27-01-2007, 03:16
|
#21 |
|
bazen yorum da bekliyor insanlar, kısa alıntı yazılar da paylaşılabilecek üzerinde konuşulabilecek çok şey var, mesela kuantum, ibrahim vb. üzerine açılmış üzerinde çok şey konuşulabilinecek konular var, ama kimseden ilgi görmüyorlar gibi gözüküyor.
__________________ Gökyüzünde olan tüm olayların yeryüzünde yansımaları vardır... |
| |
27-01-2007, 03:18
|
#22 | | -YASAKLI-
|
|
| |
27-01-2007, 03:20
|
#23 |
|
rimmon amaç
birleşmek dağılmak değil... |
| |
27-01-2007, 03:25
|
#24 |
|
Alıntılar tabiki sitede olacak sonuçta insanlar bu kaynakları bulmak için nette saatler harcıyacağına bir siteye gelerek bunlara ulaşmalıdır. Kaynaklar sözcüğünü bu sebeple kullanıyoruz zaten.
Geyik vs ayrılsın demişsiniz zaten koca koca ayrı forumlardalar bunlar, ve her formda yazılan son mesajlara oradan bakabiliyorsunuz. Bir çok forumda son mesajlar görnmemekte bile gidip ilgili bölümlerden bakılır. İlla son yazılan konuya yazacaksınız diye bir şey yok. Yada googleda arayan birisi çıkan sonuçlarda bu geyiklere gitmiyor ilgili sayfaya gidiyor..
gnosis'in farkına gelince,, farklı olmadığını düşünsem şimdi kapatırdım siteyi, ama herkesin kendi görüşüdür..
--------------------
mesajları yönetim yazmıyor bide bunu düşünün.. Biz oluşturulabilecek en iyi sistemlerden birisini oluşturduk gerisi birazda size kalmış, kaliteli kişileri siteye çekmeye çalışabilirsiniz örneğin..
Konu mescalin tarafından (27-01-2007 Saat 03:25 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
27-01-2007, 03:26
|
#25 |
|
bazı öğeler çıkarsa denge olmayabilir, burası küçük bir dünya gibi, o yobaz denilen insanların yumuşaması mümkün olabileceği gibi bizim onlara yobaz derken yobaz kalmamız da mümkün..herkes fikrini beyan eder, etkili ve doğru kaynaklar kabul yada takdir alırken olmayanlar kendi içinde elenir zaten. yobaz denilenler de olsun, zorlayalım o zaman akıl sınırlarımızı, karşıtlıktan faydalanalım. rahatsız edici düzeye varınca zaten yasaklanırlar.
__________________ Gökyüzünde olan tüm olayların yeryüzünde yansımaları vardır... |
| |
27-01-2007, 03:27
|
#26 | | -YASAKLI-
|
|
| |
27-01-2007, 03:28
|
#27 |
|
mescalin beni olabildiğince yanlış anladığın için teşekkür ederim konumu burada kapatıyorum....
teşekkürler.... |
| |
27-01-2007, 03:32
|
#28 | | -YASAKLI-
|
Alıntı: sidarta´isimli üyeden Alıntı
aslında benim amacım korkunun yok olup amacın ortaya açıkça konması için üye olmayanların giremeyeceği..ve gereksiz görülenlerin kayıtsız şartsız defedilebileceği bir platform...aynı şeyi düşünüyoruz white
ama kaç kişi gelecek ki bu buluşmalara...kim kimi tanıyor....ben seni tanımam...sen de beni...
ama burada gerçekten bilmediklerimizi rahatça paylaşırız...ben çok sıkıldım artık yobazlarla sabit fikirlilerle uğraşmaktan...senin de sıkıldığın kanısındayım...
bunu siteye üye alımını şarta bağlayarak sağlamaya başladıysak bu site çizgisini belirlemeli...
--------------------
kütüphane var mistik
burada arşivleyelim insanlar isterse okusun...forum bizim aramızda olsun... | Kendini yanlış ifade eden yanlış anlaşılır maalesef burda da böyle bir durum söz konusu sidarta.Sen sitede gerçekten sadece paranormal konulara yoğunlaşan kişileri kastettin anladığım kadarıyla.Ayrım bu şekilde gruplaşmayla mı olmalı yani  Zamanında bende bazı arkadaşlara gerçekten ilgili olan "seçilmiş" bir grupla ortaklaşa ezoterik çalışmalar yapmayı önerdim ama kimse yanaşmadı. |
| |
27-01-2007, 03:36
|
#29 |
|
yanasmazda zaten cunku cogu insan bazı bildiklerinin kendisinde kalmasından yana ben bile böyle yapıorum
__________________ öLümle Başlayan Huzur... |
| |
27-01-2007, 03:36
|
#30 |
|
son kez kendimi açıklıyorum arkadaşlar anlatmaya uğraştığım şey şudur ki görünen odur ki asla anlatamadığıma eminim....
benim tek dediğim şey sitenin top listesinde paranormal olayların bulunması ve diğerlerinin ekstra olarak geçmesi...böylelikle siteye giren misafirler de siteyi doğru tanırlar..ve belki de paylaşırlar...ayrıca sadece üyelerin görebileceği bir platform istedim ki kendi aramızda özel bir bağımız olsun ..elini kolunu sallayarak gelen herkes bizi dinlemesin... |
| |
27-01-2007, 03:41
|
#31 |
|
yada arastırmaktan,bilmekten veya kendi bildiklerinin sadece onlara özel bişey oldugunu düşünüyorlar
-------------------- Alıntı: sidarta´isimli üyeden Alıntı
son kez kendimi açıklıyorum arkadaşlar anlatmaya uğraştığım şey şudur ki görünen odur ki asla anlatamadığıma eminim....
benim tek dediğim şey sitenin top listesinde paranormal olayların bulunması ve diğerlerinin ekstra olarak geçmesi...böylelikle siteye giren misafirler de siteyi doğru tanırlar..ve belki de paylaşırlar...ayrıca sadece üyelerin görebileceği bir platform istedim ki kendi aramızda özel bir bağımız olsun ..elini kolunu sallayarak gelen herkes bizi dinlemesin... | şimdi olmus 
--------------------
bende böyle düşünüyorum sitede bugun baktım 13 kayıtlı 78 misafir var
__________________ öLümle Başlayan Huzur...
Konu Wahsi tarafından (27-01-2007 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir..
|
| |
27-01-2007, 03:41
|
#32 | | -YASAKLI-
|
Ben özellikle maji konusunda biraz "detaylı" bilgi paylaşımına gitmek istedim ancak bunları da uluorta yapmak benimde işime gelmedi açıkçası. |
| |
27-01-2007, 03:45
|
#33 |
|
Arkadaşlar... birbirimizi anlamak bu kadar zorlaşmasın. Konuyu takip ediyorum. Birçok zaman bizimde sıkıntısını çekip önlemler aldığımız bir konudur bu. Konuştukça biraz ateşleniyorsunuz gibime geliyor o bakımdan biraz daha sakin... zaten hepimiz burada bir amaç içindeysek yapmamız gereken budur. Sidarta yı birçok konuda haklı buldum. Fakat mescalin in değindiği şeylerde önemli. Sitenin devamlılığı için önemli olan şeyler var ve bu arada kendisinin de dediği gibi üyelere sorumluluk düşüyor biraz. Birçok üye var takip ettiğim.. hep belli ilgi alanındaki konuları okuyorlar... daha bir mesaj yazmış değiller... kimisi sadece eğlenceli konularla meşgul bunun yanında. Bazende paylaşayım derken arapsaçına dönüşüyor. Üyeler birbirini susturuyor! Bizde onları susturuyoruz bazen mecburen... Gidişatı ne kadar etkilemeye çalışırsak çalışalım katılımcılar belirler. Yoksa zaten bizimde dileğimiz farklı yönde değil. Davetiyeli sisteme geçtik. Eğer gnosis i tercih ettiyseniz bunu sizin gibi düşünecek insanlara iletin... böyle düşünen insanlar çoğalsın sitede 
__________________ Veni..vidi...bıdı!  |
| |
27-01-2007, 03:47
|
#34 |
|
evet, budur 
| |
27-01-2007, 15:40
|
#35 |
|
konunun 1 kelimesini bile anlamadım sidartanın istedikleri diye giriorm hiçbişey yazıyor sonra apansız anlamsız bir tartısma ...kafam döndü walla...okumamış farzediyorum...
__________________ Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür... F.Nietzsche |
| |
27-01-2007, 16:04
|
#36 |
|
flames bu konuda yorumlarınla hemfikiriz bende hiçbişey anlamayanlardanım... 
