09-02-2008, 00:22
|
#21 |
Karma gücü: 4  |
bende eşcinsellere karşıyım ve bunu normal görenleride anlamıyorum eğer bu normal olsaydı dünyada sadece bir cins olurdu kadın erkek cinsi olmazdı.tamamiyle insan doğasına aykırı.bence cinsel sapkınlıkdan başka bişi diil. |
| |
12-02-2008, 03:45
|
#22 |
|
Halen eşcinsellik yeni bir icatmış gibi görülmekte. Yüzyıllardan beri olan bir cinsel seçimdir. İnsanlar dışında hayvanlarda da vardır. Doğuştan gelebildiği gibi sonradan da cinsel tercihini değiştirenler vardır. Çevremizde gay ve lezbiyenler var..Her insanda erkeklik ve kadınlık hormonu vardır. Eğer sorun hormon dengesizliğinden kaynaklanıyorsa, psikolojikte etkileri ortaya çıkartır. Ve hormon tedavisi ,psikolojik tedavi ile düzeltilme imkanı vardır. Çünkü kimse eşcinsel olmayı bir anda kabul edemez.Toplum tarafından dışlanacağını bilir.
Tabi birde işin sapkınlık boyutu var. Cinsel kimliğini karman çorman etmiş dejenere insanlar, bunlar eşcinsellikten tutun, hayvan ve çocuk istismarına kadar giderler.. Çoğunun en korktuğu şey yakalanmaktır. Çünkü yaptıkları hem etiğe hem toplumsal ve hukuki yasalara aykırıdır. Nasıl katillik psikopatlarda bir içgüdü ise bu da benzer sapıklık içgüdüleri ile yaptıkları rezaletlerdir... Her eşcinsele suçlu gözüyle bakmak yanlıştır. Ben eşcinselim diyenden korkulmaz. Eğilimleri eşcinsel olduğu halde saklamayı tercih edip , psikolojisini mahvedip toplum içinde dejenerasyona uğrayıp sapıtanlardan korkmak gerekir.
Bazı erkekler bir gayle tanıştığında , ulan şimdi bu bana asılır diye bir telaş kaplar içini, halbuki her tanıştığı kız ona asılmayacağına göre bir gayin sarkmasıda pek olası değildir... Lezbiyenlerde kadınlara sarkar diye birşey yoktur elbet. kurulan eşcinsellik dernekleri amacının dışında faaliyet göstermedikçe sorun olmaz. Eşcinseller düzelemiyorlarsa hayatlarını bir şekilde kazanmak zorundalardır sonuçta onlarda insan. Derneklerin amacı topluma "heey biz eşcinseliz ve eğleniyoruz, mutluyuz" mesajı vermek değil (sonuçta özendirici birşey değildir) ezilen ve baskıcı toplumdan ayrılıp korunma ve insan yerine konma hakkını istemek olmalıdır.
Kısaca, eşcinsellik söylenebilir ama uluorta yaşanmamalıdır.Dünya'nın dengesi kadın ve erkek ilişkileri üzerine kuruludur.
__________________ . Hayat tek kanallı televizyon.... |
| |
12-02-2008, 08:56
|
#23 |
Karma gücü: 3  |
Homofobi eşcinselliğin ilk aşamasıdır, zamanla gizli eşcinselliğe bırakır yerini. Homofobi, eşcinsellik korkusu... Sosyopsikolojik sorunları olan zayıf insanlardan neden korkalım ki? Ama sağlıklı her erkek gay'lerden nefret etmeli.
__________________ Fepsium Rosales |
| |
12-02-2008, 10:34
|
#24 |
|
Yo, ben asla karsi degilim, sonucunda hormonlardan gelen bir sey bu, Staright olmak ne kadar normal ise, gay , lesbian, transsexual olmak o kadar normal
Unutmayinki Turkiyede suanda hepimizin tanigi bir transsexual var.
Ilk Gaylerinden biri de vardi onu da hepimiz biliyoruz, bir tanesi yine suanda ki siyasi partiye kendi tabiri ile yakin bir kisi... C.I
Turkiyede halen daha cinsellik tabu, kaldi ki bir kiz bile erkek arkadasi ile cinselligi istedigi gibi yasayamiyor, nerede gay lesbian ve digerleri yasayacak.
Ulkemizde cok fazla gizli homosexual, bazilari siradan bazilari ise sohretli
Ornegin Onlardan (sohretli) birinin Londra'nin arka sokkaklarinda erkek sevgilisi ile gorene kadar gay oldugunu bilmiyorum, Turkiyede bilen sayisi az ve hep yalanlaniyor gay oldugu ama neredeyse tum Londra biliyor..
isim veremem ama, sarkici degil onu soyleyebiliirm.
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too |
| |
25-03-2008, 18:46
|
#25 |
lezbiyen olduğum için kendimi hiç suçlu hissetmedim.çünkü yanlış yapmadığımı kendim biliyorum.bu da bana yeter.beni anlamayanlar umrumda değil.hiçkimse beni dışlayamaz! ve şunu söyleyeyim arkadaşlar.lezbiyen olmak gördüğün her kıza asılmak demek değildir.çünkü lezbiyenlik ya da genel konusayım homosexüellik sadece cinsellikten ibaret değildir! aşık da olursun.bunu yaşamayanlar ya da empati yapamayanlar ileri geri konuşacaklar belki.ama ben bunu yaşamış biri olarak anlatıyorum.anlamak isteyen düşünür birkez.belki hak verir.ama bağnaz olanlar beni anlamayacaklardır.onlara da şunu söyleyeyim.hiçkimseden korkum yok! |
| |
25-03-2008, 19:55
|
#26 |
|
Alıntı: Locked´isimli üyeden Alıntı
.... Yüzyıllardan beri olan bir cinsel seçimdir.... | Bir seyi duzeltmek isterim musadenle:
Escinsellik cinsel bir secim degildir.Heteroseksueller nasil secmedilerse heteroseksuelligi,homoseksueller de secmediler.Dogustan gelen ozelliklerimiz secim olarak adlandirilamaz.Ornegin ben uzun boylu olmayi secmedim 
__________________ Yer ve gök anlaşmalıdır.Hiçbir sır saklı kalmaz...
-Heil ENKI- |
| |
25-03-2008, 20:01
|
#27 |
|
Alıntı: Bona Fides´isimli üyeden Alıntı
Bir seyi duzeltmek isterim musadenle:
Escinsellik cinsel bir secim degildir.Heteroseksueller nasil secmedilerse heteroseksuelligi,homoseksueller de secmediler.Dogustan gelen ozelliklerimiz secim olarak adlandirilamaz.Ornegin ben uzun boylu olmayi secmedim  | Gaylik ve lezbiyenlik birer cinsiyet değildir. Bu durumda seçim olduğu apaçık ortadadır. (İstisna olarak çift cinsel organlı kişilerde doğabilir,ama milyarda bir) Erkek olarak doğmuş bir şahıs hormonal dengesizlik yaşıyorsa, psikolojik ve tıbbi tedavi sonucu erkek kişiliği tekrar kazandırılabilir. Ama bu biraz da kişinin isteğine bağlıdır. Kişi doğuştan gelen cinsiyeti ile kendini mutlu hissetmiyorsa ya gay olacaktır ya da dönüş ameliyatı geçirecektir. Bu da onun seçimidir. Bir çocuk gay veya lezbiyen doğmaz. Ne genetik bir olaydır bu ne de sadece psikolojiktir..
| |
25-03-2008, 20:03
|
#28 |
Karma gücü: 2  | Eşcinsellik
Eşcinsel bir hayatı dini ve sosyal baskılardan dolayı yaşamıyorum, yaşamakta istemiyorum...ama bende eşcinselim bu seçim değildiir. Doğuştan gelen birşey istesende değiştiremezsin. Ayrıca eşcinselliğe sadece sex olarak bakamazsınız.Eşcinseller kendi cinsine duygusal olarakta ilgi duyarlar..Bu hissi yaşamayan bilemez tartışmakta yersiz............................. |
| |
25-03-2008, 20:04
|
#29 |
|
Alıntı: losteirosss´isimli üyeden Alıntı
beni insanlarin cinsiyeti ilgilendirmez...aslolan kalpleridir benim icin...isterse hermofrodit bile olabilir karsimdaki ya da aseksuel yada vs....umrumda diil gerisi...saygilar vesselam  | Kesinlikle katılıyorum... |
| |
25-03-2008, 20:06
|
#30 |
|
Alıntı: saracen´isimli üyeden Alıntı
Eşcinsel bir hayatı dini ve sosyal baskılardan dolayı yaşamıyorum, yaşamakta istemiyorum...ama bende eşcinselim bu seçim değildiir. Doğuştan gelen birşey istesende değiştiremezsin. Ayrıca eşcinselliğe sadece sex olarak bakamazsınız.Eşcinseller kendi cinsine duygusal olarakta ilgi duyarlar..Bu hissi yaşamayan bilemez tartışmakta yersiz............................. | dini ve sosyal baskılardan dolayı yaşayamıyor ve eşcinselliği yaşamakta istemiyorsan böyle yaşamana gerek yok. Doğuştan gelir diyorsun ,isteyipte düzelen çok insan var. Demekki sen değişmekten yana olmayanlardansın. haa yanlış anlaşılmasın eşcinselliğe toplumda kötü gözle bakılıyor olabilir ama artık eskiye nazaran daha çok kabul gördüğü açık
| |
25-03-2008, 20:13
|
#31 |
|
evet locked a katılıyorum adı üzerinde cinsel tercih tercih edilmiştir ha yadırgamıyorum normal olarak görüyorum ama ne bileyim topluma ister istemezde ayak uydurmuyor değilim
kısaca evet psikolojik olarak hazır olmalı ve istemeli tıpkı büyülerden yazdığınız gibi inanmak, inanmak, inanmak... 
__________________ YAR İNAN YALANSIZ SEVDİM GÜZ AYAZLARINDA YANDIM ŞİMDİ BEN NEYLERİM GÜLÜM.... |
| |
25-03-2008, 20:41
|
#32 |
Karma gücü: 2  | homosexüellik
BEN eşcinsel bi lezbiyenim...Eşcinsellikten kurtulma diye birşey yoktur 5 sene uğraştım ama nafile....Eşcinselliğin tedavisi kesinlikle yoktur ,tedavisinin ispatıda yoktur.Ha eşcinselliği sex olarak görüyosan karşı cinsle sex yaparsın ama duygusunu kesinlikle atamazsın.Avrupada tıp doktorları ve psikologlar tedavi olmaya gelen eşcinselleri geri yolluyorlar.Ama ülkemizde maalesef hacı hocayla bu işi düzelteceklerini sanıyolar.Buda bizim medeniyet seviyemizdir zaten  Kurtulmaya çok çalıştım ama olmadı.Çok büyük bir depresyona girdim,resmen şeytana döndüm,bana kötülük yapanları çok kötü felakete sürükledim....Ama geçmişteki yaptıklarımı görünce utanıyor ve gülüyorum kendime  |
| |
27-03-2008, 20:33
|
#33 |
bence istedikten sonra başarılamayacak hiçbirşey yoktur! ayrıca neden kurtulmak istiosunuz onu da anlamıyorum.sankı yanlış bişi yapıyormuşsunuz da kurtulmak istiyorsunuz.ben lezbiyenim.ve halimden de memnunum.mutluyum! mutlu olmasaydım ya da yanlış olduğunu düşünseydim çoktan heteroseksüel olmuştum.bence bu kişinin iradesiyle alakalı bişey..ayrıca şunu da söylemek isterim o kurtulmak istiorum ama kurtulamıorum dien arkadaslara.siz kendiniz zaten kabul etmişsiniz bunun yanlış olduğunu.kimseden size anlayış beklemeyin.ben kime anlattıysam lezbiyen olduğumu ve yanlış bişey olmadığını düşündüğümü;herkes beni olduğum gibi kabullendi.homoseksüelliğe saygıları olmasa bile kişiliğime saygı duydular..umarım anlamışsınızdır anlatmak istediğimi  |
| |
07-06-2008, 19:25
|
#34 |
Karma gücü: 2  |
konu hakkında isteyen istediğini düşünür ve ben bir lezbiyen olmama rağmen buna karışmam ama iki çift lafım var, homofobik'lere.
anlamadığım şey, kadın eşcinsellere bir şey denmediği halde erkek eşcinsellere bu kadar yüklenmesi. çeşitli küfürler, argo... neden?
ve sanırım kendimce de bir cevap buldum buna.
içinizde lezbiyen videosu (anladınız siz onu) izlemeyen veyahut sevmeyen kaç erkek var?
'fantezi' adı altında işine geleni kabullenip işine gelmeyeni kışkışlamak saırım doğamızda var........... |
| |
07-06-2008, 22:01
|
#35 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0   |
bu konu gnoxis e uygun mu? |
| |
07-06-2008, 22:02
|
#36 |
|
İnsan psikolojisi bölümüne yeterince uygun bir konu.
__________________ тђєяє'ѕ ησωђєяє тσ яυη, ѕσ ℓєт'ѕ נυѕт gєт ιт σνєя... |
| |
07-06-2008, 22:05
|
#37 |
|
Gnoxis in insan psikolojisi bölümüne uygun
--------------------
Kusura bakma schizo. Senin mesajını görmeden cevap yazmışım. Aynı şeyi demişiz.
Konu Manje_Loa tarafından (07-06-2008 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
07-06-2008, 23:25
|
#38 | | -YASAKLI-
|
kusura bakmayın ama,ben şahsen bu tip şeyleri bu sitede görmekten hoşlanmıyorum açıkcası..tamam insan psikolojisi bölümü var ama,bir büyü sitesinde zaten cinsiyet sorulmuyor kimseye...bunu burada böyle yazmanın çizmenin ne anlamı vardır bilemiyorum....ki benim eşcinsel çok süper samimi olduğum arkadaşlarım da oldu...kalpleri çok güzel insanlardır ama mümkünse tercihleri ve özel hayatları benden bu sitede bari bu tip insanların uzak olsun diye düşünüyorum...
üzgünüm...
açık ve net fikrim budur...
hoşuma gitmiyor...  |
| |
07-06-2008, 23:40
|
#39 |
|
Öyle değil mi..Bilmeyelim hiç homofobi nedir ne değildir.
__________________  |
| |
07-06-2008, 23:54
|
#40 | | -YASAKLI-
|
bakın yanlış anlaşılmasın ama..benim evvela öğretmen kimliğim var ki bu siteye yaşı çok küçük üyeler de gelmekte..bunun buraya açıkca yazılması merak uyandırabilir diye düşünmekteyim..yoksa az evvel de belirttim..gay çok arkadaşım oldu...bu insanlar kadınlardan bile daha duygusaldırlar..bunu çok iyi bilirim...
lütfen yanlış anlaşılmasın bu yorumlarım ama....çoluk çocuk buraya geliyor burası zaten bu anlamda da aslında onları belki yanlış etkilioyrdur ama içgüdülerini takip edip geliyorlar...haydi büyüler vs neyse din şu bu neyse vs de...cinsellik insan bedeniyle alakalıdır...
açıkca daha fazla yazamayacağım..kusura bakmayın...
ve lütfen bunnları fazla açmayın...rica ediyorum.....  |
| | |