JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > Sağlık

Seçenekler Arama
Alt 23-03-2008, 01:00   #21

Karma gücü: 2 diba ne işi var bunun burada
Thumbs down yan etkilerine çok dikkat edin! ben ölümden döndüm

arkadaşlar bende zyban kullanarak sigarayı bıraktım ama yan etkilerine çok dikkat etmek gerekiyor. Benim size tavsiyem zyban adlı ilacı doktor kontrolünde olmadan kesinlikle kullanmayın (ben doktora danışmadan kullandım ölümden döndüm-yan etkiler sadece ağız kuruluğu ve mide bulantısıyla kalmayabiliyor.)
yan etkilerinden dolayı çok kötü kabus dolu günler yaşasamda evet sigarayı bıraktırdı.Sigarayı bırakmak için pek çok şeyi göze alıyorum derseniz size uygun olabilir.Ama benim tavsiyem kesinlikle bir doktora danışın ilacı almadan önce.
diba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-03-2008, 01:15   #22

morvesiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 morvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nicemorvesiyah is just really nice

Alıntı:
phora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1.sigarayı bırakmaya çalışmayın,

2.kahvaltıdan sonraki sigarayı mümkün olduğu kadar sonra ki saatlere erteleyin

bu ikisi azaltmaya yarar bırakmaya zemin hazırlar.
İlk sigaram için kahvaltıyı beklemiyorum ne yapmalıyım ?
morvesiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-03-2008, 01:29   #23

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 83 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

kisinin kendisinin gercekten istedigi zaman bırakacagını dusunuyorum ben irade kuvvetiyle alakalı oldugunu dusunuyorum

Alt 23-03-2008, 03:50   #24

IXION - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 IXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to allIXION is a name known to all

Alıntı:
morvesiyah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk sigaram için kahvaltıyı beklemiyorum ne yapmalıyım ?
Ben kahvaltı yapmadan içiyorum =))
Aysel Gürel'i örnek aldım ben =) 79 yaşında öldü, ölene kadar da sigara içti.
Sigaradan ölünmez, sigara yüzünden öleceğiniz düşüncesi öldürür.
IXION isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-03-2008, 11:07   #25

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 104 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Alıntı:
shadeo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben bu ilacı kullandım eger sigaraya bağımlı değil AŞIKsanız sigaryı degil hapı bırakıyorsunuz sigaradan tiksinmiyor haptan tiksinmeye başlıyorsuınuz bırakmanın tek yolu kafada herşeyi bitirmek eger bigün buna çözüm bulurlarsa o zmn bırakabilirim sanırım

yinede emegine sağlık
Söylediklerine kısmen katılıyorum shadeo, evet bir bakıma zihinde bitirmek yani önce karar vermek çok önemli fakat şu var ki,normal şartlarda vücudumuz zaten nikotin üretiyor,yani nikotin insan vücudunda varolan bir madde,biz bu maddeyi dışarıdan vücuda aldığımız zaman vücut artık nikotin salgılamıyor ve dolayısıyla bir süre sonra bağımlılık seviyesine geliyor vücut.Bu nedenle ilaç tedavisinin yararlı olacağına inanıyorum...

Alt 23-03-2008, 15:32   #26

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Nikotin sakızı çiğneyerek bırakan bi tanıdığım var ama yinede bir sigara bağımlısı sigarayı bıraksa bile tekrar başlaması çok kolay.Nerden mi biliyorum? Kendileri söylüyo

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-03-2008, 22:52   #27

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

Alıntı:
mysteriouslady´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Söylediklerine kısmen katılıyorum shadeo, evet bir bakıma zihinde bitirmek yani önce karar vermek çok önemli fakat şu var ki,normal şartlarda vücudumuz zaten nikotin üretiyor,yani nikotin insan vücudunda varolan bir madde,biz bu maddeyi dışarıdan vücuda aldığımız zaman vücut artık nikotin salgılamıyor ve dolayısıyla bir süre sonra bağımlılık seviyesine geliyor vücut.Bu nedenle ilaç tedavisinin yararlı olacağına inanıyorum...
Amaç Nikotin seviyeni kontrol altında tutmaksa patlıcan yemeni öneririm kimyasala gerek yok patlıcanda da sigara kadar nikotin var..Eger hergün patlıcan yersen sirozdan ölebilirsin

Alt 24-03-2008, 21:35   #28

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Hadi yaa Patlıcanı ben pek bi severdim ya

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-03-2008, 21:49   #29

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Shadeo korkutma insanları.. .. Yok patlıcanda nikotin falan.. .. Ye manje , herkes yesin.. ..Gönlünüzce yiyin , tüketin.. Paşa kebabını tavsiye ederim.. ..

Patlıcan, Solanaceae familyasının, Solanum
cinsine dahil olup, ılık iklimlerde tek yıllık, tropik
iklimlerde ufak bir ağaç şeklinde büyüyen çok yıllık
bir kültür bitkisidir.
100 gr. taze patlıcanın içerdiği önemli besin
değerleri şunlardır:
24 kalori;
1,1 gr. protein;
5,5 gr. karbonhidrat;
0 kolesterol;
2 gr. yağ;
1 gr. lif;
37 mgr. fosfor;
15 mgr. kalsiyum;
1 mgr. demir:
1 mgr. sodyum;
15 mgr. potasyum:
30 IU A vitamini;
0,05 mgr. B1 vitamini;
0,04 mgr. B2 vitamini
0,05 mgr. B3 vitamini;
0,081 mgr. B6 vitamini ve
5 mgr. C vitamini

Veriler bunlar efenim.. Nikotin falan yok yani.. Patlıcan masum.. ..

Not : İçine enjekte edilir , hormon katılır vs. bilemem onu.. Normal koşullarda yok ama..

Kinyas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-03-2008, 22:03   #30

fcuk the life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 61 fcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond reputefcuk the life has a reputation beyond repute

Brokolide de anason olduğu iddia ediliyor bir inceler misin silent..?

fcuk the life isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-03-2008, 22:23   #31

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

Patlıcan dan nefret ederim

Seçenekler Arama