__________________  |
| |
27-01-2007, 16:09
|
#37 |
|
Kısaca söylenmek istenenler
- Gnosis son mesajlarda geyik konuların çok ön plana çıkmaması
(Bu konuda gerekli çalışmalar yapılıyor, forum oyunları gibi bazı forumlar bu bölümde gösterilmeyecek. Arkadaşlar isterlerse bu bölümden takip edebilecekler ayrıca bu tarz bölümlerde kişi başı günlük konu açma sınırı ve mesaj atma sınırı geliyor)
- Forumda alıntılara çok fazla yer verilmesin deniyor.
(Tam tersine arşiv niteliğinde bir site olduğundan alıntıları en yüksek düzeyde destekliyoruz, özellikle forumda bulunmayan eksik konular gibi)
- Forumda konu görüntülemeleri ziyaretçilere kapatılsın deniyor.
( Bu araştırma yapan kişilerin gnosis'e ulaşmasını engelleyecek ve yeni arkadaşların bizi bulmasına engel olacaktır, bu sebeple ancak daha ilerisi için gündeme gelebilir)
- Forumda özel bölümler oluşturulsun deniyor.
(Bu tarz bir çalışma yapılmakta özellikle maji bölümü için sınırlı ulaşıma izin verilecek bir bölüm oluşturulmuştur sadece maji bölümünde ağırlığını hissettiren belli üyelerin girişlerine izin verilmektedir. Başka bölümler de talep doğrultusunda açılabilir)
Şuan öncelik verdiğimiz konu paranormal konularda arşivimizin genişlemesi ve tamamlanmasıdır. Bu sebeple alıntı dahi olsa foruma kaliteli konular taşınmalıdır. Bunlar daha sonra arşivlenerek, portal sayfamız da düzenlenecektir ve bu daha da güçleneceğiz demek olacaktır.
Daha sonra ebook arşivimiz düzenlenecek ve gerçek anlamda online bir kütüphaneye sahip olcağız ve yine bu bölümden download yetkisine sahip olacak arkadaşlar sadece bu bölümde paylaşım yapmış arkadaşlar olacaktır. Bizde istatistiksel olarak hangi üyenin hangi forumda kaç konu ve mesajı olduğu gibi detaylı bilgiler mevcuttur, bu sebeple öncelik vereceğimiz arkadaşları seçerken zorlanacaımızı sanmıyorum.
Gnosis'i hep beraber bu günlere getirdik ve umudum çok yakın zamanda çok daha iyi yerlere geleceğimiz yönündedir. |
| |
27-01-2007, 16:17
|
#38 |
|
harika fikirler.
| |
27-01-2007, 16:25
|
#39 |
|
hadi herşeyi anladımda paranormal olaylar , ufo , maji vs bölümler alıntı olmadan nasıl yürüyebilir merak ediorm...kendimiz büyü oluşturamayız,, kimse ufo araştırmasına cıkmaz,,e paranormal olay desen 40 yılda bi belkı basımıza gelır alıntı olmadan olmaz düşüncesindeyim...Zaten forumda geyik konusunun önplanda olmasının ne zararı var bunuda anlayabilmiş deilim benim ilgi alanım resimlerdir geyikdir şudur budur başkasının ilgi alanı paranormal ufo majidir..hoş bütün son mesajlarda geyik gösterilmio majiside var paranormalide ama insanlar illaki btün başlık istedigim şekilde begenecegim konular olsun istiyor...e tabi bende nba e gitmek istiorm ama olmuo işte...
--------------------
söyliceklerime ek olarak eger geyik konusunu aşagı cekme gibi bir çalışma söz konusuysa şiddetle karşı cıkıorm...bunun yerine 2 ayrı top cıkarılarbilir top 5 top 5 iki ayrı bölüm cıkarırz...e buda bize yetmez bütün geyigi tarihten silicez diosanız buyrun...
__________________ Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür... F.Nietzsche
Konu Nietzsche tarafından (27-01-2007 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir..
|
| |
27-01-2007, 16:35
|
#40 |
|
Geyiği sileceğiz diye bir şey yok sadece bir kişinin girip bu konulara arka arkaya günde 10 tane içeriksiz konu açmasını engellemiş olacağız. Forumun altına yada paranormal konuların bittiği yere ayrıca bir top5 de koymamız mümkün yada isteyen arkadaşlar bu bölümden takip edebilrler mesajları.. deneyerek en verimli sonuca ulaşmaya çalışacağız.. |
| | |