ablacım oturalım çekirdek çitleyip takılalım memleket ancak böyle kurtulacak çekirdek mesaisi yapan insanlar harekete geçecek birgün mutlaka ne bulacaz ametist bulamadık bişey
memleket meseleleri konuşulcak katılımcılara çekirdek dağıtılcak ve çekirdeğe de bi takıldın mı bırakamıyorsun ya saatlerce insanlar olan biteni dinleyecek aslında süper
çekirdek örgütü
dikkat çekici bi isim neden bu ismi seçtiniz diye sorduklarında da şey deriz; Atatürk ilkelerine,sosyal demokratik hukuk devleti ilkelerine,laikliğe "çekirdekten" bağlı yetişen bir örgütlenme bu özünde manasındahiç karıştırmayız çekirdek çitleyerek bir araya gelindiğini
evet öyleyiz gururluyuz mutluyuz! bunu sindiremeyenler için nefretle dolu içim!!..
ama çekirdek örgütüyle birlikte onlara karşı duracak sağlam bi güç var artık
ama sen oy kullanmayarak kendi yönetimini başkalarının insiyatifine bırakıyosun 1 oy 1 oydur..Oy kullanmadıktan sonra bu böyle gitmez siyasetçiler bişey yapamıyor die şikayet etmek sadece çekirdek çitlemek gibi olmuyor mu?
ben 15 yıl kesintisiz sıkıntı çektim canım benim ve ne yazıkki bu sıkıntılarımın tümüne tek neden iktidarlardı o nedenle boşver biz çekirdek çitleyelim... seni çekirdek yaşamımız boyunca yalnız bırakmam ama ne yazıkki siyasi partiler işine baksın bak kimin birbirinden ne farkı var hepsi imf hepsi dünya bankası hepsi bizi salak yerine koyuyor... ama birgün siyasetin tam ortasında olucağıma eminim
hiçbir sistem mükemmel işlemiyor Türkiye'de ama kötünün iyisi var ben oyumu kullanırken seçeceğim partiye bu yaklaşımla oy vereceğim.sen siyasetin ortasında olursan bigün icraatlarına bakarız gerçi yaşın gençken girsen siyasete daha iyi olur..herkes yaşlanmayı bekliyo siyasetçi olmak için..