Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı
gerçekten babanı bu kadar seviyosun extacy fedakarlık göstermelisin ve sakın birdaha ben ondan önce ölürüm tarzında konuşma çünkü bunun ona yaşatacağı acı senin onun ölümünde yaşayacağın acıdan binlerce kat fazla olacağını iyi bilmelisin... |
parapsikolog dedigine katiliyorum elbette ama bende dusunuyorum onun yasayacagi soku ve aciyi.ama bu dusuncemin onune gecemiyorum.
-----------------------------------
ChEEkYkiTTy basin sagolsun.
------------------------------------
NighT_marE yazdiklarindan cok etkilendim sabah sabah ya.uzuldum senin adina.ama bisey demek istiyorum belki alinirsin ama ben yine dicem.
gurur meselesi yapma bence bazi seyleri.ne kaybedersin ki sen ona yaklassan.belkide oda senin icin oyle dusunuyordur,uzak olmandan samimi olmamandan etkileniyordur.bizler onlarin cocuklariyiz her seyi onlardan beklemeyelim bence.ilk adimi daima kendin at.sonunda kaybetme riskin olsa bile at derim.ben her konuda ilk adimi kendim atarim.ve su ana kadar samimi ve iyi davrandigim icin karsimdakilere hic bi zaman yanlis anlasilmadim.aksine insan paylastikca, derdini o kisiye anlattikca hem rahatliyor hemde karsindaki seni daha iyi tanimis oluyor.ve eminim sen oyle bi yaklassan ona,kendisi sana on adim gelir.yeterki sen ona goster bu hissi ver"bak sen bana yakin olamiyorsun ama ben sana olurum''hissini ver.