JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Seçenekler Arama
Alt 23-02-2008, 23:05   #21

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

deniss senin yasadiklarinin aynisini bende yasiyorum vede yasadim .. bende birileri bir seyler mi yapti yoksa bende mi sorun var diye dusunmuyor degilim bende son olarakl tears of rain 'le paylastim..

o da bir sekilde gorduku yasadikalarim ona anltattigimin sadece %1' bile degil..

her gece yataga girince aglamaktan gozlerim sisiyor..

ama henuz bende care bulamadim....

o yuzden ayni klubdeniz senle..
Sponsored links

Alt 23-02-2008, 23:07   #22

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

terapist felan tutun toplu olarak ciddiyim.. belki tardımcı olur?
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-02-2008, 23:10   #23

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

bence bunu hemen lanet durumuna yada bu tarz bir duruma yormamalısın kimi zaman oluyorki aylarca kötü şeyler yaşayıp depresif takılıyoruz her şey acı veriyor neye elimizi atsak kötüye dönüşüyor kimi zaman hayatımız o kadar güzel gidiyor ki talihimizin döndüğü sanıp etrafımızada mutluluk saçıyoruz.. yani şu anda bulunduğun durum bence hayatın bize gösterdiği durumlardan biri,olay sende bitiyor önce bir iç eleştiri yapmanı öneriyorum kendinle yüzleş belkide yaşananların büyük bir kısmı senin yaklaşımınla yada düşündüklerinle orantılıdır neden olmasın? sonuçta hepimizde oluyor bu gibi şeyler sakin bir kafayla her şeyi irdelemeye çalış ama önce kendinden başla eminim herşey daha güzel olacak,sevgiler..
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-02-2008, 23:18   #24

denisss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 denisss henüz daha yolun başında

çok teşekkür edeirm hepinize...

hiç ağlayabilen bi insan değilim...yani yılda max. 2 kez ağlarım oda saatlerce sürer yaa sürekli gülme modun da bi insanım ama içimde bi sıkıntı...çok değişik....yani ben hep iyi tarafından bakmaya çalıştım ama şu son zamanlar herşey çok kötü...bakıyorum geçmişimde öyle son 2 yılım falan böyle...ben kendimi kandırmışım 2 yıldır falan...olumsuzluklar bukadar artınca geçmişiminde çokta iyi olmadığını sadece bundan iyi olduğunu farkettim...

yani hep pozitif bakmaya çalışıyorum...bunalımda olan da her arkadaşıma çok desteğim olmuştur...çoğuna pozitif bakmayı öğrettim..ben yeterince pozitif baktım artık herşey berbat olmaya başladı pozitif baksam bile bi güzellik göremiyorum :S

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-02-2008, 23:22   #25

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 97 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

Herkes bu tip dönemler geçirmiştir. Şöyle düşün lütfen:

Her insan hata yapar. Ama sürekli mutlu olduğunda hiç oturup yaptığın hataları düşünmez ve o an yaşadığın mutluluğun keyfini sürersin.

Bu kötü deneyimleri şimdiye kadar yaptığın hataları görmek, değerlendirmek ve ders almak için yaşadığını bilmelisin. Bu durumunu lanet olarak değerlendirmek yerine yaşadığın olaylardan ders almayı bilirsen, ileride hem aynı şekliyle aynı duruma tekrar düşmez hem de gelecekte mutlaka ama mutlaka yaşayacağın mutluluğun değerini daha iyi bilirsin...

Alt 23-02-2008, 23:25   #26
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

hmm sanırım bi sorunda burdan kaynaklanıyor bunalımda olanlara yardım etmek karakter olarak güçlü bir insan değilse kişiyi etkiler ve bunalıma sürükler pozitif bakamamışsın demekki hayatın senin elinde ve seçimleri sen yapıyorsun bi yerlerde yanlış yapıyorsun ki mutsuzsun kendi doğru yolunu çizmelisin
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-02-2008, 23:27   #27

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

bence böyle düşünme hergün bir öncekinden farklı olur bu kadar olumsuz olmamaya çalış..ayrıca pozitif şeyleri görmek tamamen sana kalmış görmek istedikten sonra zerre kadar iyiliğin içerisinde milyonlarca pozitif durum çıkarabilirsin yeter ki iste.. mesela şu anda bu yazıları yazan tüm arkadaşlar ve ben, seni ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışıyoruz..bundan güzel bir mutluluk olabilir mi? seninle yüzyüze görüşmemeize rağmen yardımcı olmaya seni anlamaya çalışıyoruz al sana mutlu olacak bir sebep!seni anlamaya çalışan insanlar var burada
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-02-2008, 23:31   #28

çok teşekkür ediyorum hepinize....hepsini dikkate alıcam...
--------------------
Alıntı:
AnTiDoTo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence böyle düşünme hergün bir öncekinden farklı olur bu kadar olumsuz olmamaya çalış..ayrıca pozitif şeyleri görmek tamamen sana kalmış görmek istedikten sonra zerre kadar iyiliğin içerisinde milyonlarca pozitif durum çıkarabilirsin yeter ki iste.. mesela şu anda bu yazıları yazan tüm arkadaşlar ve ben, seni ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışıyoruz..bundan güzel bir mutluluk olabilir mi? seninle yüzyüze görüşmemeize rağmen yardımcı olmaya seni anlamaya çalışıyoruz al sana mutlu olacak bir sebep!seni anlamaya çalışan insanlar var burada

gerçekten sevindim... (= hepinize tek tek çoookkçookk teşekkür ediyorum..hem ilgilendiğiniz için hemde yardım yazılarınız için..hepsini dikkate alıcam...gerçekten çok sevindim =]

Konu denisss tarafından (23-02-2008 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
denisss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-02-2008, 01:10   #29

SiLeNTDeaTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 SiLeNTDeaTH ne işi var bunun burada

aynı şeler bi sende yokk bendede oluyor bi yaptığım şey ya hiç olmuyor yada bozk oluyor hiç istediin gibi birşey olmuyor

mesela ben alıştm sayılır artık alışablrsen sende alş derm ben
SiLeNTDeaTH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-02-2008, 01:20   #30
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

alışmayı önermek pek doğru değil bence Antidotonun dediği çok doğru küçük ayrıntılardan mutluluk çıkarmayı öğrenmelisiniz
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-02-2008, 01:50   #31

SiLeNTDeaTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 SiLeNTDeaTH ne işi var bunun burada

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alışmayı önermek pek doğru değil bence Antidotonun dediği çok doğru küçük ayrıntılardan mutluluk çıkarmayı öğrenmelisiniz
aslında doruu ama kendine kalmış işte herşey kendinde bitiyor ama iyi yönlü bakıp yine aynısı oluyosa(benmki gibi)ben ondan önermiştmmm
SiLeNTDeaTH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-02-2008, 14:28   #32
Eos

Eos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Eos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant future

Alıntı:
denisss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür edeirm hepinize...

hiç ağlayabilen bi insan değilim...yani yılda max. 2 kez ağlarım oda saatlerce sürer yaa sürekli gülme modun da bi insanım ama içimde bi sıkıntı...çok değişik....yani ben hep iyi tarafından bakmaya çalıştım ama şu son zamanlar herşey çok kötü...bakıyorum geçmişimde öyle son 2 yılım falan böyle...ben kendimi kandırmışım 2 yıldır falan...olumsuzluklar bukadar artınca geçmişiminde çokta iyi olmadığını sadece bundan iyi olduğunu farkettim...

yani hep pozitif bakmaya çalışıyorum...bunalımda olan da her arkadaşıma çok desteğim olmuştur...çoğuna pozitif bakmayı öğrettim..ben yeterince pozitif baktım artık herşey berbat olmaya başladı pozitif baksam bile bi güzellik göremiyorum :S
aynı olayları yaşadığım için seni çok iyi anladığımı düşünüyorum hatta ilk mesajını okuduğumda sanki benim düşüncelerimi yazmış dedim. Lütfen kendini zorla ve olumlu düşün, baktın düşünemiyorsun kendine bir uğraş bul.

Tanrı ile sohbet kitabını okumanı öneririm ayrıca. bana resmen şans getirdi umarım aynı sonucu alırsın.
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver.

Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa)
Eos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-02-2008, 18:31   #33

tmm okucam o seriyi öneriler içinde çok teşekkür ediyorum...umarım seninde sorunların çözülür

Alt 24-02-2008, 22:22   #34
Eos

Eos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Eos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant future

Tanrı bana değiştirebileceklerim için cesaret, değiştiremeyeceklerim için huzur, ikisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl versin ne diyeyim
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver.

Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa)
Eos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama