07-06-2007, 00:35
|
#21 |
Karma gücü: 5   |
Ben o kadar söyledim ama baktım kimseden bir hareket yok ben birşeyler yapayım dedim Atatürkçü Düşünce Derneğininin sitesinde bu konuyla ilgili bir yazı görünce aradım meşguldu bende zaman kaybı olmasın diye mail attım. Lütfen arkadaşlar sizde mail atın ki bu konunun hassasiyeti daha iyi anlaşılsın mail: addgenelmerkez@add.org.tr tel: 0312 232 4352
Attığım mail:
Merhaba, 10 dakika kadar önce telefonunuzu aradım ancak 1 çaldı sonra meşgule düştü tekra aradım ve gene melguldü bende bu maili artık atma gereği duydum çünkü her saniye bir askerimiz daha şehit düşüyor. Türk halkını terör konusundaki hassasiyetini bir şekilde göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Ülkedeki çeşitli kurumlar, devlet adamlar vs. terör ile ilgili çaba sarfederken hiç halk düşünüyorlar mı? Türk halkı her gün televizyonu açtığında yeni şehitlerle karşılaştığını duyunca nasıl bir üzüntü içerisine giriyor bunu düşünüyorlar mı? Peki Türk halkının bunlara eli kolu bağlı oturabileceğine inanıyorlar mı? Türk halkı artık birşeyler yapmak istiyor koltuğunda rahat rahat oturup politikacıların bu konuyla ilgili tutumlarını TV'den seyretmek istemiyor kendi birşey yapmak istiyor. Eylül ayından bu yana 100'e yakın vatandaşımız ve askerimiz şehit düştü bir o kadarda yaralı var. Türk askeri kendi toprağında nasıl olurda ölür! Bu o kadar onur kırıcı birşeydir ki bunu Türk halkı yaşamaktan artık sıkılmış durumdadır. Sitenizde Kamuoyuna duyuru başlıklı bir yazı var Terör konusuyla ilgili herkesin görevini yerine getirmesi geretiğini yazıyorsunuz burada peki siz napıyorsunuz hiçbirşey sadece gereğinin yapılması gerektiğini söylüyorsunuz. Zaten birşeyde yapamassınız elinize silah alıp onlarla çarpışcak değilsiniz ya işte Türk halkıda böyle hiçbirşey yapamıyor ve bu biz Türk halkın en çok koyan şey. İspanya'da daha geçelerde terör karşıtı bir miting düzenlendi. Peki biz neden yapamayalım? Biz bu mitingi ayarlarız istesek ama 100 kişiyle 200 kişiyle bu işler yürümüz ama siz ve sizin gibi kurumlar bu işe el atarsa hem daha büyük kitlelere hemde siyasi partilere ulaşırız zaten seçim arifesinde tüm partiler bu konuda hassasiyet göstererek oy toplama derdine düşer. Lütfen bu maili gereksiz bulup silmeyin adım Berk Demirbaş İstanbul'da oturuyorum isterseniz telefonumuda yazayım ben bu konuyu çok ciddi bir şekilde size açtım lütfen es geçmeyin bu çok hassas bir durumdur üzerinde durulması gerekmektedir. Lütfen sizde üzerinize düşeni yapın.
Ne mMutlu Türk'üm diyene!
__________________ "Ben şarap içiyorum, doğrudur, Aklı olan da beni haklı bulur, içeceğimi biliyordu Tanrı, içmezsem Tanrı yanılmış olur..."
Ömer Hayyam |
| |
07-06-2007, 01:14
|
#22 |
|
böyle bir girişim de bulunduğun için çok teşekkürler...Hepimiz ADD ye bu ve benzeri mailler atmalıyız.Geçen günler de ki ADD öncülüğünde eylemler tüm dünyada ses getirmişti neden bu mitinglerin benzeri Teröre karşı yapılmasın.Saol BLoodGod 
__________________ Çam da Bizim Kozalak ta... |
| |
07-06-2007, 01:27
|
#23 |
Alıntı: malcomx´isimli üyeden Alıntı
böyle bir girişim de bulunduğun için çok teşekkürler...Hepimiz ADD ye bu ve benzeri mailler atmalıyız.Geçen günler de ki ADD öncülüğünde eylemler tüm dünyada ses getirmişti neden bu mitinglerin benzeri Teröre karşı yapılmasın.Saol BLoodGod  | Eyv. Allah'ın izniyle bu şerefsizlerin kökünü kurutcaz.
__________________ "Ben şarap içiyorum, doğrudur, Aklı olan da beni haklı bulur, içeceğimi biliyordu Tanrı, içmezsem Tanrı yanılmış olur..."
