JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 18-10-2008, 21:04   #41

Lair_of_Lizbeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Lair_of_Lizbeth kısacası herkes için çok değerliLair_of_Lizbeth kısacası herkes için çok değerliLair_of_Lizbeth kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
DeathlessMusic´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun hapları var. Nereden nasıl temin edersin bilemiyorum ama hapı içtikten sonra uykun geliyor ve bir daha uyanamıyorsun falan filan.. Ama yine de kesinlikle denememelisin, ölüm hiçbir şeye çözüm değil, bunu bil..
Bu ne şimdi hem deneme diyorsun hem de haplar var diyorsun.Hapın adını yaz da intiharı düşünen diğer kişilere de yardımcı olursun Biz insanları nasıl fikrinden caydıralım,onları geri kazanalım diye birsürü cevap yazıyoruz.Aman arkadaşlar lütfen böyle şeylere bulaşmayın.Hayat çok kısa zaten...
Lair_of_Lizbeth isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 18-10-2008, 21:41   #42

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

Alıntı:
alev´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yorum yazılarr ve resimler çok süper çok güzel olmuş teşekkürler bravoo
o an bunlar geldi aklıma.. malesef yetenek yok ama siz idare edin...
yorum için teşekkürler alevcim....

evet hayat çok kısa... hem de ölümü düşünemeyecek kadar kısa...
insanların kör olduğu konusuna değinmiştim... insan ne görmek isterse onu görür sonuçta... herşey toz pembe de değil doğru... acılar.. seviçler vs.... herşeyiyle bütün bu yaşam... içlerinden biri eksik olsa... asıl o zaman hiçbir anlamı kalmayacaktı yaşamanın... kendinize karşı dürüst olun.. bırakın acındırmayı ve kendinize acımayı... ve yaşamı kucaklayın..
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 18-10-2008, 21:43   #43

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

evet kesinlikle katılıyorum sana aslında bazaen acılar eğitici ve zevk vericide oluyor önemli olan bunun tadını çıkarmak acıların bile tadını çıkarmak lazım

Alt 18-10-2008, 23:10   #44

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light
Talking

Sevgili site sakinleri bu derdini bizimle paylaşmak isteyen arkadaş yazılan bir sürü cevaba veya insanların kendi hayatlarından örnek vermelerine dokunmadı bile en azından ben ve benim çevrem bir derdimiz olduğunda veya kendimizi kötü hissettiğimizde paylaşıp değişik fikirler ediniriz ama tercih etmedi tamam herkesin sıkıntısı var veya herkesin derdide kendine büyük gelebilir fakat en azından yazılan yorumlardan veya iyi niyetlerden bir veya iki tanesine cevap verebilirdi diymi? İyi nitetli yaklaşımların ben bu kardeşimiz tarafından istismar edildiğini düşünüyorum,benimde 15 yaşında bir kardeşim var ve biliyorumki zor bir dönem den geçiyolar yaş itibariyle fakat hiç cevap vermemesi beni biraz şaşırttı çünkü ciddi derdi olan bi insan oturur anlatır,tabi bu sadece benim düşüncem ve herkese saygım var.
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-10-2008, 23:43   #45

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

öncelikle allah sabır versin diyorum, intiharı dusunmeye basladıgına gore ustunden gelemediğin baş edemediğin sorunların var demektir ve bu sorunlardan en iyi kaçıs yolu da elbette intihardır.yanlız bilmediğin baska bir boyut daha var:bizim mutlulugumuzdan sorumlu bir madde var beynimizde bunun ismi SERATONİN bu seratoninde değiiklikler hayatımızda yasadıgımız stres sorunlar ve problerle alakalı değişim gosterir ve bundaki değişimler yada azalma bizi mutsuz etmeye başlar.Bu seratonin mutluluğumuzun kontroludur diyebilirim ve inthar dusuncesinde olan kimselerde yada depresyondaki kişilerde bu onemli rol oynar.Bunu arastırmışlar ve bunun için ilaçlar geliştirmişler ben diyorum ki kim ki depresyonda veya intihar dusuncesindeyse geçici laflar sadece rahatlama getirir ama bu intihar dusuncesini yok etmez her olumsuzlukta bu dusunce surekli gundeme gelir en acısız yontem demek ise ben istiyorum ama korkuyorum anlamına da gelir ama daha kestirme bir yolu var psikolog+ psikiatr seratonini duzenleyen ilaçlar verirler merak etme bişey yapmaz ama bir iki ay içinde birde bakmışsın ki intihar da neimiş neden bunları dusunmusum diyorsun nedenmi seratonin devrede yine intiharın en acısız yolu mu once git dediğim yere ilaç kullan 2 ay sonra yine intihar etmek isterim dersen sana ben yontemini tarif ederim,
seni seviyorum arkadasım zor gunler gecirdiğin cok belli benim sihirli değneğim yok ama tıppın var saçma gelebilir ama sen zaten acısız olum demekle yasamı seçmişsin sadece bir adım oteye doktora gitmek kalmış sen git benden sana her turlu manevi destek gelir
kendine iyi bak bi dene bana dua edeceksin
sevgiyle kal

