yan etkilerine çok dikkat edin! ben ölümden döndüm
arkadaşlar bende zyban kullanarak sigarayı bıraktım ama yan etkilerine çok dikkat etmek gerekiyor. Benim size tavsiyem zyban adlı ilacı doktor kontrolünde olmadan kesinlikle kullanmayın (ben doktora danışmadan kullandım ölümden döndüm-yan etkiler sadece ağız kuruluğu ve mide bulantısıyla kalmayabiliyor.)
yan etkilerinden dolayı çok kötü kabus dolu günler yaşasamda evet sigarayı bıraktırdı.Sigarayı bırakmak için pek çok şeyi göze alıyorum derseniz size uygun olabilir.Ama benim tavsiyem kesinlikle bir doktora danışın ilacı almadan önce.
İlk sigaram için kahvaltıyı beklemiyorum ne yapmalıyım ?
Ben kahvaltı yapmadan içiyorum =))
Aysel Gürel'i örnek aldım ben =) 79 yaşında öldü, ölene kadar da sigara içti.
Sigaradan ölünmez, sigara yüzünden öleceğiniz düşüncesi öldürür.
arkadaşlar ben bu ilacı kullandım eger sigaraya bağımlı değil AŞIKsanız sigaryı degil hapı bırakıyorsunuz sigaradan tiksinmiyor haptan tiksinmeye başlıyorsuınuz bırakmanın tek yolu kafada herşeyi bitirmek eger bigün buna çözüm bulurlarsa o zmn bırakabilirim sanırım
yinede emegine sağlık
Söylediklerine kısmen katılıyorum shadeo, evet bir bakıma zihinde bitirmek yani önce karar vermek çok önemli fakat şu var ki,normal şartlarda vücudumuz zaten nikotin üretiyor,yani nikotin insan vücudunda varolan bir madde,biz bu maddeyi dışarıdan vücuda aldığımız zaman vücut artık nikotin salgılamıyor ve dolayısıyla bir süre sonra bağımlılık seviyesine geliyor vücut.Bu nedenle ilaç tedavisinin yararlı olacağına inanıyorum...
Söylediklerine kısmen katılıyorum shadeo, evet bir bakıma zihinde bitirmek yani önce karar vermek çok önemli fakat şu var ki,normal şartlarda vücudumuz zaten nikotin üretiyor,yani nikotin insan vücudunda varolan bir madde,biz bu maddeyi dışarıdan vücuda aldığımız zaman vücut artık nikotin salgılamıyor ve dolayısıyla bir süre sonra bağımlılık seviyesine geliyor vücut.Bu nedenle ilaç tedavisinin yararlı olacağına inanıyorum...
Amaç Nikotin seviyeni kontrol altında tutmaksa patlıcan yemeni öneririm kimyasala gerek yok patlıcanda da sigara kadar nikotin var..Eger hergün patlıcan yersen sirozdan ölebilirsin
__________________ Pamuktan Prenses mi olur? Prenses Dedigin Taş Gibi Olur...
Shadeo korkutma insanları.. .. Yok patlıcanda nikotin falan.. .. Ye manje , herkes yesin.. ..Gönlünüzce yiyin , tüketin.. Paşa kebabını tavsiye ederim.. ..
Patlıcan, Solanaceae familyasının, Solanum
cinsine dahil olup, ılık iklimlerde tek yıllık, tropik
iklimlerde ufak bir ağaç şeklinde büyüyen çok yıllık
bir kültür bitkisidir.
100 gr. taze patlıcanın içerdiği önemli besin
değerleri şunlardır:
24 kalori;
1,1 gr. protein;
5,5 gr. karbonhidrat;
0 kolesterol;
2 gr. yağ;
1 gr. lif;
37 mgr. fosfor;
15 mgr. kalsiyum;
1 mgr. demir:
1 mgr. sodyum;
15 mgr. potasyum:
30 IU A vitamini;
0,05 mgr. B1 vitamini;
0,04 mgr. B2 vitamini
0,05 mgr. B3 vitamini;
0,081 mgr. B6 vitamini ve
5 mgr. C vitamini
Veriler bunlar efenim.. Nikotin falan yok yani.. Patlıcan masum.. ..
Not : İçine enjekte edilir , hormon katılır vs. bilemem onu.. Normal koşullarda yok ama..