kimse ağzımdaki sigaraya karışmaya kalkmasın çok ağır konuşabilirim... bu termik santral onayı, halkının sağlığını çok düşünen AKP tarafından onaylandı ve burası şirkete peşkeş çekildi
AKP hükümetinin farklı amaçlarla çıkardığı bir yasayı "hava daha temiz olucak ne güzel, hem yeni nesiller de sigaraya başlamaz" gibi komik nedenlerle savunmaya kalkmayın sakın... sigara serbest olduğu için başlamadı kimse... üstelik yasak olan yerlerde başladı bir çok genç (okul mesela). hava da daha temiz olmayacak sizi temin edebilirim bu konuda... bu kadar çabuk kanmayın birşeylere... zamanında barları kırmızı bölgelere taşıyamayan örümcek kafalı zihniyet, o mekanlarda sigarayı yasaklayarak müşteri potansiyellerini azaltıp kepenk kapattıracak barlara aklı sıra...

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 01:06   #27

mona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mona dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışmona dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Belfalas doğru.Peki yasa şöyle olsa;mekanlarda sigara içilen bölümler ayrı olmalı ve doğru havalandırma duzeni yapılmalı..?O zaman biz de bunun halk sağlığı için olduğuna inanırdık.Aç insanlar arsenikli suları içerken komşusunun sigarasından ölmeye fırsat bulamaz pek.Tamam ,içmeyenler de rahatsız olma hakkına sahip ve sigara zararlı,o zaman alınacak önlemler başka türlü de bulunabilir.Ne bu be,o yasak bu yasak.....
mona isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama