JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 21-06-2008, 23:04   #61
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kişisel yargılarım toplum değerleriyle uyuşuyorsa kişisel kalmamaları sorun yaratmaz.
katılıyorum...çoğunluğun dediği olur genelde...
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 21-06-2008, 23:12   #62

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Kişisel yargıların kişisel kalması söz öbeğiyle anlatılmak istenen:
Senin yargıların sana aittir,bu yargılarla kimseyi itham edemezsin,bu söz kalıbına uygun davranırsan toplum içi huzursuzluklar minimuma inmiş olur.

Bilmem anlatabildim mi ?
--------------------
Ayrıca ben sokak ortasında cinsel ilişkiye giren hiçbir eşcinsel görmedim ama bunu yapan pek çok heteroseksüel gördüm.Hatta bazıları,muhafazakar yani;
ahlak,toplumsal gelenek ve görenekler gibi değerlere fazlasıyla sahip çıkan kesimden insanlardı.
Yada sadece siyasi görüşünü belirtmek için türban takmışlardı,orasını bilemeyeceğim.
Saygılarımla

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-

Konu Maverick tarafından (21-06-2008 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 21-06-2008, 23:15   #63

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi

arkadaslar neden bu kadar tepkı gosterdınızı merak edıyorum gidin bir cumartesı taxıme 30 yakın gay cafe gay bar mevcut ve hınca hınc dolu ayrıca ısmını vermek ıstemedıgım sadece türk gay arkadas sitelerı var herbırının kayıtlı kullanıcı uye sayısı 30000 bunlar sadece ıstanbulda ve sanal ortamda ya anadoluda ayrıca sunuda unutmayın escınsellık sadece sex degıldır kadınsılık degıldır birbirine delı gibi asık olan gay cıftler hatta beraber yasıyan cıftler bulunuyor ulkemızde femınen gorunen gayları zaten gay otamıda sevmıyo cünkü onların dedıgı sey kadınları sevseydık kadınlarla olurduk o yüzden kadınsı gaylerı gay orttamıda pek sıcak bakmıyo ben gay evlılıgine sıcak bakıyom cünkü zaten ıstesekde ıstemesekde bu olgu var o yüzden sosyal saglıklı bir cınsel beraberlık ıcın gay evlılıgıne evet
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 21-06-2008, 23:21   #64

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 94 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

doğuştan kadınlık hormonunu fazla salgılayan bir erkeğin( yahut normalin üstünde testesteron üreten bir bayanın)doğuştan eşcinsel olmasıda çok mümkündür...bunun ispatlanamaz bir tarafı yok..gayet bilimsel ve gayet akla ve mantığa uygun.... eşcinsellik sonradan da gelişebilir...çeşitli psikolojik sebeplere bağlı olarak....lakin doğuştqan eşcinsellik yoktur diye birşey söylenemez...adamın hormonel dengesi doğuştan buna yönelimliyse... olay bitmiştir.... tedavi edilemezmi eşcinsellik? edilebilir..ama bu açıdan bakarsak.... bir kadınında normalin üstünde testesteron salgılaması durumunda cinsle olarak eğilimleri değişirmi? değişebilir....tıbben testesteron hormonu baskı altına alınabildiği gibi.... arttırıladabilir..aksi mümkünse buyur sne ispat et...
bu durumda eşcinselleri kim yarattı? Tanrı yaratmadı mı?

kaldıki saygı duyulması gereken bir durum evet..ama yok efendim acıyorum yok kabul etmiyorum ....yok sapkınlıktır gibi söylemler fazlasıyla itici.... kendilerini teşhir etmeleri konusunada gelince...bununda ciddi psikolojik alt anlamları olabilir... oda bir tür etki- tepki meselesidir.... illa eşcinseller için geçerli değildir bu durumda...zaten ciddi baskılar altına girmeyen...ve ciddi tepkilerle karşılaşmayan.... çevresi tarafından daha kabul görmüş eşcinseller teşhircilikle uğraşmıyor...vs. vs.

bknz: tanrı eşcinselleri yaratmadı diyorsun cheekykitty lakin aşağıda ismi geçen tüm bu insanlar ( pek çoğu büyük işlere imza atmış isimlerdir) yaşadıklarına göre yaratılmışlar değilmi?....

Ünlü Eşcinseller:

ressam filozof mimar bilim adamı heykeltıraş LEONARDO DA VINCI
ressam filozof mimar bilim adamı heykeltıraş şair MICHELANGELO
filozof VOLTAIRE
filozof ARISTOTALES
filozof ERASMUS
filozof FOUCAULT
filozof FRANCIS BACON
filozof PLATON
filozof EFLATUN
filozof SOKRATES

teolog AUGUSTINE
psikolojinin kurucusu CARL JUNG

heykeltıraş DONATELLO
ressam CARAVAGGIO
ressam ANDY WARHOL
ressam BACON
ressam FRIDA KAHLO
ressam BOTICELLI

besteci TCHAIKOVSKI
besteci HAHN
besteci SZYMANOWSKI
besteci POULENC

şair SAPPHO
şair FUZULİ
şair ENDERUNLU FAZIL
şair tiyatro yazarı WILLIAM SHAKESPEARE
şair tiyatro yazarı OSCAR WILDE
şair ASHBERY
şair ABU NUWAS
şair ARTHUR RIMBAUD
şair PAUL VERLAINE
şair CAVAFIS
şair HAFIZ
şair LORCA
şair LORD BYRON
şair YAHYA KEMAL BEYATLI
şair ABDULHAK ŞİNASİ
şair WALT WHITMAN
şair ALLEN GINSBERG

tiyatro yazarı MOLIERE
tiyatro yazarı EURIPIDES
yazar MARCEL PROUST
yazar CAMUS
yazar VIRGINIA WOLF
yazar LEO TOLSTOY
yazar MARQUIS DE SADE
yazar politikacı MONTAIGNE
yazar GOGOL
yazar MONETTE
yazar EM FORSTER
yazar şair filozof ressam JEAN COCTEAU
yazar ANDRE GIDE
yazar CHRISTIAN ANDERSEN
yazar JAMES JOYCE
yazar EMILY DICKINSON
yazar ECE AYHAN
yazar SAİT FAİK
yazar HÜSEYİN RAHMİ GÜRPINAR
yazar HENRY JAMES
yazar COLETTE
yazar THOMAS MANN
yazar JEAN GENET
tiyatro yazarı TENNESSEE WILLIAMS
yazar TRUMAN CAPOTE
yazar JAMES BALDWIN
yazar GEORGE SAND

shogun IEMITSU
shugun TSUNAYOSHI
hükümdar BÜYÜK İSKENDER
hükümdar KÜÇÜK İSKENDER
hükümdar kral DAVUT
hükümdar JULIUS CEASAR
hükümdar kraliçe ANTOINETTE
hükümdar NERON
hükümdar KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN
hükümdar FATİH SULTAN MEHMET
hükümdar han AMUNALLAH
hükümdar IOANNOVA
hükümdar kraliçe CHRISTINA
politikacı GEORGE WASHINGTON
politikacı ELEANOR ROOSEVELT

aktris GRETA GARBO
aktör ANTHONY PERKINS
aktör JAMES DEAN
aktris JAMIE LEE CURTIS
aktris JODIE FOSTER
aktör JOHN TRAVOLTA
aktör TOM SELLECK
yönetmen PEDRO ALMODOVAR
yönetmen PIERRE PAOLO PASOLINI
aktör ROCK HUDSON
yönetmen EISENSTEIN
yönetmen VISCONTI

