JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > Sağlık

Seçenekler Arama
Alt 05-07-2008, 21:30   #21

wampiRRella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 wampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond reputewampiRRella has a reputation beyond repute

Fcuk haklıymışsın.. gazdan nasıl çıkar ya pf tşkler konu için epey aydınlandım Bi de gülmüştüm o kadar..

Alt 05-07-2008, 23:10   #22

gredeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerli

bu bir hastalık olsa gerek yapmadan duramıyorum
gredeath isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-07-2008, 00:01   #23
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

eklemlerdeki kıkırdak dokuda yıpranmalar,aşınmalar,deformasyonlar yapıyormuş.bunu bana doktor arkadaşlar çok söylediler ama malesef bir türlü beni el ve hatta ayak parmaklarımı da topluca takır tukur ettirmekten bir türlü caydıramadılar

çok kötü alışkanlık
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-07-2008, 14:31   #24

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 70 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Alıntı:
wampiRRella´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fcuk haklıymışsın.. gazdan nasıl çıkar ya pf tşkler konu için epey aydınlandım Bi de gülmüştüm o kadar..
Evet, o sesin parmaklarımızdaki kıkırdaktan geldiğini ve çıtlattığımızda parmağın kırılmak üzere fln olduğunu öne sürmüş olmana bende epey gülmüştüm tatlım..

fcuk the life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-07-2008, 20:25   #25

Amethyst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Amethyst yakında ünlü olacak gibi

Şahsen bende kavrama güçlüğü yarattı çıtlatma. Yapmamaya çalışıyorum artık
Amethyst isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-07-2008, 00:05   #26

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 135 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

Alıntı:
boynuzsuzgeyikler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben vücudumda 34 yeri çıtlatıyorum-kütletiyorum
ama öyle bi duruma geldim ki çıtlatmazsam ağrıyor ve baş parmaklarımı istediğim kadar çıtlatabiliyorum
evet bende baş parmagımı istediğim kadar çıtlatabılıyorum ama ayak başparmagımı yinede zararlı oldugunu dusunuyorum..

"Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener."

Atatürk

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-07-2008, 00:19   #27

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 224 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

kız istemeye gittigimizde napcaz yaw ahanda bi kotu alıskanlık
içkim yok(!) (hı hı) kumarım yok cıtırdatmam var aahh ahh

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-07-2008, 16:52   #28

dark death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 dark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud of

Koltukta uzanırken ayaklarımı havaya kaldırıp bileklerimi çevirerekten çıtlatmak,el parmaklarımı son hız çıtlatırken içime yayılan ferahlık duygusu,eğer 10parmağımdan 9u çıtlamışsa çıtlamayan birini kıracak seviyeye gelmek ve sonunda gelen çıt sesiyle yarış kazanmış havalarına girmek,ayakta dururken yanımdakine iki elini yumruk yapıp belime dayayıp geriye doğru bükülerek belimi kütürdetmek,boynumu 1daire sola,bir daire sağa,eğer sol daha çok bükülmüşse biraz daha sağa,yok biraz daha sola yaparak hem kendimi tatmin etmek hem de delirecek seviyeye gelmek benim için bi alışkanlık olduevet çıtlatmaya bayılıyorum yaşasın gaz kabarcıkları yaşasın eklem sıvılarım...

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-07-2008, 12:21   #29

Karma gücü: 4 saadulla89 henüz daha yolun başında

tesekkurler bilgiler icin...

Alt 25-07-2008, 16:42   #30

Ashriel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Ashriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond repute

babacıkım sayesinde bu olay bende bi alıskanlık olmadan bitti hatta simdi yanımda birileri parmagını cıtlatsa rahatsız oluyorum kırılıyormus gibi geliyor
Ashriel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-07-2008, 17:03   #31

Lethe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Lethe_ ne işi var bunun burada

bu çıtlatma konusunda bnm de doktor lardan duyduklarım war.. felçe yol açıyo zamanla hatta bazen geçici felç oluyo çıtlattıgın anda. aam bende farkında olmadan çıtlatıyorum oramı buramı alışkanlık oldu :\

Alt 25-07-2008, 18:02   #32

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

kireçlenme gibi bişey duymuştum ben öyle yapmak zararlıymış...
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-07-2008, 18:12   #33

Diantus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Diantus is just really niceDiantus is just really niceDiantus is just really niceDiantus is just really niceDiantus is just really nice

yolda elleri titreyen yaşlı insanlar görmüşsünüzdür heralde,bu el titremesinin nedenide bu..
Diantus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama