Teşekkür ederim Rimmon ama tevazu değil benim ki, muhakkak eksik olduğum konular var ama kendimi yeterli görmediğim bir konuda konuşmuyorum dikkat ettiysen.
Ki bence burda ki insanların çoğu boş insan değil, herkes kendini belli alanlarda yetiştirmiş insanlar hepimizin ilgi uğraş alanları var birbirimizden çok şey öğrenebiliriz...
Peki dağıtmayalım:Sonuç itibariyle Gaffur'a evet Vakit'e hayır
Dinin her konuya alet edilmesi,insanların duygularını istismar etmekte kullanılması dinin saygınlığını azaltmaz mı?Zamanında şanlı bayrağımızı yere düşürmemek adına at sırtında vurulduktan ölene kadar duran askerlerimiz nerde,bu gün üzerinde Türk bayrağı olan BJK'nin bayrağını yakanlar nerde?Manevi değerlerimizle bağlarımızın bu denli zayıf olduğuna inanmak istemiyorum.Biraz daha fazla tiraj yapmak yada görüşünü uygun bulmadığı insanların başarısını önlemek adına böyle oyunlara başvurarak halkımızı galeyana getirmeye çalışanları da hoş karşılayamıyorum.
Saygılar.....
şimdi gaffur din düşmanı değil mi? ama "gazete" öyle diyo...
__________________ god is dead.nietzche is dead.god Love is like ghosts,eveybody talks about it,but few have seen... Knowing is not enough,you must apply;
willing is not enough ,you must do.Bruce Lee
"Şeytanlık!", "Bunlar din düşmanı!", "Aşağılık ve rezil tiplere Allah’ın isimlerini vererek dine savaş açıyorlar!" türünden manşetlerin, ne iyi niyetle, ne de aşırı alınganlıkla açıklanır bir tarafı var.
Katılıyorum... Milletimizin hassas noktalarına değinirken daha düzgün ve yapıcı kelimeler seçilmeli bence. Malum; Linç toplumu haline getirilmeye çalışılıyoruz şu sıralar...
Yarın bir gün Peker Açıkalını Dizinin çekildiği yerin önünde bir enseden birde kafadan kurşunlarsa bir genç, ve İslamı Kurtardım! diye bağırırsa şaşırmam doğrusu...
__________________ Şimdi tam anlamıyla tüm zenciler için birleşme vaktidir