JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > İnsan Psikolojisi

Seçenekler Arama
Alt 17-08-2007, 00:38   #21
mehmetemin102
Guest

Alıntı:
elacayib´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
''Lsd gezileri'' her zaman olumlu sonuçlar vermez.Özellikle uyumsuz kişiler bu maddeyi aldığında,o güne değin denetim altında bulundurdukları dürtüleri dışavurulduğundan tehlikeli davranışlar gösterebilirler.Lsd etkisi altında yüksek yerlerden atlayarak,kendini ateşe vererek ya da çılgınca araba sürerek ölenlerin sayısı oldukça fazladır.
hmm, bunları bilmiyorum, kontrolden çıkmadan hayal görmesi güzel olurdu ama, tabi böyle bi madde varsa, yani mesela adam birine aşık diyelim ve karşılık bulamamış, o maddeyi atınca aşık olduğu kişiyi görüyo konuşuyo mutlu ediyor bu onu, o kendi aleminde mutlu, istediği gibi yaşıyor hayal aleminde, yada hedeflerini tutturamamış insanlar hayal kırıklığı yaşıyorlar mesela ben bu mesleği icra edecem deyipte yada o noktayı hedefleyipte gelemeyenler, bi kompleks ve psikolojik bozukluk yaşarlar, ve bu psikolojik sorunların patlaması sonucunda akıl hastalıkları meydana gelir, dolayıısıyla böyle bi ilacın o etkileri göstermesi, yani kişinin hayallerini gerçek gibi yaşaması ve mutlu olması olayı beni etkiledi biraz, tabiki kimyasal maddeler zararlıdır.
Sponsored links

Alt 17-08-2007, 12:01   #22
elacayib
Guest

Zaten bu ilaç bir aralar şizofreni tedavisinde kullanıldı ama başarılı olamadı.

Alt 27-08-2007, 16:55   #23

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 cgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to behold

uyuşturucuların tümü (hard yada soft, kimyasal yada doğal) güçlü beyin zehirleridir hayattan kısıtlı bi zaman için zewk alma isteği sonucunda acılar içinde kıwrandıran ağır bi ölüm beklio uyuşturucu mağdurlarını
Sponsored links

Alt 27-08-2007, 17:48   #24

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 126 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Alıntı:
cgds33´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
uyuşturucuların tümü (hard yada soft, kimyasal yada doğal) güçlü beyin zehirleridir hayattan kısıtlı bi zaman için zewk alma isteği sonucunda acılar içinde kıwrandıran ağır bi ölüm beklio uyuşturucu mağdurlarını
Kimyasal = doğal. Ne de olsa saf enerji değiliz ve saf enerji tüketmiyoruz. "Sentetik" demek istedin sanırım.

"Kısıtlı bi zaman için zewk" sanırım "kısıtlı bir zaman için zevk" demek... Ne olur biraz özenelim dilimize. Wlla düzgün yzsn da anlarm. Hiçbir şey bu kadar basit değil. Çevremde uyuşturucunun her türü kullanıldı ve neden, nasıl başlandığını, neden, nasıl sürdürülüp bağımlı olunduğunu yıllarca gözlemledim.

Uyuşturucu "mağdur"larından çok azı uyuşturucudan ölür. Eğer konumuz kullanım veya bağımlılık değil gerçekten mağduriyet ise o zaman uyuşturucu etkisi altında işlenen cinayetlerde, yapılan kazalarda ölenleri mağdur sayabiliriz tabii. Uyuşturucu kullanmayı marifet olarak görenler, özendikleri ünlüler gibi yaşamayı isteyenler, uyuşturucu bulundurmayı ve paylaşmayı sosyalleşme olarak görenler... Asıl harcanan bu bilinçsiz kişilerdir. Gerçek junkie'ler uzun uzun yaşar, pisliklerini çevrelerine bulaştırır, kendi hayatları bitmeden önce gerek alışkanlık aşılayarak, gerek çalıp çırparak, soyarak, öldürerek çok insana zarar verirler.

Unutulan hep şudur: hiçbir uyuşturucu insana zaten barındırmadığı hiçbir şey veremez. Bunalımın dibinde sürünen birinin herhangi bir ilaç alıp mutluluktan uçması mümkün değildir... Mutluluk, öncelikle "bulmuş ve kullanmış" olmaktan gelir. Ama unutulmamalı ki bu "olumlu etki" sıklıkla ters teper. O zaman da depresyonun harbisi yaşanır.

Aynı şekilde LSD veya başka halüsinojenlerle algının birden açılması da mümkün değildir. Ayık kafayla yaşanan bazı deneyimlerin karşılaşma mı, OBE mı, astral seyahat mi, icabet mi, yoksa psikolojik sorun göstergesi mi olduğunu tartışıyoruz bu sitede. Bunun çok daha beteri uyuşturucu etkisi altında yaşanır.

Mal gelmiş, mal gidecek birine ne verirseniz verin, isterseniz at şırıngasıyla zerkedin, isterseniz bir pastahane dolusu kek olarak yedirin, isterseniz şöminede yakıp solutun, ı ıh. Vermeyince mabut...

Çok şizoid bir yazı oldu ma anlatacak çok şey var ve kısa kesmeliyim. Kestirmesi şu:

Hafif uyuşturucu kullananları aşağılamak ve ağır uyuşturucu kullananlarla asla görüşmemek cici bir çözümdür. Öneririm.

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-08-2007, 20:50   #25

karahulk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 karahulk yakında ünlü olacak gibi

kimyasal biraz ters bi olay yaa.....

Yol onun,varlık onun,gerisi hep angarya. Yüz üstü çok süründün ayağı kalk sakarya
karahulk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2007, 21:25   #26

elfstitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 elfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

denemeli bi kere ya.merak ettim.dozaşımı deneyen varsa bilir etkileri onu andırıo bahsettiğiniz kadarıyla.konuyu açana teşekkür.

men arefe nefsehu fekad arefe rabbehu

ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm

enel hak
elfstitan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-08-2007, 22:59   #27

danny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 danny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of light

lsd ve turevınde kendı gozlemlerımce suna vardım lsd yı almadan once kı psıkolojın neyse lsd yı aldıktan sonra o psıkolojının 10 hatta 15 katı fılan oluyon psıkolojın bozuksa ıntıhar psıkolojın eglencelı ıse elın dursa ayagın durmaz bıde uyku kacırır cok pısınden
danny isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2007, 23:06   #28

Deejay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Deejay henüz daha yolun başında

.... kokain cekmekde uykusuz kalip havale gecirmek gibi bilnici tam kaybetmeden... ALINTI

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2007, 00:20   #29
elacayib
Guest

Bir aralar gönüllü üniversite öğrencilerine bu kimyasal verilerek kliniklerde model psikozlar yaratılyormuş.
Sponsored links

Alt 29-08-2007, 00:54   #30

cgds33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 cgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to beholdcgds33 is a splendid one to behold

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[color="LemonChiffon"]Kimyasal = doğal. Ne de olsa saf enerji değiliz ve saf enerji tüketmiyoruz. "Sentetik" demek istedin sanırım.

"Kısıtlı bi zaman için zewk" sanırım "kısıtlı bir zaman için zevk" demek... Ne olur biraz özenelim dilimize. Wlla düzgün yzsn da anlarm. Hiçbir şey bu kadar basit değil. Çevremde uyuşturucunun her türü kullanıldı ve neden, nasıl başlandığını, neden, nasıl sürdürülüp bağımlı olunduğunu yıllarca gözlemledim.
COLOR]
öncelikle duyarlı olma konusundaki eleştiriniz için teşekkürler. yalnız ufak bi sorun war, sizi temin ederim pek çok insandan daha düzgün türkçe konuşabiliyorum çünkü türkçeyi mesleği gereği diksiyon eğitimi almış annemden öğrendim sizin önerilerinize gerek kaldığını zannetmiyorum. aslında sentetik demek yerine kasti olarak kimyasal kelimesini kullandım. sentetik dendiğinde insanlar sanki daha hoşgörülü dawranıyor gibi düşündüm. bununla birlikte sentetik bileşimli anlamındadır we her türlü sentetiğin etken bileşeni kimyasaldır. doğal derken kastettiğim ise kaynağı doğa olan (doğada we doğal ortamda yetiştirilebilen saf we bağımlılık yapma süreci daha uzun olan) uyuşturuculardı. zira bu tarafından bakarsak kimyasal=doğal gibi bi eşitleme yapılamaz kullandığım harflerle ilgili yorumunuza gelince daha yakınıma gelio bası harfler we daha as zaman alıo kısa kısa yasıom hoşşşş oluo tabi benim için ok?

Alt 20-03-2008, 19:04   #31

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 UsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to behold

ya ben cok seyi yanlış biliomuşum,bılgılendım tesekkurler.
ama ebbı kandırmıslar turkıyede zor bulursun dedıler
UsagiNarciss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-03-2008, 23:56   #32

araziel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 araziel yakında ünlü olacak gibi

ne zaman geldi türkiyeye ya ben yok biliyodum
araziel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-03-2008, 02:16   #33

LiquidMoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 LiquidMoon henüz daha yolun başında

Bazı ülkelerde 2 ya da daha fazla kez LDS ya da acid denediği ıspatlanan insanlara deli raporu verildiğini duymuştum. Bize çok güzel insanların çok güzel şeyler sunmasını sağlamıştır şüphesiz (Jim Morrison mesela) ama "oh şahane bişey herkes kullansın" demiyorum tabi. Aslında başlığı görünce bu tarz birşeyin -lsd ne katar, ne götürür- tartışıldığını sanmıştım ama yanılmışım.
LiquidMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-03-2008, 18:44   #34

Karma gücü: 9 UsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to beholdUsagiNarciss is a splendid one to behold

deli raporu verilmesi biraz agır olmus bence.

Alt 27-03-2008, 19:31   #35

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

İnsanın organizma isleyisini,saglıklı dusunmesini engelleyen bir maddeyi kullanmak kullanmamayı tercih ederim

Alt 28-03-2008, 23:07   #36

herkesın kendı dusuncesı

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-03-2008, 03:51   #37
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

zararlı olduğu aşikar, zekası kıt insanların vücuduna soktuğu bir şey için neredeyse herkes özenmiş ve yüceltmiş görünüyor, sapkınlıklara ilgi yaratılmasını kınıyorum.
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-08-2008, 14:01   #38

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Borderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud of

Aldous Huxley ünlü eseri Algı Kapılarında meskalin ve Lsd deneylerinin sonuçlarını irdeliyor. Kitap aynı zamanda The Doors grubuna esin kaynağı olup isimini vermiştir. 68 kuşağı Hippie'leri arasında ve o dönemin rock müzisyenleri arasında lsd gayet yaygın bir şekilde kullanılmııştır bazıları ölmüş ve bazılarıda yoğun kullanımdan dolayı akıl sağlığını yitirmiştir. Ama aynı zamanda da konserlerde yaratıcılıklarının en üst sınırlarında Lsd sayesinde gezinmişlerdir.
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama