1 söylersin 2 söylersin 9. köye geldiğinde de kovulmuş olabilirsin ama 10.köy elbet doğru söyleyenin kıymetini bilecektir
yalnız sanki seni siyasete atılma konusunda gaza getirdimtopluluk için kullansam bu enerjiyi eheh demek ki siyasi güçten daha güçlü ne varmış bizim içimizdeki güç
herkeste kendine pay çıkartıyor canım
ozaman şöyle diyelim biz şuanda 2 kişilik dev orkestrayız yeni katılımcıları bekliyoruz aramıza katılanların içindeki cevher özenle açığa çıkartılır
aslında belki sitede böyle bi ayrımın olması asistan uzman elit.. hoşuna gitmiyordur bazılarının ama hayat böyle hem böyle tanımlamaların olması bi açıdan işe de yarıyo daha iyiye ulaşmak için çaba sarfediyosun
yok canım okadar değil anladık tamamda hani hayatın içinde elitsen( parasal konumdan yana ) yıkıl karşımdan diye bi slogan atardım sana neyse sen cici elitsin
--------------------
sana iki video armağan ediyorum oy vermiyorum çünkü
Konu cherar tarafından (09-07-2007 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
aslında bedelleri çok ağır ama şu tabloyu görüyorum;"Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler" sonumuzu iyi görmüyorum.Büyük Ortadoğu Projesi diye bir gerçekte var.Ödenecek bedeller giderek ağırlaşıyor
başka söze ne gerek
__________________ * Sen kendini küçük bir cisim sanırsın, halbuki bütün bir alem sende dürülüp bükülmüştür! Hz.Ali