Alt 19-10-2008, 00:57   #46

Karma gücü: 1 umut-yasam ne işi var bunun burada

neden ölmek isteyen birini rahat bırakmıyonuz da akıl veriyonuz
eminim öle zor bir durumdadırki icin icinden cıkamıyooo yardım istekleri ya reddidliyoooo yada kimse yardım etmek istemiyodur
yada benim gibi dostları vardırrr hep arkasından vuran
artık bıkmıstır hayattan
gercekten yasamaktan zevk almamak
gözlerinde acıyı hissetmek
ne demektir bilirmisisniz
derdinin ne oldugunu bilmiyorum
okumadımda
aama
bende ölmeyi cok istiyorum
yakın zmandada ölecegimi hissediyommmm
rüyalarımda görüyommmm
bu dünya o kadar igrenc ki
33 yasındayım
cevremde güvenecegim kimse yokkkk
hayat hep böle mi
yasam 60 yıl ortalama derler
ben yarısını coktan devirdim
diyer yarısındada böle olacaksa
ne gerk var böle yasamaya ye ic yat kalk ama güven dostluk
arkadaslık
yokkkkkkkkk
baslarım böle hayata
bir de ölümüne sevmisin
ve o yanında dail
hayat bitmis iste cünki bütün hayatın olmus
daha ne anlatılılır kii
bırakın akıl vermeyiiii sorununu sorun yapa bileceginiz bir sey varsa yapınnnnnnn kimse sorununu sormamaıs neden
neden miii?
sadece sorarlar
yardım kimse etmezzzz bana da kızacaksınız ama su an gözlerim davul gibi neden bu acıya katllanayımkiiiii ben yapmassam zaten üzüntüden ölecem
umut-yasam isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 19-10-2008, 01:09   #47

AtillaGenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 AtillaGenis dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışAtillaGenis dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

İntihar bütün dinlerde yasaklanmıştır. Ezoterik bilgilere görede, intihar eden kişi, dünya görevini tamamlamadığı için, aynı koşullarla yeniden bir yaşam sürmek zorundadır. O yaşamın tamamını yaşayana kadar ölsede dünyaya başka bir bedende gene enkarne olur ve aynı sorunlarla karşılaşır. Her ruh dünya görevini tamamlamak zorundadır. Bu yüzden intihar yasaklanmıştır.
Çünkü çözüm değil, yüz yaşamındada intihar etsen yüzbirinciş yaşamında gene aynı deneyimi yaşayacaksın, bu sebeple bu yaşamı tamamlamalısın. Sevgiler
AtillaGenis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 19-10-2008, 07:48   #48

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Gördün mü suleee, bir tek senin derdin yokmuş değil mi ?
tüm bu yazılanlar boşuna değil... Bundan sonra doğruyu kavrayabileceğini biliyorum
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-10-2008, 12:25   #49

Karma gücü: 1 hedehodo ne işi var bunun burada

Turkce'yi kullanısından henuz hayatın zorluklarini gorecek kadar buyumedigin anlasiliyor
hedehodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 19-10-2008, 16:01   #50

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 178 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

istemekle olmaz denemek lazım

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 19-10-2008, 16:33   #51

quantes20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 quantes20 yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
suleee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nazirella çok saol ama inan çok denedim belki başardım ama engellerim çok büyük yaşım küçük derdim büyük derler yha öle şükretmesini belki herkesden önce bn öğrendim amam hatalarımın telafisi çevremin iyisi yok
hap iç dostum
quantes20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 19-10-2008, 20:53   #52

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 astralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to all

silah en güzeli

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2008, 00:34   #53

boz58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 boz58 yakında ünlü olacak gibi

ecelini arama o seni zaten elinde sonnda bulucak...
boz58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 20-10-2008, 00:43   #54
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

ağrısız acısız muhtelif ölüm şekilleri..
250 contür bi tıkla hayatın son bulsun..not: kdv si içinde
www.ara beni öldüreyimseniacısızağrısız.kom.te re
internetin gözünü sevem
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 20-10-2008, 00:59   #55

xkulkedisix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 xkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of lightxkulkedisix is a glorious beacon of light

Alıntı:
cinn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ağrısız acısız muhtelif ölüm şekilleri..
250 contür bi tıkla hayatın son bulsun..not: kdv si içinde
www.ara beni öldüreyimseniacısızağrısız.kom.te re
internetin gözünü sevem
cinn abi çok yaşa sen e mi?

