JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Anketimiz: Erkeklerde ask cinsellikmi ?
Hayir 3 20,00%
Evet 5 33,33%
Bazen 7 46,67%
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Arama
Alt 27-08-2008, 21:03   #41

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

erkeğine göre değişir valla
ya da
keder
hadi sen seç

TaiNTeD_LoVe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-08-2008, 21:56   #42

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Erkeklerde cinsel dürtülerin çok baskınmış gibi görünmesinin temel sebebi,erkeğin kendi çocuğunu doğuracağı kadını seçen birey olduğudur.Doğum yapmaya daha elverişli olduğu imajındaki kadınlar erkekler için tercih sebebidir,bu bir içgüdüdür.

Kadınsa eş seçerken,erkeğin onu ve yavrularını koruyabilecek seviyede güçlü ve sağlıklı olmasına dikkat eder.

Bu 2 faktörün yanında,kadın da erkek de kendisine en uygun eşi seçerken doğal seleksiyona yenik düşmemek adına,içgüdüsel olarak bir çok farklı hususta incelemelerde bulunup ona göre seçerler eşlerini.

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2008, 22:08   #43

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

aslında tam olarak cinsellik değil temastır aşk birbirini hissetmektir dokunmaktır. tabi benm düşüncem bu
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-08-2008, 22:25   #44

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Alıntı:
GothicheartS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hayır diyorum şahsen aşk yaşadığım kızla kolay kolay cinselliğe giremem evlenmeden ..
seni biliyorum canım sen dışındasın onların.. o %1'lerin içindesin
--------------------
Alıntı:
Maverick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkeklerde cinsel dürtülerin çok baskınmış gibi görünmesinin temel sebebi,erkeğin kendi çocuğunu doğuracağı kadını seçen birey olduğudur.Doğum yapmaya daha elverişli olduğu imajındaki kadınlar erkekler için tercih sebebidir,bu bir içgüdüdür.

Kadınsa eş seçerken,erkeğin onu ve yavrularını koruyabilecek seviyede güçlü ve sağlıklı olmasına dikkat eder.

Bu 2 faktörün yanında,kadın da erkek de kendisine en uygun eşi seçerken doğal seleksiyona yenik düşmemek adına,içgüdüsel olarak bir çok farklı hususta incelemelerde bulunup ona göre seçerler eşlerini.

Düşüncelerin gerçekten hoş.Sen böyle düşünüyor olabilirsin ama her erkeğide bu söylediklerine örnek gösteremeyiz.
Birçok erkek tanıdım, işleri güçleri sadece kendilerini tatmin etmekti

Konu Claudia tarafından (27-08-2008 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-08-2008, 22:43   #45

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Benim düşüncemden ziyade bilimin aşka ve eş seçimine bakışı bu
--------------------
psikolojik ve çevresel bir çok etmen bireyin cinsel isteğini arttırabilir

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-

Konu Maverick tarafından (27-08-2008 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2008, 22:52   #46

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Vitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerli

Birçoğunda hatta %99 unda böyle.

Alt 28-08-2008, 00:01   #47

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Alıntı:
Vitriol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birçoğunda hatta %99 unda böyle.
kesinlikle
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-08-2008, 02:56   #48

Malkav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Malkav yakında ünlü olacak gibiMalkav yakında ünlü olacak gibi

Heheh..Şimdi şöyle bişey var ki "aaa bu soruya hayır diyen erkek iyi bi modeldir aferin ona" görüşü genelde hakimdir ve bu yanlıştır.. Kaldı ki bu "erkeklerde" diye ayrılamaz erkekte de kadında da aynıdır ve evet öyledir.. Ha ama "aşk saf cinselliktir" de yanlıştır tabi ki olay ondan ibaret değildir ama insanların içgüdüleri doğrultusunda en temel en tetikleyici etken odur ve bu kanıtlanmış bir gerçektir aynı zamanda..Reddetmek boşa =)

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2008, 03:13   #49
-YASAKLI-

wiccan_queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 wiccan_queen ne işi var bunun burada

Aşkla cinsellik aynı değildir bence.Açıkçası bi kere aşık oluruz ama biçok kişiyle cinsel ilişkimiz olur....
wiccan_queen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-08-2008, 03:58   #50

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kupa ne işi var bunun burada

hıım sadece erkekler açısından bakıyoruz.peki bakalım bunu seviyorum zaten.eger bir kadın sexüel birleşme sırasında parterine karşı anaç sevgi dolu ikna kabileyeti yüksek daha dogrusu bedenin dışında ruhundada onu tüm hücreleriyle algılaya biliyorsa erkek için aşk cinsellik olabilir ama kadın aynı tutumu daimi bir biçimde sergileye biliyorsa ben buna hesapcızca sevmek dışında bir kelime bulamıyorum
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-08-2008, 04:11   #51

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Aşkla cinsellik ayrı şeylerdir. İkisini aynı gören biri varsa bu onun farklı algılayış biçimidir. Bir de kesinlik getirilmiş %99 diye. Eğer %99'u böyle düşünüyorsa bu doğal birşeydir ve yadırganacak birşey yoktur. Kendi adıma konnuşucak olursam aşık olurken hangi kızla daha iyi bir cinsellik yaşarım diye bir düşünce geçmiyor aklımdan. Tüm erkeklerin aşkı cinsellik olarak gördüğünden şikayetçi olan kadınların sevgilileri aşık olmamış sadece gönül eğlendirme amaçlı birlikte olmuşlardır.

Alt 28-08-2008, 08:55   #52

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Borderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud of

Kendimizi kandırmayalım lütfen; aşk dediğimiz şey, karşı cinse duyulan yoğun cinsel arzunun örtülü, ve hatta maskelenmiş halinden başka bir şey değildir. Bu kadın için de, erkek için de geçerlidir. Konu hakkında daha felsefi ve daha detaylı bir açıklamaya gereksinim duyanlar, Büyük filozof Arthur Schopenhauer'in 'Aşkın Metafiziği' adlı yetkin yapıtını inceleyebilirler. hatta forumda da eserin bir özeti olacaktı. Oradanda bir gözatabilirsiniz. Tabii sözüm işin geyiğinde olanlara değil, bilakis ciddi ciddi konuyu araştırmak isteyenleredir... Konuyu gündeme taşıyan arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2008, 14:39   #53

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Harry yakında ünlü olacak gibiHarry yakında ünlü olacak gibi

arkadaşlar aşk bizi hayvanlardan ayıran şeydir
çoğalmamız için bize sunulan, sonucunun cinsellik ile bitmesi gereken bir hediyedir
aşk olmasaydı hayvanlardan farkımız kalmazdı herkesle cinsellik yaşardık
erkeklerle sınırlamamak lazım, bayanlarda da aynısı söz konusudur
shopenheaur(yine düzgün yazamadım biliyorum) aşk ile ilgili çok güzel tespitlerde bulunmuş vakti zamanında, forumda var bulup okuyun derim
her ne kadar ben aşık olunca cinselliği unutsamda hatta hayatımdan tamamen çıkarsamda aşk maalesef cinsellikmiş küçüklük aşklarımız da mı öyleydi ya :'(
ne anlardık cinsellikten ya :'(
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-08-2008, 14:57   #54

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

değildir yaa, aşık olan insan sevdiğinin elini bile tutmaz kıyamaz

Alt 28-08-2008, 15:15   #55

efemera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 efemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to beholdefemera is a splendid one to behold

cinsellik bizim toplumumuzda hala tabu.Yaşananlarda gizli yaşanıyor.Çalışan,ekonomik özgürlüğünü kazanmış bayanlar aşık olduklarında ve o kişi ile cinsellik yaşadığında belli bir süre sonra ilişki büyük bir ihtimalle evlilikle sonuçlanıyor.Ancak ev kızı,çalışmayan,ekonomik özgürlüğünü kazanamamış bayanların aileden gelen bir maddi rahatlığı yoksa aşık olma durumu,yaşanan cinsellik maalesef kısa bir süre sonra ayrılığı getiriyor.Erkek arkadaşlar şimdi kızacak bu sözlerime ama bakın çevrenize istisnalar var elbette ama kaideleri bozmuyor ne yazıkki.

İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler.
Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler;Ama sağlıklarını almak içinde para öderler.
Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar.
Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar.
Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler

Ne anlatırsan anlat;anlattığın karşındakinin anladığı kadardır
efemera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-08-2008, 15:47   #56

kartall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kartall yakında ünlü olacak gibi

cinsellik insanların duygularında ağır basar bence
--------------------

Konu kartall tarafından (28-08-2008 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
kartall isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2008, 18:41   #57

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Harry yakında ünlü olacak gibiHarry yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
efemera´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cinsellik bizim toplumumuzda hala tabu.Yaşananlarda gizli yaşanıyor.Çalışan,ekonomik özgürlüğünü kazanmış bayanlar aşık olduklarında ve o kişi ile cinsellik yaşadığında belli bir süre sonra ilişki büyük bir ihtimalle evlilikle sonuçlanıyor.Ancak ev kızı,çalışmayan,ekonomik özgürlüğünü kazanamamış bayanların aileden gelen bir maddi rahatlığı yoksa aşık olma durumu,yaşanan cinsellik maalesef kısa bir süre sonra ayrılığı getiriyor.Erkek arkadaşlar şimdi kızacak bu sözlerime ama bakın çevrenize istisnalar var elbette ama kaideleri bozmuyor ne yazıkki.
erkek arkadaşlar şimdi kızacak bu sözlerime dedin ama ben kızılacak bi yer görmedim
gayet doğru söylediklerin
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 15:52   #58

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Vitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerli

Ne alaka şimdi gönül eğlendirmeyle??İnsanın karşısına kötü fikirli biri çıktıysa ve onun sayesinde bakış açısı,güveni değiştiyse gönül eğlendirme amaçlı başlamış mı oluyor?Kimse kimsenin içini bilemez aptal aptal ithamda bulunur ancak.Evet benim şahsi fikrimdir çoğu erkek böyle görünüyor çünkü böyle gösteriyor ama kalkıp da böyle düşündüğüm için günübirlik ilişki yaşadığımı kanıtlamaz ki bunu benden başka da kimse bilemez,anca zırvalar!Bu zamanda besbelli ki erkeklerin büyük çoğunluğunun aklı aşktan ziyade iş becermeye çalışıyor,bu aşikare ortada inkar edenin mantığından şüphe ederim zaten..

Seçenekler Arama