Ömer Hayyam |
| |
07-06-2007, 01:28
|
#24 |
Karma gücü: 6   |
ya arkadaşım add neyi kimle örgütledi lütfen bi araştır incele bir aç telefon Ali Ercan hoca ile konuş ne olur bir gör kimler kimlerin elini ayağını bağlıyor... savaşlar heleki iç savaşlar ranta dayalı savaşlardır rantlar üzerinde yükselirler... benim anlatmaya çalıştığım bu süreç yıllar önce yazılmış belirlenmiş. pkk dediğin nedirki tükürükle boğulur ama biz öyle çabuk unuttukki abd nin 90 lı yılların başında ırak savaşından kaçan peşmergelere sözde erzak sandığı atarken sandıkların parçalanıp içinden uzun namlulu silah ve mühimmat çıktığını... bizler öyle çabuk unuttukki askerimizin kafasına geçen çuvalı... evet star şiir mükemmel ellerine sağlık fakat canım kardeşim yetmiyor yetmeyecek başbakanlığın önüne gitsek bizim kemiklerimizi kırarlar bu vatana sahip çıkıyoruz diye ... denemesi bedava... buyurun hepiniz ankarada konuğum olun misafirim olun ankara nın tavrını ankara da görün abd elçiliğinin sokağına o meşhur paris caddesine girebilecekmiyiz... zoruma gidiyor çünkü ben koştum çocukken o caddede ... kardeşler burası benim vatanım... burası benim kanım canım... ama hemo ile memo nun arasına düştü birkez yangın artık sönmez... beni çocukluğumun sokaklarına sokmayan kahpeler kahpeleştirdi kardeşliğimizi... kardeşler ölünecek zaman değildi belki ama ölüyor aslan gibi çocuklar ve birileri bu kanı paraya çeviriyor ... kahrolsunlar... öyle üzgünümki ... ve kendimi 1 aydır öyle çaresiz hissediyorumki ve farkındamısınız gık yok kimsede kimsede çıt yok ve bu sessizliğin bir fırtınası da yok... anafartalar çarşısında ölen çocuklardan birinden cd alırdık arasıra iki gece rüyalarımıza girdi ve şimdi o çocuğu orada görememek bile içimi eziyor... kardeşler şehit ailelerinin şiirlere tahammülü kalmadı... biri bu kanı durduracak ve bu birilerinin arasında olmaktan onur duyarım... |
| |
07-06-2007, 01:33
|
#25 |
cherar o kadar güzel yazmışsn ki eline düşüncene sağlık biz burada hep birlikde elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Ömer Hayyam |
| |
07-06-2007, 01:41
|
#26 |
|
Alıntı: cherar´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaşım add neyi kimle örgütledi lütfen bi araştır incele bir aç telefon Ali Ercan hoca ile konuş ne olur bir gör kimler kimlerin elini ayağını bağlıyor... savaşlar heleki iç savaşlar ranta dayalı savaşlardır rantlar üzerinde yükselirler... benim anlatmaya çalıştığım bu süreç yıllar önce yazılmış belirlenmiş. pkk dediğin nedirki tükürükle boğulur ama biz öyle çabuk unuttukki abd nin 90 lı yılların başında ırak savaşından kaçan peşmergelere sözde erzak sandığı atarken sandıkların parçalanıp içinden uzun namlulu silah ve mühimmat çıktığını... bizler öyle çabuk unuttukki askerimizin kafasına geçen çuvalı... evet star şiir mükemmel ellerine sağlık fakat canım kardeşim yetmiyor yetmeyecek başbakanlığın önüne gitsek bizim kemiklerimizi kırarlar bu vatana sahip çıkıyoruz diye ... denemesi bedava... buyurun hepiniz ankarada konuğum olun misafirim olun ankara nın tavrını ankara da görün abd elçiliğinin sokağına o meşhur paris caddesine girebilecekmiyiz... zoruma gidiyor çünkü ben koştum çocukken o caddede ... kardeşler burası benim vatanım... burası benim kanım canım... ama hemo ile memo nun arasına düştü birkez yangın artık sönmez... beni çocukluğumun sokaklarına sokmayan kahpeler kahpeleştirdi kardeşliğimizi... kardeşler ölünecek zaman değildi belki ama ölüyor aslan gibi çocuklar ve birileri bu kanı paraya çeviriyor ... kahrolsunlar... öyle üzgünümki ... ve kendimi 1 aydır öyle çaresiz hissediyorumki ve farkındamısınız gık yok kimsede kimsede çıt yok ve bu sessizliğin bir fırtınası da yok... anafartalar çarşısında ölen çocuklardan birinden cd alırdık arasıra iki gece rüyalarımıza girdi ve şimdi o çocuğu orada görememek bile içimi eziyor... kardeşler şehit ailelerinin şiirlere tahammülü kalmadı... biri bu kanı durduracak ve bu birilerinin arasında olmaktan onur duyarım... | İnşallah bu kanın durduğunu bir gün görürüz.ve biz de bu kanı durduranlar arasın da oluruz.ADD konusuna Gelince geçen günler de ki Cumhuriyet Mitinglerine öncülük etmeleri ve bir çok sivil toplum kuruluşunu da bu mitinglerde bir çatı altına toplamaları gerçekten çok güzeldi ve tüm dünya da da şaşkınlık için de izlendi.Böyle bir organizasyon aslın da Teröre karşı tüm milletin sesini yükselteceği bir organizasyon, çok daha önce yapılmalıydı.Ama neden se Herşeye karşı Mitingler, eylemler düzenleyenlerin aklına bu hiç gelmedi...Belki diyorum artık birileri bir şeyler yapar...Eyvallah.