Alt 20-10-2008, 01:12   #56

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 156 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

Alıntı:
quantes20´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hap iç dostum

ne güzel...yazıyı yazan arkadaşımız, umutsuzluk içerisinde olduğundan, belki bir umut yardım istiyor ki yardımı olur olmaz bilmiyorum ama arkadaşlarda umut etmekten bahsediyor ama arkadaşımızın yorumu ve tavsiyesi bence içlerinde en iyisi gibi geliyor...Yaşamak ne ki, yaşamamalı insan değil mi, alıntı yaptığım kişi?...ama bence önce sen kullan o dediğini.. sen bi dene, bakalım içtikten sonra neler oluyor, ona göre tavsiye ederiz...

saçmala boyutunu ne kadar da güzel aşmışız, ne kadar da güzel tavsiyelerimiz oluyor, insanlara...

artık size, gidin hava alın, beyin hücrelerinize hava girsin demiycem...demek gibi bir gereksinimde duymuyorum ama bu tarz önerilerinizi kendinize saklamanız daha iyi ve anlamlı olacaktır.

--------------------
Alıntı:
astralGIRGIR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
silah en güzeli

aha biri daha!....
ne bu şimdi, insanları siz ölümle mi teselli ediyorsunuz...bu iki arkadaş ve onlar gibi düşünen arkadaşlar, siz hayattan bıkmış olabilirsiniz, sizin için hayat anlamsız gelebilir ama lütfen, size yalvarıyorum, bu nadide, şaheser, eşi benzeri olmayan düşüncelerinizi kendinize saklayın...
siz ne yapıyorsanız yapın - ki ben kimsenin intihar etmesini istemem ama- ama aklınızdan geçenler aklınızda kalsın..

daha önce bir yazıda belirtmiştim yine söyleyeyim; size yanlış öğretmişler, ilk aklınıza geleni değil, doğru olanı söyleyin...

hadi yine iyi bir tavsiye vereyim size; toplanın, çıkın dışarı, gezin parkları, bahçeleri, çocukları görün, yaşlandıkları halde yaşama tutunmuş insanları, sevgilileri görün...
yine hayattan nefret ederseniz de.....

ben ne diyim artık...ne haliniz varsa görün...
benim de yaptığım gibi..."
U.

Konu raskolnikov tarafından (20-10-2008 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2008, 01:50   #57

antares - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 antares dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışantares dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

sulee sanırım tesadüf oldu sana şu kadarını sölim bu başlığı görünce şaşırdım çünkü ben hastaneden yeni çıkdım 3 gün önce denedim gerçekden çok ölmek istiyosan uyku hapı işini görür gerçekden istiyosan eğer.. yani o kadarki korkupta vazgeçdiğinde kustuğunda dahi geri dönüşü olmaz ölürsün okadar ağırdır uyku hapının etkisi..yapıcam illada yapıcam dersen sana hiçbişey diyemem sadece yatakdan kalkmamanı öneririm çünkü o acıya dayanamazsın ölmekden vazgeçsende ölüyosun...sana şu kadarını sölim ölümü ben çocuklukdan beri isterdim yani benim bi derdim yok ben sadece sıkılıyorum bu hayatta yaşamak için deli olmak lazım diye görürüm hep anlıcan bir iki küçük dertle olcak iş değil sevgilindenmi ayrıldın bende çok sevdiklerimi kaybettim bunun için yapıcaksan bu iş başdan bitmişdir ha ben hapları yutarken hiç ağlamadım gayet relax şeker gibi yuttum çünkü bi sinirle yapmadım ama genede o an öldüğünü hisettiğinde herşey çok başka oluyo inan bana bitti bu dakikalar son ! gidiyosun herşey bitiyo işte bunu gerçekden hissettiğinde aslında ölmenin okadarda kolay olmadığını anlıyosun bu hayattaki her dert okadar komik ve küçük gelioki o ölüm acısının yanında...bilmiyorum genede senin seçimin burnuna boruyu soktuklarında hayatı anlarsın suleecim yada yaşlıların kalpden acile gelip acı içinde kıvrandıkarını hala yaşamaya çalışdıklarını görünce doktorların it muamelesi yapdıklarını görünce seni ruh sinire götürdüklerinde delilerin hallerini feryatlarını görünce anlarsın..sana bol şans..
antares isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 20-10-2008, 01:54   #58

Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Tengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to allTengri is a name known to all

Sana şöyle söyliim..

Eğer bileklerini kesmek yoluna gidersen ölmezsen eğer ki ölmeme ihtimalin cok yüksek ! bilek liflerin kopar ellerini kullanamazsın başkasına muhtaç düşersin !

Kendini arabanın önüne atarsan yine ölmezsin sakat kalır başkasına muhtac kalırsın

Kendini asmakta aynı şekilde :]

Vs vs vs.. daha bir çok şey

ölmek o kadar kolay değil ! başkasına muhtaç olmak istemezsin umarım ?

intihar bir çözüm olsaydı herkes sorunları yüzünden intihar ederdi !

İntihar neyi değiştiricek ? hiçbirşeyi !

Olayları değiştircek şeyler yap ! 1 kere geliyorsun dünyaya 1
Tengri isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 20-10-2008, 01:58   #59

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 156 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

antares@

ya şimdi anlamadığım, tamam ölme diyosunuzda, bu "ama istiyosan şu iyidir" sözü ne anlama geliyor.
yapmayı bunu...şu iyidir, bu daha iyidir demeyin... bahsedilen şey ölüm...oyun değil....
şimdi sokak argosunda bir söz vardır; "sen ölmeyi bayılmak mı sandın" diye... ama anlaşılan arkadaşlar, bayılmak değil de, bir tiyatro oyununda sanıyorlar kendilerini.. ya da, hani vardır ya, çocukken oynardık, polisçilik...sizi vurdum öl hadi...

ne bu şimdi ya.....
bu nadide görüşlerinizi saklayın kendinize artık...istiyorsanız gidin yapın ama ne bu, başkalarına da övme işi....

bence konuyu açan arkadşım, en iyisi sen bunları dinleme, al bir komedi filmi, koy dvd'ye izle gitsin...izlerkende, bunları oku gül...

...............

bu arada, hava hala güzel.. haberiniz olsun... gezebilirsiniz...
benim de yaptığım gibi..."
U.
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 20-10-2008, 02:03   #60

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 47 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Alıntı:
antares´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sulee sanırım tesadüf oldu sana şu kadarını sölim bu başlığı görünce şaşırdım çünkü ben hastaneden yeni çıkdım 3 gün önce denedim gerçekden çok ölmek istiyosan uyku hapı işini görür gerçekden istiyosan eğer.. yani o kadarki korkupta vazgeçdiğinde kustuğunda dahi geri dönüşü olmaz ölürsün okadar ağırdır uyku hapının etkisi..yapıcam illada yapıcam dersen sana hiçbişey diyemem sadece yatakdan kalkmamanı öneririm çünkü o acıya dayanamazsın ölmekden vazgeçsende ölüyosun...sana şu kadarını sölim ölümü ben çocuklukdan beri isterdim yani benim bi derdim yok ben sadece sıkılıyorum bu hayatta yaşamak için deli olmak lazım diye görürüm hep anlıcan bir iki küçük dertle olcak iş değil sevgilindenmi ayrıldın bende çok sevdiklerimi kaybettim bunun için yapıcaksan bu iş başdan bitmişdir ha ben hapları yutarken hiç ağlamadım gayet relax şeker gibi yuttum çünkü bi sinirle yapmadım ama genede o an öldüğünü hisettiğinde herşey çok başka oluyo inan bana bitti bu dakikalar son ! gidiyosun herşey bitiyo işte bunu gerçekden hissettiğinde aslında ölmenin okadarda kolay olmadığını anlıyosun bu hayattaki her dert okadar komik ve küçük gelioki o ölüm acısının yanında...bilmiyorum genede senin seçimin burnuna boruyu soktuklarında hayatı anlarsın suleecim sana bol şans..
E pes artık ya mesaj yazarken acaba üstümde ki üye ne yazmış bir okuyayım demiyor musunuz hala nasıl acısız kolay ölünür önerilerde bulunuyorsunuz sizin denediğiniz yolla ölünce mutlu mu olucaksınız ya da övünürsünüz belki ne kadar zekice teknikler verdim sayemde acısız öldü diye ? !

Sponsor Bağlantılar
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama