JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > Gündem

Seçenekler Arama
Alt 17-10-2008, 21:48   #21

ghostgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 ghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really niceghostgirl is just really nice

şebo derim başka bişe demem hadise kimmiş yaf görsellik fazla ama müzik kalitesi çok düşük..
ghostgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-10-2008, 22:07   #22

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Alıntı:
Secret_Sun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yarışmayı sanırım hiç takip eden yok.. kazananları bir gözünüzün önüne getiriniz.. bu yarışmaya oylar gaylerden geliyor.. göze dişe dokunur sanatçılar göndermek lazım kazanmak için... diğer ülkeleri gözönüne getirin... diğer ülkeler fazla ciddiye almıyor yarışmayı ki.. lay lay lom haydi eller havaya tarzında okul müsamerelerinde söylenen şarkılarla katılıyorlar... eurovision artık eski cazibesini yitirmiş...

şimdi hatırlatayım sizlere geçen sene değil ondan önce kazanan Sırbistan dişe dokunur bir şarkısı yoktu...ama vokaldeki aplam...lezbiyendi tabiki...

bir de hangi ülkeydi o...abidik gubidik bir şarkı vardı...Ukrayna mıydı...travesti şarkıcısı olan...şarkı rezaletti.

yani kim kazanmış...çokta ilglendirmiyor artık...izlemeyi bıraktım da...gerçektende hakedenin kazandığı platform değil...uydurma birşey...

Sana pek katılmıyorum aslında.Tamam Eurovision'un eski önemi kalmadı ama olsun , yine de zevkli bi yarışmaşahsen ben çok seviyorum.
Bunun dışında Sırbistan'ın kazanmasının , kadının lezbiyen olmasıyla falan bi alakası yoktu çünkü şarkının sözleri gerçekten çok anlamlıydı.
Ukrayna'ya gelince şarkıları gerçekten çok eğlenceliydi şahsen ben çok sevdim ki zaten eurovisionda hareketli şarkılar daha çok puan alıyor.
Ayrıca hakeden kazanmıyorsa şuanda Sertab Erener'i de işin içine katmış oluyorsun ki bence şarkı gayet başarılıydı.2004'teki Ruslana da gayet başarılıydı.Yani demek istediğim eğer gerçekten iyi bir parçaysa hakettiği yere gelir !
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-10-2008, 22:12   #23

beyazkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 beyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond reputebeyazkin has a reputation beyond repute

hadise gitti ve kazandı diye düşünelim..gerçekten kazanan türkiyemidir?

kendilerinin taklidi bir balondur kendisi ve kazanması türkiyenin aslında kaybetmesi olur. hatta aday olmasını bile hakaret sayıyorum ..

şebnemi yine bir nebze....anlarım da

ne hadisesi? ne hepsisi? ne komşuculuğu? biz bize hainlik ediyorken!

bu ülkede sanatçı mı kalmadı !!!

neden onların kalıplarına sığmaya çalışıyoruz? ve böyle bir zorunluluğumuz olmadığı halde kabül edebiliyor ve hoş görüyoruz?

bu özentilik kendilerine benzeme çabasını bu millete mal edenleri dayatanları nokta nokta nokta'lı yorum

Saygılar
beyazkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-10-2008, 22:14   #24

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

müzik ölmüş sizin haberiniz yok o halde... avrupa müzikten ne anlar hem.. hala abba parçalarını dinliyor adamlar...
yarışmada oy veren bizler hiç puan alamadığımız ve yıllarca düşman olarak gördüğümüz ülkelere puan veriyoruz.. sırf birilerinin gözüne girmek amacıyla.. bir Türk kalkıp da Kıbrıs Rum kesimine oy yollasın... şaibeli bir yarışma.. başka ülkelerde kendi komşularına veriyor zaten...

+bluecum malesef zevksizlik kavramını nedir bilmiyorsun sanırım...
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-10-2008, 22:16   #25

Karma gücü: 51 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Beyazkin Onların kalıplarına sığmaya çalışıyoruz derken ne demek istiyosun_?

Secret_Sun , insanların zevklerine sen karar veremezsin.Avrupa müziğinde ne varmış ki hem_?
Abba grubunu sevmiyo olabilirsin ama sen sevmiyosun diye kötü bi grup mu demek oluyo bu_?
Bence sen lezbiyenler , gaylar , yabancılar diye ayrım yapıyosun.
Ne yani birisi Kıbrıs'a oy veremez mi ? Herkes özgürdür buna kimse karışamaz.
Tamam bende komşularımızın yanındayım yani gidip de Yünanistan'a oy vermem ama yine de sen bunu sorgulayamazsın.O zaman bize Azerbeycandan başka kimse oy vermesin biz çıkalım 12 puan alıp sonuncu olalım.Yani bana göre Hadise şuanda daha iyi durumda.Başkaları Şebnem diyebilir , saygı duyarım ki zaten ben Şebnem'i çok severim ama sadece Hadise daha önde olur diye düşünüyorum.

Alt 17-10-2008, 22:54   #26

Karma gücü: 25 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

eğer karşıma geçip, bana Ukraynalı grubun iyi müzik yaptığını söyleyen kim olursa zevksizliğini her yerde belirtirim...
eurovision'a en çok oyun gayler tarafından verildiğini bilmeyen yok.. bir ara gazeteler de bile yeralmıştı.. seçilen kişiler, cinsel tercihleri ve sahne şovları zaten bu baz alınarak gönderiliyor birazda... sadece biz bunu milli bir sorun haline getirip ciddiye alan nadir ülkelerdeniz... yarışmaya katılanların hepsi gay sonucu çıkmasın buradan... sadece gaylerin gözünü okşayabilecek kişiler de tercih meselesi... eften püften bir yarışma için neden tartışıyoruz... sadece görüşümü belirtiyorum...

sırası gelmişken.. Hadise bilimum piyasaki R'n'B söyleyenlerin taklitinden başka birşey değil... sıra Şebnem'e geldi.. Björk dinleyenler ne olduğunu bilir... elde ne var???
0....
taklitten uzak, yaratıcı katılımcılar az..

zaten katılan diğer şarkıların bazı bölümleri araklamadır.. 5 ölçüye kadar serbest...
yaratıcılık yok.. sıkı olan parçalara da oy yok..
sözün özü zevkten uzak.. müsameresel şarkılar....
izleyen izler beni ilgilendirmez...
Sponsored links

Alt 18-10-2008, 00:02   #27

emir869 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 emir869 yakında ünlü olacak gibi

Bir de eurovisionda birinci olan bir gurbun solistinin gay sitesinde çıplakpozları ortaya çıkmıştı ama bu geçen yıl mı ondan önceki yıl mı onu hatırlayamıyorum. Hatırlayanınız var mı. Hatta atv haberde bile yer almıştı bu
emir869 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2008, 10:50   #28

Tamam Secret_Sun görüşlerini belirtmişsin ; saygı duyarım.
Ama şöyle diyen olursa zevksiz olduğunu söylerim falan demeye hiç bir hakkın yok ! Daha önce de dediğim gibi sen insanların zevkini yargılayamazsın.Kendim için söylemiyorum zaten çok sevseydim oy atardım.Sadece eğlenceli bulduğumu söylüyorum.
Yani demek istediğim sen sadece ''ben beğenmedim'' diyebilirsin.''o şarkıyı beğenen zevksizdir'' diyemezsin !

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-10-2008, 12:58   #29

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

bunlar ne salak jüri gösteri şovuna aday arıyorlarsa sirke gitsinler hadise kim oluyor bu bir müzik yarışması ve müzikte iyi olan gitmeli tabikide şebnem ferah ...
GothicheartS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-10-2008, 13:45   #30

naughty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 47 naughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond reputenaughty has a reputation beyond repute

Alıntı:
GothicheartS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunlar ne salak jüri gösteri şovuna aday arıyorlarsa sirke gitsinler hadise kim oluyor bu bir müzik yarışması ve müzikte iyi olan gitmeli tabikide şebnem ferah ...
Sadece bir müzik yarışması değiil büyük oranda sahne şovlarının yarıştığı bir yarışma sadece müzk yarışması olsaydı deli şarkısı kötü değildi ama görsellik yoktu bu yüzden kaybettik...

Alt 18-10-2008, 13:51   #31

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 astralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to all

bunların ikisindende bişey olmaz bak astraGIRGIR dedi dersiniz

Alt 18-10-2008, 14:13   #32

bluecum konuyu ''zevkler ve renkler tartışılmaz'' a getirmeye çalışıyorsan eğer...
şunu söylemek isterim.... eğer zevkler ve renkler tartışılmasaydı... zevkli ve zevksiz diye iki kavramın varlığı da olmazdı... keyifli forumlar...
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-10-2008, 17:08   #33

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

Alıntı:
naughty´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece bir müzik yarışması değiil büyük oranda sahne şovlarının yarıştığı bir yarışma sadece müzk yarışması olsaydı deli şarkısı kötü değildi ama görsellik yoktu bu yüzden kaybettik...
bence deli parçasıda kötüydü kaybetmemiz normal Türkiye'de uluslar arası bir başarı sağlayacak bir sürü sanatçı var ama herkes işini iyi yapmıyor yarışmaya teoman,bulutsuzluk özlemi,pentegram,guardinals ya da erkin koray çıksa %90 kazanırız...
GothicheartS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2008, 19:53   #34

Yani sence ''zevkler ve renkler tartışılır'' öyle mi Secret
Sponsored links

Seçenekler Arama