| |
07-06-2007, 01:52
|
#27 |
Karma gücü: 6   |
ve arkadaşlar görevden alınan Terörle Mücadele Özel Temsilcisi Edip Başer e bir sekreter tayin edemeyen iktidar neden amerikayla bu kadar haşır neşir... neden bu iktidar döneminde terör yeniden yükseldi acaba bu iktidara karşı bir oyunmu.... yoksaaaa ? ? blood bu durumda buradan ne yapabiliriz bilmiyorum ama ben bunları önüme gelen yere yazmaya gayret ediyorum sen ben herkes bunu yapmalı doğruları unutmayalım katilin elinden çiçek alan parti liderlerinin rant için nasıl kıvırdığını ,, katile sayın diyen sözümona başbakanı,, unutmayalım... katilinin üzerine bu kadar titreyen bir iktidara sahibiz... hayatın bir şekilde olumsuzluklarına ve ccehalete ve sıkıntılara yenik düşüp hapse giren sıradan insanlar revire çıkarılmazken katilimizi semirttiğimizi ve bize onu asma sakın diyen aşşağalık puştun ülkesinde her yıl onlarca insanın idam edildiğini unutmayalım... doğruyu yazanlara sus ulan konuşma dendiğinide |
| |
07-06-2007, 02:03
|
#28 |
Erdoğana gidip anamız ağladı be bu teröristlerden desek ananıda al git lan burdan der bize. Trajikomik bir durum. Lütfen add gibi derneklere, bağlantısı olan varsa siyasi partilrle, partilere falan bu miting olayını paylaşalım gerek görüşmeler gerek mailler gerek telefonlar lütfen arkadaşlar seçim arifesindeyiz oy toplamak için tüm partiler atlar hemen bu olayın üstüne.
Ömer Hayyam |
| |
07-06-2007, 06:04
|
#29 |
Karma gücü: 6  |
valla arkadaslar su ana kadar yazdiklariniza gonulden katiliyorum.
sahsen secim arifesi oncesi herhangi bir partinin bunu sova donusturcegini zannetmiorm cunku bizim amerikan yalakasi hukumetimiz hemen yalanlama kotuleme operasyonlarini yapcagi icin hazir koz vermez nede olsa hazir ellerinde butun basin kaynagı var.
boyle birsey olcagini dusunmedigimden vede kemik kirilma olayinada sahit oldugum icin ben tepkimi ilk once sandikta koycam.
kısmet olur seneye askerliğimi yaparkende PKK ve dış guclerin etkisine kapilanlarada cezalarini verme firsatim olur.
belki bakarsiniz sehit dusersek birileri sorgulamaya başlar komutanlarımızın ogulları sehit dusuo acaba hangi milletvekilinin bir akrabası(oğlu falan demiorm) şehit olmuştur???
__________________ !PELIGRO!Soy Irresistable! 
Luzumsuz Yere Formu Kirleten Azili Ikili 
Barış İçinde Olduğu : Katotonik
Artık sitedeki yeni kankası nickmickyok
onun canını sıkan gazabıma uğrar 
dermişim :P |
| |
07-06-2007, 22:35
|
#30 |
|
Teröre karşı Türk Halkının birlik olması gerektiğini nerdeyse her mesajımda yazıyorum fakat insanlar duyarsız değil de resmen susturulmuşlar bu da bu ülkede yapılan darbelerin sıkı yönetimlerin eseri gençler desen hepsi bir ayrı telden çalıyor garip garip yarışmalarda akılları fikirleri. Bu ülkede terörün bitmesi için bu ülkenin üretmesi lazım üretim yok sadece tüketen toplum var, kaynaksa çoktan tükenmiş krediler sayesinde hala tok kalabiliyoruz. Gün gelecek o da tıkandığı zaman terör de hırsızlık da gasp da cinayet de artacak toplum olarak çöküyoruz. Silkinip kendimize gelmemiz lazım, birlik olup önce teröre sonra da diğer suçlara karşı temizleme yapmamız gerek. Böyle giderse ne laik cumhuriyet ne de ortada bütün bir devlet kalacak.
__________________ Tanrım;
Değiştirebileceklerim için cesaret,
Değiştiremeyeceklerim için huzur,
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver. 
Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa) |
| |
07-06-2007, 22:54
|
#31 |
|
SİİRT'TE MAYIN PATLAMASI...
Siirt-Şirvan kara yolunda teröristlerce döşenen mayının patlatılmasıyla 3 asker şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.
Siirt'in Şirvan İlçesi'nde PKK’lı teröristler, yola döşedikleri mayını askeri araç geçerken uzaktan kumandayla patlattı. Patlamada, ilk bilgilere göre 3 er şehit oldu, 3 er yaralandı.
Şirvan'da, Orman İşletme Şefliği'ne ait odun deposuna kalabalık bir grup PKK'lı terörist tarafından bu akşam saat 20.00 sıralarında, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının güvenlik güçlerine haber verilmesi üzerine Şirvan ilçesinden bölgeye takviye giden askeri aracın geçiş güzergahına da PKK'lı teröristler tarafından uzaktan kumandalı mayınlı tuzak kuruldu. Askeri aracın geçişi sırasında mayını uzaktan kumandayla patlatılması üzerine ilk bilgilere göre 3 asker şehit oldu, aralarında rütbelilerinde bulunduğu 3 asker ise yaralandı.
Bir gün Mutlaka Döktükleri Kan da Boğulacaklar.....
| |
08-06-2007, 14:31
|
#32 |
|
alışılası bir durum oldu saat başı bu tür haberleri duymak,
__________________ You are an unbeing illusion and uncreated fetus, and like a fly which kills itself hitting his head to the wall... |
| |
11-06-2007, 19:52
|
#33 |
Karma gücü: 4  |
bu sabah gazetede okudum .şehit yakınları vatan sağolsunama benim oğlum son şehit olsun dedi.çokdokundu.bana en çok koyanda o şehidlerin şehitlik mertebesine ulaştığı yerde çok kuvvetli bir türkordusunun olması.tanklarla gittik.şehitlrle dönüyoruz.pisi pisine ölmüş şehidler.adi birinin kurşunu bütün türkiyeyi yaraladı.biz oraya bütün türkiye olarak gittik hepimiz e sıkıldı o kurşunlar.
(bu arada sessiz miting in yeri ve saati belli oldumu?)
__________________ ölüm korkusu beynimizi kemirdiği zaman,çaresizlik ruhumuzu sardığı zaman,çığlımız sessizlikte boğuldu zaman onun saltanatı karanlığa hükmedicek.
kıyamet şahdamarından daha yakın |
| |
25-09-2007, 19:58
|
#34 |
|
herkesin yazdıklarına katılıyorum..
bu olaylara artık dur denmeli böyle olmuyor..
"mekanlari cennet olsun geride kalan ailelerine rabbim guc kuvvet versin insallah...." katlıyorum..
__________________ Ben kimim ki bilmemekteyim.. |
| |
25-09-2007, 21:29
|
#35 |
|
bir hilal ugruna ya rab ne güneşler batıyor ama gel göl kı gun ıcınde bzım rahatımız ıcın canlarını veren sehıtlerımıze yeterlı saygı duyuluyomu duyuluyodur da kac kısı rahat uyuyun |
| |
30-09-2007, 00:56
|
#36 |
|
Şırnak’ta korucu minibüsü tarandı: 10 ölü
Şırnak’ta köy korucularını taşıyan minibüse tarandı. Saldırıda, ilk belirlemelere göre, 10 kişi yaşamını yitirdi.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde köy korucularını taşıyan minibüse açılan ateş sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti.
Allah rahmet eylesin...Yetmiyor dökülen kan kendilerini boğana kadar döktükleri kan böyle sürecek sanırım yazık yazık 
| |
18-03-2008, 05:30
|
#37 |
Karma gücü: 2  |
Atamın dediği gibi ben sanırım Gerçek bir Türk Genci bile değilim  Gerçekten bizde bu fosillerin arasında Fosilleşeceğiz gibi |
| |
03-09-2008, 16:33
|
#38 |
|
Sayısını unuttuk. Benim de kardeşim Gürcistan sınırında askerliğini yapıyor. Gözüm devamlı haber sitelerinde. Allah bütün şehitlere rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. |
| |