Koyun,maymun,aslan,inek Hemen hemen herkes aynı düşünceye kapılmış at konsunda. Ben de beni taşıyor diye atı en sona bırakmıştım. Hırsımla çıktım çölden
__________________ Zaman Büyük Bir Öğretmendir... Ne Yazık ki Bütün Öğrencilerini Öldürür...
çöl gibi zorlu bir ortamda eğlance ilk vazgeçilebilecek olgudur.
ikinci adımda ise koyun u bırakırsınız.çünkü inekte pekala sizi uzun süre götürür.ayrıca koyunu bırakmak yerine keser ve ziyafet çekeriz.
at olmaz ise yürüyerek mümkün değil çıkamayız o çölden.en soz çare olsa bile aç susuz dayabildiğimiz yere kadar attan vazgeçmeyiz.
aslan ise bilmediğimiz çöl ortamında (tabi burada aslanın bizim evcil aslanımız olduğunu ve gece-gündüz bize korumalık yaptığını varsayıyoruz.bir nevi bizim silahımız.
koyun
maymun
aslan
inek
yaaa bende üzerinde seyahat imkanı kolay diye yol boyunca atı bırakmadım... acaba test bu düşüncelerlede geçerliliğini koruyor mu???
__________________ Yol onun,varlık onun,gerisi hep angarya. Yüz üstü çok süründün ayağı kalk sakarya
ben önce aslanı bıraktım diğerlerini yer diye.sonra maymunu bıraktım çünkü etini sütünü yiyip içemem diye sonra koyunu bıraktım hafif ve sütü az olur diye en son inek kaldı ama bırakmadım yedim birazını:P.en son at kaldı çölde yaşamak için biraz hırslı olmak lazım tabiki.atında sütü var bu arada kımız içtim.