JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Seçenekler Arama
Alt 03-08-2008, 23:30   #21

mademoiselle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 mademoiselle ne işi var bunun burada

hayat çok zor demeyi akıl ettiğim an büyüdüğümü hissetim. acılarıma her gün bir yenisi eklendiğinde werdiğim mücadelenin farkına wardığımda we en sonunda geri çekilip baktığımda anlaıdm ki hayat çok zor we ben büyümeye başlayalı çok olmuş...
mademoiselle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-08-2008, 23:43   #22

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 pegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

zaranca açtığın başlıkta ve ayrıntıda hiç te yanlız değilsin .ama öyle kabul edip bugün büyüdüğünü sanıp
geçmişin acısını yaşamak yaşarken ölmek demek.ki o acı geceler insanı git gide çocuklaştırıyor
ben gün geçtikçe çocukça yaşları yaşadığımdan daha çocuksuyum.yıllar benim olgunluğumu alıyor elimde düşünki yaşlanmıyor gittikçe başa dönüyorsun. acayip ütopik gelebilir ama 40 yaşındaki bana sorarsan böle.zaman kavramı yok.sadece birileri söylemiş an,saniye,dakika,saat ,gün yıl,hikaye ve yaşananlar olması gereken senin öğrenme sürecin sadeece .offffffffffff çok derin anlatamadığım kadar ve bir o kadar derin HAYAT. Boşver oluruna bırak şimdilik........
pegasus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-08-2008, 23:54   #23

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Büyüdüğümü aşık olup, silmek zorunda kaldığımda anlamıştım..Tabi geçmişiminde verdiği yaralarda dahil buna..Çok büyük acılar çekmiştim daha bebek denecek yaştayken.Ama onlar olgunlaştırdı beni.Elleri küçücük, Yüreği kocaman birisi yaptı beni.
acılarıma borçluyum belkide olgunluğumu
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-08-2008, 01:43   #24

hedep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 hedep yakında ünlü olacak gibi

her büyüdüm sandığında yanılırsın, döner kendine gülersin sonuncuyu gerçek sayarsın, bu döngüyü bilip teslim olmak olgunlaşmaktır

ama kesinlikle şımarmak gülmek ağlamak çocukluk değildir
hedep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-08-2008, 10:28   #25

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 nazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud of

ben ne büyüye biliyom ne çocuk kalabiliyom orta yerde dolaşıp duruyom... bazen büyümem gerektini düşünüyom çünkü herkese bişeyi kanıtlamak istiyom bazende boş ver sonu bekle diyom yani ortada dolaşıyom...
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-08-2008, 20:55   #26

heramael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 heramael henüz daha yolun başında

insan ysamının her dakkasında büyüo bence büyümekle olqun bi insn olmanın pek paralel trafı yok
heramael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-08-2008, 21:43   #27

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 102 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Ben hep büyüktüm aklım sıra da işte birden yaşlandım. O biraz erken oldu sanki

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-10-2008, 01:11   #28

emir869 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 emir869 yakında ünlü olacak gibi

Aile sevgisi bile olmayınca her insanın yalnız olduğunu erken öğrendim. Nefreti beş yaşında ama sevmeyi 18 yaşında öğrendim ama tam öğrenememişim, ben de sevgi namına hiçbir şey yok, sadece beni seven insanlara seviyormuşum gibi davranıyorum.İstediğim an hayatımdaki herkesi silebilirim...
emir869 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-10-2008, 01:58   #29

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 astralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to all

hiç binmedigim salıncaklara nezman bidiysem ozman büyüdügümü anladım işte......

Alt 09-10-2008, 03:06   #30

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Ben büyüdümde içimdeki afacan yaramaz kız aynı kaldı sanırım o hiç değişmeyecek her ne olursa olsun
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 04:06   #31

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

19 yaşındayken. 18 yaşında yaptığım bazı şeyleri çocukça bulmaya başladığımda artık büyümeye başladım dedim kendi kendime.
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 04:16   #32

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

hala anlayamadım evet fiziksel birşeyler değişiyor ama ruhsal olarak değişim çok yok büyümek te istemem sıkıcı olsa gerek

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-10-2008, 11:24   #33

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

altımı ıslatmayı bıraktığımı fark ettiğim gün

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 11:34   #34

burzumsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 burzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

her gün büyüdüğümü yenıden 1 kez daha anlıyorum vaLLa...ilk gün ki gibi...

ama ilk anladığımda 8.sınıftaydım..Özlem hoca Fen bilgisi dersinden ''neden 93 aldın'' demişti bana=)
ama öye 1 demişti ki bağirırak o bağirmasını hiç unutamıyorum annem babam bile o yasıma kadar öyle bağirmamıştı bana...

sınıfta 1 tek ben almıştım hocanın zoruna gitmişti sanırım hiç aklımdan çıkmıyor

O bağirişi ..

o zaman sanırım büyüyorum demiştim...1 nin çığlığı karşısın da ilk defa ağlamamıştım çünkü...!!

http://www.gnoxis.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=76301&datel  ine=1223491219
''Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?''
...
burzumsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-10-2008, 17:56   #35

JeliPhoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 JeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to behold

Bu Yaz =)

Seçenekler Arama