20-10-2008, 02:07
|
#61 |
Karma gücü: 4   |
Alıntı: naughty´isimli üyeden Alıntı
E pes artık ya mesaj yazarken acaba üstümde ki üye ne yazmış bir okuyayım demiyor musunuz hala nasıl acısız kolay ölünür önerilerde bulunuyorsunuz sizin denediğiniz yolla ölünce mutlu mu olucaksınız ya da övünürsünüz belki ne kadar zekice teknikler verdim sayemde acısız öldü diye ? ! | valal onun canı beni ilgilendirmez herkesin kendi seçimi ben yaşadım gördüm aldım yazıyorum orda böle ölürsün ama sonuçları böle ironik bir yazıydı tabi sen nasıl algıladın bilemiyorum ölmek istiosa ölsün kurtulur başlık ne ? nasıl rahat ölürüm bende cvp verdim ah cnm nie ölüosun vah vah yapıp riyakarca sanki çok önemsiyomuş muamelesi yapamam sahtelikden nefret ederim dahada cvp vermicem nasıl anlarsan.. |
| |
20-10-2008, 02:12
|
#62 |
|
Alıntı: antares´isimli üyeden Alıntı
valal onun canı beni ilgilendirmez herkesin kendi seçimi ben yaşadım gördüm aldım yazıyorum orda böle ölürsün ama sonuçları böle ironik bir yazıydı tabi sen nasıl algıladın bilemiyorum ölmek istiosa ölsün kurtulur başlık ne ? nasıl rahat ölürüm bende cvp verdim ah cnm nie ölüosun vah vah yapıp riyakarca sanki çok önemsiyomuş muamelesi yapamam sahtelikden nefret ederim dahada cvp vermicem nasıl anlarsan.. | İnsanlık budur işte .. cvp verme zaten başkaları için güzel ellerini yorma ..
__________________ Her yer Filistin ! |
| |
20-10-2008, 02:12
|
#63 |
|
antares@
,önce dil bilgisi dersi alıp, dilini öğrensin, sonra da, tartışmayı...
arkadaşım, sen kendince haklı olduğun şeyi yazdıysan bende diyorum ki, hata yapıyosun.. sen riyakarlık yapmıyosun ya... önemse diyen mi var...önemseme...
sen nasıl kendi düşüncelerini yazdıysan, bizde yazıyoruz...buna neden bu kadar bozuk bir türkçeyle ve sinirli cevap veriyorsun ki...hava güzel....ama yok, hava seni ilgilendirmez çünkü sen kurtulamadım ya...
__________________ "Dünyaya hiçbir söz vermedim.
Terbiye borcum da yok, biliyorsun.
Benden diledikleri gibi nefret edebilirler,
benim de yaptığım gibi..." U. |
| |
20-10-2008, 02:21
|
#64 |
Karma gücü: 4   |
Alıntı: raskolnikov´isimli üyeden Alıntı
antares@ ya şimdi anlamadığım, tamam ölme diyosunuzda, bu "ama istiyosan şu iyidir" sözü ne anlama geliyor.
yapmayı bunu...şu iyidir, bu daha iyidir demeyin... bahsedilen şey ölüm...oyun değil....
şimdi sokak argosunda bir söz vardır; "sen ölmeyi bayılmak mı sandın" diye... ama anlaşılan arkadaşlar, bayılmak değil de, bir tiyatro oyununda sanıyorlar kendilerini.. ya da, hani vardır ya, çocukken oynardık, polisçilik...sizi vurdum öl hadi...
ne bu şimdi ya.....
bu nadide görüşlerinizi saklayın kendinize artık...istiyorsanız gidin yapın ama ne bu, başkalarına da övme işi....
bence konuyu açan arkadşım, en iyisi sen bunları dinleme, al bir komedi filmi, koy dvd'ye izle gitsin...izlerkende, bunları oku gül...
...............
bu arada, hava hala güzel.. haberiniz olsun... gezebilirsiniz... | başlığa göre cvp verilir teselli istiyosa arkadaşalarına gitsin eşine dostuna gitsin istediğimi yazarım soruya ah vah yapamam çok düşüncelisiniz demek sulee ölsün ölmesin umrun yani ölemi? acıkcası benim buraya yaşadığım deneyimi neden anlattığımı dahi anlıcak kapasiten varmı bilmiyorum orda bunu içsen iyi olur lafı yani bu forumda kimsenin umrumda diilsin istersen yap ama yaparsan bunları kaldırabilicekmisin şeklinde örneklendirmeydi acitasyondan nefret ederim istersen işine gücüne bak insanların hayatlarını komik bulucağına evet haklısın git dvd tak izle bencede daha mantıklı benim yazımın emin ol ona daha çok faydası olur en azından dürüstüm.sanırım anlatabiliorumdur artık ben burda biton sıkıntı çekdiğimi yazıyorum okadar kolay olmadığını anlatmaya çalışıorum sen niye ölüosun hayat şöle böle diyip o an o psikolojideki insana faydalı olcağınımı sanıyosun? eğer böle düşünüyosan zerre anladığın yok bu işlerden derim ben acı konuşurum herkesin hayatı kendine ah vah tepkisi daha çok ölüme sürükler..neyse sen insanları seviosun ben düşünemedim pardon zeki olan sensindir doru neyse..
-------------------- Alıntı: raskolnikov´isimli üyeden Alıntı
antares@
,önce dil bilgisi dersi alıp, dilini öğrensin, sonra da, tartışmayı...
arkadaşım, sen kendince haklı olduğun şeyi yazdıysan bende diyorum ki, hata yapıyosun.. sen riyakarlık yapmıyosun ya... önemse diyen mi var...önemseme...
sen nasıl kendi düşüncelerini yazdıysan, bizde yazıyoruz...buna neden bu kadar bozuk bir türkçeyle ve sinirli cevap veriyorsun ki...hava güzel....ama yok, hava seni ilgilendirmez çünkü sen kurtulamadım ya... | ya hala üste çıkma çabasındasın şimdide dilbilgisinden eleştiri aldık e hadi bakalım hocamız başka neler bulucak hhahahhaha komiksiniz ya valla forumdan tiksindirdin yani pes 
Konu antares tarafından (20-10-2008 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
20-10-2008, 02:22
|
#65 |
|
arkadaşlar boşu boşuna birbirinizin kalbini kırıyorsunuz. lütfen sakin olun.
__________________ herşey mümkündür. |
| |
20-10-2008, 03:30
|
#66 |
Karma gücü: 2  |
SULEEE, Nerdesin be kuzucum ? |
| |
20-10-2008, 03:50
|
#67 |
|
Artık foruma girmiyor yapmış olabilirmi sizce ?
Yapmışsa böyle bir şey allah affetsin ve ailesine sabır versin
Yapmamışsa uzun güzel mutlu bir şekilde yaşıyacağı bir hayat diliyorum kendisine |
| |
20-10-2008, 09:51
|
#68 |
|
Başlığı bir daha okuyun: "ölmek istiyorum, en acısız ve kesini nasıl olur".
İlgililere duyurulur: acısız kısmını garanti edemem ama kesin kısmı bu başlığa intihar yolu öneren, ölümü öven veya başlıkla dalga geçen mesajlar yazmaktan geçiyor.
Bir daha bu tür duyarsızlıkları görmek iste miyorum. Kişisel eziklikleri, bunalımları bahane buldunuz sanıp buraya yansıtmayın.
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them. |
| |
20-10-2008, 12:31
|
#69 |
|
Senin kıymetini ve değerini bilmeyen bir insan için intihar etmeyi istiyosan savaşmayı ve uğraşmayı reddediosan zaten ruhun ölmüş demektir.Ama benim şahsi görüşüm biran önce kendini toparla ve kendini sevdiklerine ver veya sevdiğin alanlara yoğunlaş.Düşün bi birisini seviyosun o sana kıllık yapıyo sende canına kıyıyosun peki ya sonra ? Seni seven onca insana nolucak ? Onları sensiz mi bırakıcaksın bu hayatta ? Sence bu sana yapılan kötülüğün daha kalıcı hali değilmi ? Sen ölüp gittiğinde cehennem azabından bahsediyosun.Onlar yaşarken cehennemi görecekler.Buna hakkın varmı diye sor kendi kendine.İntihar hiç bir çözüm yolu değildir.Sadece kendine güvensiz ve amaçsız insanların kurtulma ve çözüm yoludur.Sen böyle birimisin amaçsızmısın ? basitmisin ? hiç sanmıyorum.Herşey gelir geçer bunu bu aralar çok duyuyorsundur eminim.Ama sana bir abi bir kardeş tavsiyesi.Hayatta hiç birşey için savaşmazsan kaçıp gidersen zaten ölmüş demektir. |
| |
20-10-2008, 14:45
|
#70 |
|
Alıntı: suleee´isimli üyeden Alıntı
Ben hayata bakış açısı olumlu olanlardandım hayatı erken öğrendim çoğuna şahit olarak çoğunda ise yaşıyarak öğrendm ...
hep güçlü gözüken rolünde oynadım hep dinleyen rolündeydim hep erkek gibi kıs rolündeydim koruyan dinleyen anlayışlı kafasına dik bi kıs dım bn... içim ağla yüzüm gülerdi içim ölür bedenim yaşardı .... şimdi bakıyorumda elimde hiç bişi yok hayata tutunacak dalım yok sadece günlük gülüşler zamanlar... intihar saçma gelirdi bana basitliğin sembolüydü bnm için herzeman güçlüydüm oysa ben..
biri vardı hayatımda bni uçurumun kenarındayken yakalayan yetiştiren seven güvenen biri . oda bni yumuşak bi şekilde kurtardu tekmeyle itdi sora ve o gün bugün şimdi ise intihar yine saçma gelir bana yine hayatta yapmam derim bunu oyüzden bnmki nefes tutmak olsun istiyorum acı versin belki ama gözümü kapadımmı bitsin herşey belki ömür bayu cehennem azabı bana ama en azından orda ateşle yanıcam burda sevdiklerim yakıcak bni. | Uzun gibi gözüken fakat özünde kısacık olan ömrümüzde,her daim güvenebileceğimiz,gerçek sevgiyi yaşatabilen ve koruyan tek varlığımız ailemizdir...Fakat bu önemli varlığımızın da üstünde sahip olduğumuz en değerli hazinemiz bedenimiz ve ruhumuzdur...Öncelikle başkalarından bunu beklemek yerine,biz kendimizi sevmeli ve saygı duymalıyız...Mutlu olmak için ne bir nedene ihtiyacımız var,ne de başkalarının bize iyi davranasını koşul olarak göstermeye...Ölüm,kaçınılmaz son hepimiz için...Ve unutmamalı ki"her insan ölecek yaşta"...Sanma ki öldüğün anda bütün sıkıntılarından kurtulacaksın...Hayatını sorunsuz ve dört dörtlük yaşayabilen bir insan modeli tanımadım ben...Evet insanlar çoğu kez acımasız olabiliyor,fakat bu güneşin doğmasına engel olabiliyor mu? Her şeyin ötesinde ruhen ve bedenen sağlıklı olduğumuza şükretmeliyiz...Arkadaşlarımızın da belirttiği gibi,hayatının son dönemlerini yaşayan bir hasta bile geriye kalan o kısacık ömrünün tadına varmak istiyor...Yaşamak için çaba sarfediyor...Sadece insanlar mı?Boğulmak üzere olan bir karınca bile,nasılda o sudan bir an önce kurtulmak için çırpınıyor değil mi?...Şükretmelisin...
Öte yandan,yardım talebinde bulunan arkadaşımıza karşı olan duyarlılığınız ve içinizdeki insan sevgisine hayran kaldım...Yardıma muhtaç bir insanın bu aciz drumunu malzeme olarak kullanıp eğlenme girişiminiz,bir insanın hayatına son verme eğilimine neden olabilirdi...Bunun sorumluluğunu üstlenebilecek kadar cesur olmanız,nasıl bir vicdan taşıdığınızın göstergesi konumunda...
Size "Çirkin Ördek Yavrusu"'nun hikayesini okumanızı tavsiye ederim...Ve bu hikayeden yola çıkarak oluşturulmuş bir kaç yaşam kuralı...Umarım faydası olur Çirkin Ördek Yavrusu Kural 8:
Her zaman ama her zaman, mutlaka kendine iyi davran. Kendini sev, şefkatle yaklaş.
Yanlış yaptığında acımasızca kendini eleştirip üzme...
Aksine başını okşa, kendini kucakla ve her şeyin geçeceğini söyle.
Üzgün olduğunda, kırıldığında, acı çektiğinde, mutsuz hissettiğinde kendine özen göster, tıpkı hasta bakar gibi kendine bakim uygula.
Yapmaktan hoşlandığın aktivitelerle meşgul ol ve bu durumdan çıkarak kimsenin seni incitmesine, üzmesine izin vermeyeceğini göster.
Kural 11:
Hayatta en büyük dostun sen olabileceğin gibi hayattaki en büyük düşmanın gene sen olabilirsin. Seçimini yap ve kendin için dostu mu yoksa düşman mı olacağına karar ver.
Yasamdaki tüm acıları atlatabilirsin, her şeye rağmen mutlu olmayı başarabilirsin, istersen kötü alışkanlıklarını bırakabilir ve her zaman yeniden başlayabilirsin. İstersen kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Eğer kendinin dostu olabilirsen.
__________________ Karanlıkta ıslık çalmak ışığı getirmez! |
| |
20-10-2008, 14:57
|
#71 |
|
saygıdeğer modumuz çok güzel 1 açıklama yazmışsın 2 defa okudum..okudum da ne kadar haklı olduğunu anlayarak...bir sorunda ağlamak yerine ölümü düşünmek yerine daha da güçlü olup savaşmanın n kadar değerli 1 şey olduğunun 1 kez daha farkına vardım..açıklaman için de çok sağol..bu tür durumların içinde olan insanlar elbette vardır..belki okuyup dediklerini anlarlar...
| |
20-10-2008, 15:07
|
#72 |
|
Alıntı: burzumsu´isimli üyeden Alıntı
saygıdeğer modumuz çok güzel 1 açıklama yazmışsın 2 defa okudum..okudum da ne kadar haklı olduğunu anlayarak...bir sorunda ağlamak yerine ölümü düşünmek yerine daha da güçlü olup savaşmanın n kadar değerli 1 şey olduğunun 1 kez daha farkına vardım..açıklaman için de çok sağol..bu tür durumların içinde olan insanlar elbette vardır..belki okuyup dediklerini anlarlar... | Dikkate aldığınız için ben teşekkür ederim...Hayat hepimiz için çok zor...Fakat yaşanır hale getirmek bizim elimizde...Üstelik bu tarifin tek bir malzemesi var...Bir tutam tebessüm 
__________________ Karanlıkta ıslık çalmak ışığı getirmez! |
| |
20-10-2008, 15:28
|
#73 |
|
"Ölmek istiyorum en acısız ve en kesini nasıl olur ?" diyor başlığı açan arkadaşımız. Ve bazılarımız ölümün hiçbir şey için sonuç olmayacağını, hayatın yaşanmaya ve savaşılmaya değer olduğunu yazıyorlar ısrarla. Peki diğer arkadaşlar ne yapıyor ? Kah hayatın çekilmezliğinden kah kendi deneyimlerinden gem vurarak ölüm şekilleri tavsiye ediyorlar. Bu tür mesajlar yazanlara acımaktan öte duygular besleyemiyorum. Herşey önce kendini sevmekle başlar. Kendini ve insanları sevmek. Hümanist olmak. Sonra gerisi gelir zaten. Akılcı yorumlar yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Başlığı açan üyemize de onların dediklerinden fazla diyebileceğim bir şey yok. Umarım doğru olanı dikkate alır ve uygular.
__________________ Bana benden kalan bir ad;
Ancak ötesi hep o... |
| |
20-10-2008, 16:12
|
#74 |
|
Alıntı: mysteriouslady´isimli üyeden Alıntı
Dikkate aldığınız için ben teşekkür ederim...Hayat hepimiz için çok zor...Fakat yaşanır hale getirmek bizim elimizde...Üstelik bu tarifin tek bir malzemesi var...Bir tutam tebessüm  | sitede çok duyarlı arkadaşlar var gerçekten bu çok güzel..
ayrıca ''serenadaschizophrana'' arkadaşımızın söyledikleri de çok güzel kesınlıkle en başta kendimizi sevmek..
| |
20-10-2008, 19:03
|
#75 | | -YASAKLI-
|
Ne ayıp yaa ! Bu düşüncesinden vazgeçireceğiniz yerde daha ölüm tavsiyeleridne bulunuyorsunuz ! Yazık...Umarım hepiniz bir gün doğru yolu bulursunuz ! sulee umarım kendine bir zarar vermemişsindir. Eğer iyiysen lütfen iyi olduğunu söyle, içime dert oldu valla  |
| |
20-10-2008, 21:27
|
#76 |
|
Bu konu için 8 sayfa yeterlidir...
__________________ Veni..vidi...bıdı!  |
| |