şarkıcı MARLENE DIETRICH
şarkıcı ANNIE LENNOX
şarkıcı DAVID BOWIE
şarkıcı GEORGE MICHAEL
şarkıcı ELTON JOHN
şarkıcı FREDDIE MERCURY
şarkıcı MADONNA
şarkıcı PINK
şarkıcı TORI AMOS
şarkıcı YAZOO
şarkıcı JIMMY SOMERVILLE
şarkıcı BOY GEORGE
şarkıcı MARC ALMOND
şarkıcı TRACY CHAPMAN
şarkıcı MELISSA ETHERIDGE
şarkıcı KD LANG
müzik grubu U2
müzik grubu DEPECHE MODE
müzik grubu BERLIN
müzik grubu PET SHOP BOYS
müzik grubu THE CURE
müzik grubu PLACEBO
müzik grubu VILLAGE PEOPLE
müzik grubu HOT CHOCOLATE
müzik grubu REM
müzik grubu HUMAN LEAGUE
müzik grubu ERASURE
müzik grubu BEAUTIFUL SOUTH
müzik grubu INDIGO GIRLS

hemşire FLORENCE NIGHTINGALE
tenisçi NAVRATILOVA

maceraperest GIOVANNI CASANOVA
maceraperest THOMAS EDWARD ARAB LAWRENCE

modacı VERSACE
modacı VALENTINO
modacı DIOR
modacı JEAN PAUL GAULTIER
modacı YVES SAINT LAURENT
modacı HEPSİ lan sayma boşuna…

Kaynak: Wikipedia (Dünya Ansiklopedisi)

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-06-2008, 23:31   #65
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

benim anlamadığım birşey var yalnız..peki doğuştan bu hormonlardan biri karşıt cinse rağmen fazla salgılanıyorsa eğer,neden kendi cinsinin hormonunu alıp tedavi olmaz kişi?neden gidip östrojene yüklenmeyi ve göğüs çıksın falan diye beklemeyi tercih edebilir acaba?

neticede,bir kadın olabilmek için doğurganlık özelliğinin olması gherekmez midir?kadın olmayı tercih etmek ya da kadın gibi davranmayı tercih etmek mesela acaba sadece saç uzatıp makyaj yapmak için falan mıdır?ya da acaba neden erkek gibi görünmesine rağmen ruhen kadın gibi hisseder insan kendisini..bunlar bana o kadar uzak şeyler ki..açıklamaz ise bilen kişiler,anlamama ya da empati kurmama da imkan yok üzgünüm..

ayrıca,tarihteki ünlü insanlardan eşcinseller evet vardı,yaptıkları işlelre birşey diyeceğim yoktur...dediğimi de sanmıyorum.

Alt 21-06-2008, 23:33   #66

Karma gücü: 57 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Felidae verdiğin isimlerin çoğu bisexüel bu arada
Bir çok durumda hormon tedavisi yetersiz kalır.Başarılı olunsa bile hormon tedavilerinin çk büyük yan etkileri vardır.Ayrıca felidae'nin belirttiği gibi,illa endokrinolojik kökenli olmayabilir,psikolojik olarak da gerçekleşebilen bir olgu eşcinsellik.
Sanırım şu söz senin durumunu tamı tamına açıklıyor:

Anlamadıkları şeyleri kınarlar.

(Damnant quod non intelligunt)

Sponsored links

Alt 21-06-2008, 23:40   #67
-YASAKLI-

insan en iyi kendisini kandırır...çünkü en iyi yalanı kendisine söyler...

oysa,gerçek değişmez malesef...

Alt 21-06-2008, 23:57   #68

Açıkçası cevabının kendi mesajımla bir alakası varsa bile ben çözemedim
Nereden geldik yalan mevzuuna

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2008, 00:01   #69
-YASAKLI-

facts denilen,yani değişmez gerçeklerden geldim ben o yalan mevzuuna...
Sponsored links

Alt 22-06-2008, 00:03   #70

Alıntımda fact kelimesi geçmiyor dostumkendince bağlamışsın,kendi kendine bağlamaya devam et
Sana hayırlı monologlar ne diyeyim

Alt 22-06-2008, 00:05   #71

Karma gücü: 94 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

evet bir kısmı biseksüel ....çokda birşey fark etmez...nasıl olsa hemcinsine ilgi ortak bir konu olarak ele alınabilecek

arkadaşım ben sana eşcinseller iyi işler başarmadı dedin dedimmi? demedim...sen eşcinselleri yaratmadı tanrı dedin ...bende yaratmadıysa bu insanlar nerden geldi diye soruyorum...

kişi halinden memnunsa neden doktora gitme gereksinimi duysun ki?....sonuç olarak erkek yada kadın olmanın bir rahatsızlık olmadığınıda kimse iddia demez hastalık boyutunda bakacaksak olaya....kimbilir belkide...bizler fazla kadınlık hormonu salgılıyoruz...yahut erkekler fazla testesteron salgıladı.....artık dünya halide bu yönde gelişti ...aksini kim ispat edecek..hayır normal olan budur mu diyecek birisi çıkıp?....Normları neye göre belirlemiş olacağız peki? çoğunluğa göremi? bu durumda çoğunluğun kriterleri dışında kalanlar anormal mi? böyle bakacak olursak...
şimdi seni akıl hastanesine götürdüğümüz taktirde.... bir delilere bakıp birde dönüp sana bakacak olursak oradaki çoğunluğa görede anormal olan ve bilhassa muhtemeldir ki deli diye anılması gereken sen olacaksın (aynısı herhangi akli dengesi bozuk olmayan x bir kişi içinde geçerli....)

Alt 22-06-2008, 00:08   #72
-YASAKLI-

felidae alkışlıyorum hakikaten süper yorum yazmışsın...eşcinsel olası geliyor insanın samimiyetimle söylüyorum...biraz daha konuşursak eşcinsel nüfus artar gibime geldi...

herkesin doğrusuna göre hareket edecek olursak da işimiz iş valla bu arada...

doğrunun ölçüsü nedire geliyoruz çünkü sonuç itibariyle.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2008, 00:20   #73

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

eşcinsellik bir hastalık olmadığı için tedavisi de yoktur.:

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği 70'li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkarttı. Benzer şekilde Amerikan Psikoloji Derneği (APA) da eşcinselliğin bir tercih olmadığını, doğal olduğunu ve değiştirilemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirtti.

APA ayrıca "eşcinsellikten vazgeçirme terapilerinin" bireylere zarar verebileceğini de belirtti.(AK/EÜ)

Cinsel ayrımcılık: Kapalı toplum arızası

"Bilim, bir insanın kimliğini başka bir grubun öfkesini çekiyor ya da inançlarına uymuyor diye 'değiştirmesi'nin mümkün olmadığını söylüyor" diye konuşan Yüksel'e göre, nasıl ki heteroseksüeller kendi cinslerine ilgi duymaya zorlanamazsa, eşcinseller de karşı cinsle yakınlaşmaya zorlanamaz.

Bu tür ayrımcılıklara kapalı toplumlarda, cinsel tabuların ağır bastığı toplumlarda oransal olarak daha yüksek rastlandığını belirten Yüksel, "O kadar ki, eşcinsellerin bir bölümü bile eşcinselliklerine mazeret yaratmaya, tedavi peşinde koşmaya çalışıyor" diyor.

Bir bireyin doğuştan gelen genetik özellikler ya da çocuğun ilk gelişimini tamamladığı 3-4 yaşına kadar olan dönemdeki etkileşimler dolayımıyla eşcinsel olabileceğini belirten Yüksel, şunları söylüyor:

"Eşcinsellik hastalık olmadığı için tedavisi de tıp ahlakına uygun değildir. Tedavi bir şeyin ortadan kaldırılması anlamına gelir. Eşcinsellik normal bir durumdur. Ama toplumsal baskılardan dolayı varoluşunu yaşamakta zorlanan kişilerin kendileri ya da yakınlarının, destek almaları mümkündür".
Bilim insanlarının konuyla ilgili görüşleri hiçbir tartışmaya kapı açmayacak kadar net: "Eşcinsellik bir hastalık değildir, dolayısıyla tedavisi de sözkonusu olamaz".

