JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 22-06-2008, 14:09   #81

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Konuyu alakasız yerlere çekip insanlara hakaret etmeyi nede güzel biliyorsunuz. Burda kimse sanatta bahsetmemiş, kimse kadının toplumdaki yerinden bahsetmemiş, kimse içip içip sarhoş olanlardan bahsetmemiş. Bu saldırınınn sebebi nedir ? Birileri kuyruğunuza basmış sanırım. Sakince insanlara boş kafalı demeden fikirler belirtilebilir değil mi ? Yazılan iki cümleden kişilik tespiti yapmanız sığ olduğunuzu göstermez mi ? İnsanları tam anlamıyola tanımadan yıkıcı eleştirilerden kaçının bence çünkü zarar gören siz olursunuz.

Alt 22-06-2008, 14:41   #82

Nefertem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Nefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerliNefertem kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Sambala´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bazı konularda haklısınız tabikide, mesela bir eşcinsel en fazla bu formu açıp bıdı bıdı yapan bir dişi kadar dişi olabilir diyorum konuya girerken.

ilk başta bunun sadece psikolojik olduğunu savunmanız, gerçekten birşeyleri tam olarak araştırmadan sadece düz mantık kurarak bu başlığı açıp boşuna iki laf etmişsiniz demektir, ki gerçekten boş laflar yapılmış konuyu incelediğimde fark ettiğim, kiminiz şöyle olmaz kiminiz, tanrı eşcinselleri yaratmadı demekte ne demek şuanda çıkmam gerektiği için yazıma çokça basit bir izlenim bırakıp çıkıyorum... geri gelicem.
SambaLa Düşüncelerini paylaşmaya çalışmış SchizophreniCorpse ))
Bırak o başkaLarını yermeye çalışırken biz onu anLamaya çaLışaLım..Kullandığı usLup her ne kadar yanLış oLsa da biz onun yoLundan gitmeyeLim
Nefertem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 22-06-2008, 18:06   #83
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Felidae neden agresifsin, çok ön yargılısın ayrıca, birileri saldırıyor diye herkese cephe almak durumunda değilsin sen.

konu bazı insanları kırma noktasına ilerliyor, tepkilerden de belli konu boş yere konuşulmamalı dediğim bu yüzden, senin yazının altına denk geldi diye üstüne alınman yersiz olmuş bunu söyliyim sana.
--------------------
Sambala süper yorum demeden geçemeyeceğim bu arada

Konu justy tarafından (22-06-2008 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 22-06-2008, 18:18   #84
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

Alıntı:
cgds33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle katılıyorum. Hadi eşcinselleri belirli noktaya kadar anlayabilirim, sonuçta hasta olduğu bir gerçek. Peki ya hiç bir sorunu olmayıp ama yine de bayan gibi görünmeye çalışan erkekler? İşte o zaman tamamen midem bulanıyor.

Erkek olduğunu savunuyorsa, saçıyla, başıyla, tavrıyla, yürüyüşüyle kısacası erkeği erkek yapan tüm özellikleriyle yaşasın.

Kim kızar, kim sinirlenir bilemem ama, bunlar benim düşüncelerim.
şimdi...aklıma bebek yüzlü,tavırları oldukça kibar olan beyler geliyor..feminen başlığı bu yüzden seçildi..konu nerelere geldi...eşcinsellik tartışmıyorduk aslında açılan başlıkta..amaç o değildi...hatta boogee bile söyledi akşam bunu bana msn de laflarken...

özellikle ve de kişilik haklarıma sataşan üyelere extra cevap yazma taraftarı değilim az sonra yönetim ilgilenir diye düşünmekteyim,zira site kuralları böyle zaten..

bunun haricinde ise,hakikaten erkek gibi davranmaya çalışan bitirim kadınlardan da,kadın gibi davranmaya çalışan feminen görünümlü erkeklerden de hoşlanmıyorum...ya arkadaş,erkek dediğin bi görüntüsüyle,tavırlarıyla,kendisin den eminliğiyle belli olmalıdır bakın alıntı yaptığım arkadaşıma katılıyorum...yani koluna girdiğime değmelidir mesela ben eğer aşık olduysam ya da bir ilişki yaşayacaksam...

diğer tarz erkekler...yani ne bileyim.ERKEK kelimesiinin içi tıpkı KADIN kelimesinin içi kolay dolmadığı gibi kolay doldurulamıyor bence artık...

budur...
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2008, 18:52   #85

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Alıntı:
ChEEkYkiTTy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

sebebi her ne olursa olsun;ERKEK ERKEKLİĞİNİ KADIN DA KADINLIĞINI BİLİP TERSİNE ÖZENMEMELİ...

fikrim budur...

bu bölümde açıklamak istiyorum.........................kimsey le de tartışmam bu konuyu..herkesin seçimi kendine buna saygı duyarım ama TASVİP etmem.........................
Demişsin ki; kimseyle tartışmak istemiyorum ama fikir beyanı istiyorsun ki, bu da tartışa tartışa oluşuyor; kavga gibi değil tabii ki, fikir paylaşımı.. Kimseyle tartışmayacaksan konuyu niye açıyorsun?.. Bu biiirr..
İkincisi, erkeksi kadınlar, ki tanıdıklarımdan yola çıkarak anlatmak istiyorum.. Senin erkeksi kadın dediğin, harbi kadınlar, özenmekten değil, seçim sonucu o kişilik halini alıyor. Psikolojileri de , kadınlıkları da gayet düzgün.. Yemek yapabiliyorlar, bir ilişkileri oluyor, çocukları olup, kariyer yapıyorlar.. Ne ilginç değil mi?.. Tasvip etmiyormuşsun.. Sen tasvip etmezsen, bize ne.. .. Onlar öyle olmaya devam edecektir.. Ancak bazıları da bunlara özenti demeye devam edecektir.. Aynı gothic, hip hop vs. gibi yaşam tarzının benimsemiş insanlara yapılan etiket gibi.. Hemen yakıştırma topluma, şak yapıştır özenti damgasını.. Oldu, başka?.. Feminenler içinde geçerlidir bu..

Bu büyük harfle yazdığın cümle de, bağırmak anlamına geliyor ki, ben buna saygısızlık derim. '' ERKEK, ERKEKLİĞİNİ, KADIN, KADINLIĞINI BİLECEK '' diye büyük harfle yazılmaz. Fikirdir bu bir zahmet küçük harfle, bağrışmadan, çağrışmadan hitap et.. Ne diyelim yani, büyük harfle yazmışsın bir de, emredersin paşam mı diyelim..
Erkek erkekliğin, kadın kadınlığını bilsin, işte o kadar... Başka?

Sen orta cinsi tanıma, istediğini yap.. Orta cinsi de var, eşcinseli de var, icabında veledi zinası da var.. Sen tanımıyorsan, bende seni tanımıyorum işte bu kadar.. Tanımayalım geçelim birbirimizi.. Saçmalığa gel..

Kadının bileceği kadınlığı, erkeğin bileceği erkekliği toplum falan belirleyemez.. Hele toplumdaki iki üç fikri düşünmeyipte, sanala böyle '' KADIN KADINLIĞINI, ERKEK ERKEKLİĞİNİ BİLECEK '' diye bağıra bağıra fikir savunan biri hiç belirleyemez.. Aklında bulunsun..
Kadının bilmesi gereken kadınlık.. Hangi kadınlık, kim belirlemiş bunu.. Benim kadınlığım budur arkadaş derim, lafımı söylerim.. Rahatsızsan bu '' orta cinsiyet '' diye tabir ettiklerinden, kendine başka bir gezegen bulmanı tavsiye ederim.. Cinsiyetini falan kendin belirlersin, aile yapısını, cinsel tercihini..

Şu da var ki, kadın dediğimiz kesim neden geride? Kadın kadınlığı bilecek arkadaş! diyen kesim yüzünden.. Bir taraf yükseldikçe diğer taraf batar.. O hesap.. '' Sen kadınsın, şu şöyle bu böyle yapılır, şöyle davranılır, kadın kısmısı böyle olur '' vs. Bu zihniyette kadını ezdikçe ezdi.. Artık erkekler erkekliğini değil, kadınlara sahiplik etmeyi öğrendi.. Ama şu da var ki kadın dediğin mal değil, köle değil.. Kimse, kimseyi kalıp içine alamaz, alınca da hakkını aramayan acizdir. Aynen kadın gibi kadın olacaksın diye diretenler gibi, feminenleri sevmeyen gibi vs.
Yaşasın istediğini gibi davranan, kendi olan, feminenler, erkek gibi kadınlar, onlar, bunlar, şunlar.. Gerisi boş..
Bir zahmet sanaldan fikirler edineceğine, bu işlerin bilimsel tarafını öğren.. Psikolojikmiş, ruhsalmış vs. Ne alakaysa, ruh hastası mıymış feminenler? Bilimde bir çığır açar bu düşünce..
Ben onu bunu bilmem, feminense de, erkeksiyse de.. Severim, orta cinsiyetmiş falan damga vurmam.. Bu, araştırmayıp da, yargılayan insandan bin kat daha iyidir..

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 22-06-2008, 19:01   #86
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

normal olan iki cins haricindekinin nesini araştıracağım ki?

gerek yok!

Sponsored links

Alt 22-06-2008, 19:09   #87

Karma gücü: 80 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

O kadar yazdığımdan bu kadarını mı çıkardın?
Sorularımın cevaplerı nerede?..

Gerek yok dediğin şeyin, öyle bir gereği var ki..
Evet, bence de senin için araştırmaya gerek yok bu konuyu.. Sabit bir fikrin var zaten.. Araştırmadan, aşılanmış, öylece toplumun iğnesinden beynine akmış düşünceler..

Normalmiş.. Neye göre normal? Toplumda bu benimsenmiş diye bu mu normal yani.. Toplumun belirlediği düşüncelerle kafasını dolduran, diğer kısmını araştırmayan insan tipi.. Kusura bakma ama bakış açını değiştirmeden bu konuyu tartışmanın da anlamı yok.. Sen zaten basmışsın damgayı.. Anormalmiş onlar.. Yazık diyorum, daha da birşey diyemiyorum, sorularıma cevap bile veremediğin için..

Alt 22-06-2008, 19:14   #88

Ashtoreth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Ashtoreth ne işi var bunun burada

bu konu gitgide daha sinir bozucu bi hal almaya başladı.cinsel tercihleri incelemek;araştırmak;tartışmak bunlar son derece doğal ama olay bahsi geçen insanları ve tercihlerini aşağılar bi boyuta ulaştı.ha bide şuvar gerçekten normal denecek kaç kişi tanıyoruz ki yada normal dediklerimizi nekadar tanıyoruz
Ashtoreth isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2008, 19:14   #89
-YASAKLI-

sorularına cevap veremiyor değilim Kinyas..cevap verilebilecek sorular kategorisine koymuyorum farkındaysan..burada laf salatası yapmakla bir yere varılmayacağı kesin..açılan başlıktaki amaç fikirlerimizi açıklamaktı.sen eşcinsel ya da efemine ya da masculine tavırları olan insanları hoş karşılıyor ya da kendin de öyle davranıyor olabilirsin...ben bunu hoş karşılamadığımı ifade ediyorum...mesele budur..toplum mu aşılamış,kim aşılamış bunu tartışmıyoruz arkadaşım burada farkındaysan...

ayrı başlık aç istersen,kime neyi neden kim aşılamış ne menem sebep varmış onları da orada tartışırız olur biter..

fikrim budur..hoş bulmuyorum...ben bir kadınım ve benim cinsimi bir biçimde taklit eden ya da etmeye çalışan,ay ben kendimi kadın duygularında hissediyorum diyen adamlar dolanmasın ortalıkta diyorum..hepsi budur.herkes cinsi neyse onu taşısın üstünde...

bilmem anladın mı canım?
Sponsored links

Alt 22-06-2008, 19:24   #90

Nasıl sorular istiyorsan öyle sorular soralım, feminenden mi olsun? Kırdın beni
Evet, fikir tartışıyoruz ve ben sana fikir dahilinde soru soruyorum.. Ama neymiş kategoriye koyamıyor muymuş? Laf salatası zannetmeni anlayışla karşılıyorum, insan kendine göre yorumluyor, psikolojik midir artık, ruhsal mıdır.. Tahlil ediver sen bize..

Başlık açalım tartışalım falan.. Böyle bir şey yapıyorsan, diğer fikirlere saygı duyup, sorulara cevap verirsin kitty.. Kategorin varsa başta belirtseydin Ona göre sorsaydık..
Sen sevmiyorsun, ortalıkta dolaşmasını istemiyorsun.. Emrin olur .... Sana birşey söyleyeyim mi? Sen istesen de istemesen de sürekli olacak o kendini, özünü takip eden o insanlar.. Onu geçtim, sanaldan fikir sorup, araştırmayan insanları istemiyorum bende.. Ne yapalım?..

Ayrıca canım falan.. Ben kimsenin canı değilim.. Hitapları karıştırmayalım..

Sorularıma cevap verirsen( ilk mesajımdaki) , kendimi bir halt sanacağım.. Lütfen yap bunu, laf salatası olmaktan kurtar beni kitty..

Cevapladığın vakit zaten gerçekten düşündüğünden emin olacağım..

Alt 22-06-2008, 19:33   #91

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 59 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Fizyolojik veya psikolojik olarak kendini kadın gibi hisseden erkekler(Erkek gibi hisseden kadınlar) hep vardı, hep olacaktır. Onları dışlamak kimseye bir şey kazandırmaz. Aksine varlıklarını kabullenmek şart. Hem bir insan kendini nasıl hissediyorsa öyle yaşamalı. Buna saygı duymak gerek. Yoksa nerde kaldı özgürlük...

Alt 22-06-2008, 19:35   #92
-YASAKLI-

yaratılmış iki cinsten ziyade ortasıı var demek...ayrıca da taklit edilen cinsi karalayarak bunun üzerinden prim yapmaya çalışmak...

ne enteresandır...gülüyorum böyle şeylere mesela ben..fikirlerimden birisi de budur..

zira taklitler aslını yaşatır diye mesela TARKAN efendi ilk meşhur olup da onu taklit eden benzerleri çıktığında denilmiştir bu laf..
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2008, 19:36   #93

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 133 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Alıntı:
yaratılmış iki cinsten ziyade ortasıı var demek...ayrıca da taklit edilen cinsi karalayarak bunun üzerinden prim yapmaya çalışmak...

ne enteresandır...gülüyorum böyle şeylere mesela ben..fikirlerimden birisi de budur..

zira taklitler aslını yaşatır diye mesela TARKAN efendi ilk meşhur olup da onu taklit eden benzerleri çıktığında denilmiştir bu laf..
eşcinselliğin bir taklit olduğunu mu düşünüyorsun?Hakkaketn konu gülünç bir hal aldıNeden başka insanları eleştirmek yerine ya da o sırada harcana vakti ziyan edip birazcık olsun kendi hatalarıyla meşgul olmaz ki insanlar...Belki bu sayede hoşgörüyü öğrenirler kimbilir

Alt 22-06-2008, 19:38   #94
-YASAKLI-

Alıntı:
mysteriouslady´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eşcinselliğin bir taklit olduğunu mu düşünüyorsun?Hakkaketn konu gülünç bir hal aldı

konu başlığını iyi okumadın sanırım..

EFEMİNE dedik orada özellikle..eşcinsel demedik!

Alt 22-06-2008, 19:38   #95

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 59 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Taklit bilinçli yapıldığına göre eşcinsellikte bilinçli bir durumdur. Sence böyle mi?

Bu insanlar bir gün "Lan olum ben erkek olmaktan çok sıkıldım, hadi kadın olalım biraz da" mı diyorlar?

Alt 22-06-2008, 19:45   #96

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 133 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Alıntı:

konu başlığını iyi okumadın sanırım..

EFEMİNE dedik orada özellikle..eşcinsel demedik!
Teşekkür ediyorum kittyy okuma va yazma yeteneğine sahibim bunu yanısıra insanlarla usluplu konuşma yeteneğine de sahibim umarım bu herkese nasip olur

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2008, 19:47   #97
-YASAKLI-

Alıntı:
mysteriouslady´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ediyorum kittyy okuma va yazma yeteneğine sahibim bunu yanısıra insanlarla usluplu konuşma yeteneğine de sahibim umarım bu herkese nasip olur

tanımadığın veya arkadaş olmadığın birine SEN diye hitap edersen karşılığında SEN diye hitap edilebilir...ne umuyordun ki pardon da?

asıl ben senin şahsıma özel üslubuna teşekkür ederim misterusleydi

sahi bu arada,kadın olup da kendisi gibi davranan ama karşı cins görüntüsünde olanları savunuyor olan kişileri de anlamıyorum...aklıma getirdiğin için sağolasın bak onu da yazayım fikirlerime..inci gibi dökülsün...

Alt 22-06-2008, 21:08   #98

abscheau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 abscheau ne işi var bunun burada

ilk olarak konunun içeriğini yanlış anlayıp/saptırıpta sonra kalkıp araştırmaktan bilgiden okuma yazmadan bahseden şahsiyetler utanmadan o vıcık vıcık üslup ve tavırlarıyla bunu dile getirebiliyorlarsa cevaba bile gerek kalmamış demektir die düşünüorum ..

ikinci olarak hormonal bozukluktan kaynaklanan eşcinsellikten bahsedilmiyor burda herkes anlamak istediği gibi anlamış görülmek istenildiği üzere şekillendirilmiş konu.. madem bunu tartışmak istiyorsunuz kitty nin de dedii gbi yeni bi başlık açıverin bi zahmet ..

sevgiler kitty
abscheau isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links