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şahika Yüksel şunları söylüyor:

"Eşcinsellik bir hastalık değildir. 1974'ten beri psikiyatrik ve ruhsal hastalık sınıflamasında kabul edilmiyor. Buna rağmen farklı kültürlerde derecesi değişmekle birlikte, ayrımcılığa ve şiddete maruz kalan, kendi kimliklerini inkar etmeye yönelik bir grup eşcinseller".

Yapılan araştırmaların insanların yaklaşık olarak yüzde 10'luk bir bölümünün eşcinsel olduğunu gösterdiğini kaydeden Yüksel, "Yüzde 10 küçük bir oran olmamasına karşın kültürel ve dini çeşitli önyargılar nedeniyle toplumun diğer kesimlerinde öfke uyandırdığı bir vakıa. İstenilen, bu kimliklerin yok sayılması" diyor.

Eşcinsellik Hastalık Değildir, Tedavisi OlmazProf. Yüksel:Eşcinsellik hastalık olmadığı için tedavisi de tıp ahlakına uygun değildir. Dr. Nil: Eşcinseller eksik erkek değildir. Kişinin kendini reddi parçalanmaya yol açar. Amerikan Psikoloji Derneği:Eşcinsellik doğal bir durumdur değiştirilemez

kaynak:BİA Haber Merkezi - İstanbul

28 Nisan 2005, Perşembe

sanırım yeterince açıklayıcı olmustur yine de herkesin düşüncesine saygı duyarım ama insanları yargılamadan önce düşünelim lütfen
cypruswitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 22-06-2008, 02:52   #74
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

çok fazla konuşuldu bu konu, sonuçta bir yere varamayacak yersiz bir başlık
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 22-06-2008, 12:08   #75

gereksizse yazmazsın...senin açından konu kapanmış olur.

Alt 22-06-2008, 12:19   #76

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

İnsanların kişisel seçimleri,başkasını neden bu kadar rahatsız eder ve ilgilendirir ki?
Kişi kendi seçimini yaptıktan sonra bu neden başkasına malzeme olur?
Kimseyi suçlamıyorum,bu toplumumuzun genel gecer yorumlarından...Ama eşcinsel gibi kavramlardan once insan kavramını ele almak daha insancıl olur...Yaşam her insana farklı yollar çizer

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-06-2008, 12:29   #77

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 133 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Bu konunun bu kadar tartışılması beni hiç şaşırtmadı doğrusu...Sadece cinsel tercihler konusunda değil her yönden önyargıların bombardımanına tutuluyoruz...Birbirimizin kötekçisi yine kendimiz oluyoruz...O eşcinsel bu değil,aman o rock sever bu sevmez,aman o nasıl bir giyim tarzıdır kesin bişeyler var sende...vs... vs... gibi yani sonuç olarak önyargılarımızdan kurtulup insanları olduğu gibi kabul edemediğimiz sürece,sevgiden nasibini alamamış insanlar olarak kalmaya mahkumuz...Hiçkimse bizim tercihlerimiz doğrultusunda hareket etmek mecburiyetinde değildir...Her insan farklı özelliklere sahiptir...

Alt 22-06-2008, 12:32   #78

Sambala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Sambala kısacası herkes için çok değerliSambala kısacası herkes için çok değerliSambala kısacası herkes için çok değerli

evet bazı konularda haklısınız tabikide, mesela bir eşcinsel en fazla bu formu açıp bıdı bıdı yapan bir dişi kadar dişi olabilir diyorum konuya girerken.

ilk başta bunun sadece psikolojik olduğunu savunmanız, gerçekten birşeyleri tam olarak araştırmadan sadece düz mantık kurarak bu başlığı açıp boşuna iki laf etmişsiniz demektir, ki gerçekten boş laflar yapılmış konuyu incelediğimde fark ettiğim, kiminiz şöyle olmaz kiminiz, tanrı eşcinselleri yaratmadı demekte ne demek şuanda çıkmam gerektiği için yazıma çokça basit bir izlenim bırakıp çıkıyorum... geri gelicem.
Sambala isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 22-06-2008, 12:32   #79

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 cgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to behold