JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > Gündem

Seçenekler Arama
Alt 13-07-2008, 21:56   #61

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 94 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

Alıntı:
diioss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sebebini yazdım arkadaşım o lafın işin sonunda hakaret işitmek var çünkü öle gidiyo tartışma ben akp ye oy vermedim okyanussue kendin yazıp kendin oynama hakaret dogru degil dedim etmeyipde neyapalım diyosun iyi et ozaman küfüret anaya avrada rahatlıycanmı akp hükümetimi bırakacak senin istediginmi çıkacak başa buyur bak bunada kop kötü laf sahibinindir benim sölemek istedigimi anlamamanın birazı benim çogu senin hatan at gözlügü takıyosun çünkü sana gelince falidae alleh emin ol kötü lafın cezasını veriyo ben denedim ordan biliyom tartışmanın aslı saygıdır ama hala arkadaşlar hak edene ederim sizingibilere hakaret edilir diyosun sende buyur et neyi çözeceksin bakalım meydan burda devam et nelerin degişecegine bakalım
Akp ağlak,ayak takımı partisidir...isteyen hakaret saysın..isteyen saymasın...saygı fln duymuyorum ben bu heriflere... kimsede saygı duymamı bekleyemez....

Alt 13-07-2008, 21:56   #62

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 114 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

serena tam üstüne bastın ama lütfen onlar için bu hakaret deil nacizane kibar söleyişler hakareti dolamışsınız dilinize napalım bizi yönetenlerden görüyüoruz bizde o zaman bide burdan yakalım

Alt 13-07-2008, 21:57   #63

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 173 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
Hybrid´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi öle bi salaga yatarlar ki kendilerini bile tanıyamazlar gör bak
İşte bu tasvip edemeyeceğim bir tutum. Nasıl gereksiz alınganlıklar lüzumsuz da böyle cümleler kurmak da o derece hoş değil.
Sponsored links

Alt 13-07-2008, 22:01   #64

Karma gücü: 2 askyok ne işi var bunun burada

ya arkadaş diioss sizinle aynı safta zaten akp bu vata bicedır inşallah tez zamanda kurtuluz yazmış siz hiç okumamışınız yazdıklarını insanlara ayaktakımı cahil gibi sözler yakıştırmayın herkes özgür demiş ama yok size sizingibi davranmak lazım asıl insanlara cahi diyen ayak takımı diyen mankafadır herbi bo..... kendini bildigini sanır sizmi kurtarcanız bu vatanı bölemi kurtarcanız sizdaha tartışmayı bilmiyosunuz ki ne olursa olsun gayet güzel sölemiş allah iki katını versin diye bunla bile dalga geçmeye kalmışınız yuhhhhhhhhhhhhhhhhh ya bide millete ayak takımı diyosunuz siz nesiniz ya nesiniz siz nerde yaşıyosunuz uzaydamı cahilin laf anlamazın kulagını kendi dogrularından başka herşeye kapamış insanlarsınız başkası farklı konuşunca hemen hakaret dalga geçme adam akıllı tartışmayı ögrenin siz önce hakaret edermiş iyi allah sana iki katını versin hadi buyrun önüne gelen dukaka siz iysiniz maşallah ya bi gidin adam akıllı yetişdirin kendinizi tartışma böle dalgayla hakaretle olmaz efendi adammış bak agzını bozmadı gerçekten tecrübeliymiş bu işlerde size uysa ooooo forum yandı haddinizi bilin ister akpye oy verrim ister mhpye ister chpye hiç birinizde bişey yapamamzsınız adam olun cıkın meydana siz yönetin ülkeyi burda hakaretle olmaz bu işler kendinizi eglendirmekten başka bişey beceremezsiniz siz anca dalga geçmeye hakaret etmeye programlanmışınız beyni yıkannan bekide sizsiniz nerden biliyosunuz hadi işinize cahille tartışma olmaz böle saygısızca cahillikle biyere varamazsınız cahilsinizzzzzzzzzzzzzz
askyok isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-07-2008, 22:03   #65

Karma gücü: 114 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

Alıntı:
sebebini yazdım arkadaşım o lafın işin sonunda hakaret işitmek var çünkü öle gidiyo tartışma ben akp ye oy vermedim okyanussue kendin yazıp kendin oynama hakaret dogru degil dedim etmeyipde neyapalım diyosun iyi et ozaman küfüret anaya avrada rahatlıycanmı akp hükümetimi bırakacak senin istediginmi çıkacak başa buyur bak bunada kop kötü laf sahibinindir benim sölemek istedigimi anlamamanın birazı benim çogu senin hatan at gözlügü takıyosun çünkü sana gelince falidae alleh emin ol kötü lafın cezasını veriyo ben denedim ordan biliyom tartışmanın aslı saygıdır ama hala arkadaşlar hak edene ederim sizingibilere hakaret edilir diyosun sende buyur et neyi çözeceksin bakalım meydan burda devam et nelerin degişecegine bakalım
anlamadım akpnin her şeklini savunuosun ama oy vermiosun yaşın mı tutmuo neyi savundunu mu bilmiosun yoksa sadecec konuşarak halledilir mi diosun hayır yani bi fikir düşünülüosa o savunulosa oy vermedim demk oldukça absürd olmuo mu??? yaşın tutmuosa anlarım ama yaşın tutuoda vermiosan sen de otur be düşün

Alt 13-07-2008, 22:09   #66

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 173 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Alıntı:
askyok´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaş diioss sizinle aynı safta zaten akp bu vata bicedır inşallah tez zamanda kurtuluz yazmış siz hiç okumamışınız yazdıklarını insanlara ayaktakımı cahil gibi sözler yakıştırmayın herkes özgür demiş ama yok size sizingibi davranmak lazım asıl insanlara cahi diyen ayak takımı diyen mankafadır herbi bo..... kendini bildigini sanır sizmi kurtarcanız bu vatanı bölemi kurtarcanız sizdaha tartışmayı bilmiyosunuz ki ne olursa olsun gayet güzel sölemiş allah iki katını versin diye bunla bile dalga geçmeye kalmışınız yuhhhhhhhhhhhhhhhhh ya bide millete ayak takımı diyosunuz siz nesiniz ya nesiniz siz nerde yaşıyosunuz uzaydamı cahilin laf anlamazın kulagını kendi dogrularından başka herşeye kapamış insanlarsınız başkası farklı konuşunca hemen hakaret dalga geçme adam akıllı tartışmayı ögrenin siz önce hakaret edermiş iyi allah sana iki katını versin hadi buyrun önüne gelen dukaka siz iysiniz maşallah ya bi gidin adam akıllı yetişdirin kendinizi tartışma böle dalgayla hakaretle olmaz efendi adammış bak agzını bozmadı gerçekten tecrübeliymiş bu işlerde size uysa ooooo forum yandı haddinizi bilin ister akpye oy verrim ister mhpye ister chpye hiç birinizde bişey yapamamzsınız adam olun cıkın meydana siz yönetin ülkeyi burda hakaretle olmaz bu işler kendinizi eglendirmekten başka bişey beceremezsiniz siz anca dalga geçmeye hakaret etmeye programlanmışınız beyni yıkannan bekide sizsiniz nerden biliyosunuz hadi işinize cahille tartışma olmaz böle saygısızca cahillikle biyere varamazsınız cahilsinizzzzzzzzzzzzzz
Noktalama işaretlerinizden nasibini almamış yazınızı okudum ama birşey anlayamadım heralde cahilliğimden.
Sponsored links

Alt 13-07-2008, 22:11   #67

Alıntı:
askyok´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hakareti savunmayan insana bakın arkadaşlar iki laftan biri hakaret...
ama haklısın biz çok abarttık çok bağırdık çağırdık sinirlendik belki haddimizi aştık allh bizi taş etsin
ammmma kusura bakmayın benim ülkemi mehvediolar benim hakkımı yiyolşar benim ülkemde aç insanlar gezerken onlar maaşlarına yüzde yüz zam veriyorlar ve benim oturup susmamı bekliyorlar
konuşunca adamlıktan çıkıp cahil oluoruz
oluurm kardeşim senin zihniyetinde ülkesi için çırpınan adam öleyse kur sen
ama cahillik nedir otur düşün
ben haddimide aşarım hakarette ederim hiçte kimse laf diyemez
dışarda onca insan açken oturup o adamların saltanatına oy verende vermeyip savunanda bana ahkam kesemez
cehalet sizin savunmaktan bile aciz oldunuz yerlerde
gerçekleri görüp konuşmak cehaletse eyw
ama kavramlar konuusnda ders al bence...

Alt 13-07-2008, 22:12   #68

Karma gücü: 94 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

arkadaş akp vatan haini diyoruz...eywallah....peki vatan hainlerine hakaret edince niye bu kadar yadırganıyor söylediklerimiz anlamadım..
vatan hainlerine de saygımı duyacağız...böyle bir kaide varsa..ben böyle kaideye tüküreyim en başta....

tekrarlıyorum akp ayak takımı partisidir....

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-07-2008, 22:21   #69

diioss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 diioss henüz daha yolun başında

Alıntı:
Hybrid´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi öle bi salaga yatarlar ki kendilerini bile tanıyamazlar gör bak
tamda bunu için söledim galiba allah iki katını versin diye başka söze gerek varmı
--------------------
Alıntı:
coldhellangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anlamadım akpnin her şeklini savunuosun ama oy vermiosun yaşın mı tutmuo neyi savundunu mu bilmiosun yoksa sadecec konuşarak halledilir mi diosun hayır yani bi fikir düşünülüosa o savunulosa oy vermedim demk oldukça absürd olmuo mu??? yaşın tutmuosa anlarım ama yaşın tutuoda vermiosan sen de otur be düşün
nerde akpyi savunmuşum sen gerçekten okumadan cevap yazıyosun ya akp bu vatana verilmiş bicezadır inşallah tez zamanda kurtuluruz yazmışım hakaretle biyere varılmaz demiştim sadece anlamadınız bitürlü anlayamıycaksınız da
29 yaşındayım arkadaşım yaşım tutuyo oy vermeye bi çokkez verdim
--------------------
[

Konu diioss tarafından (13-07-2008 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
diioss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-07-2008, 22:22   #70

arkadaş bana açıklasana vatan hainine neden saygı duymam gerektiğini?

Alt 13-07-2008, 22:30   #71

Alıntı:
nerde akpyi savunmuşum sen gerçekten okumadan cevap yazıyosun ya akp bu vatana verilmiş bicezadır inşallah tez zamanda kurtuluruz yazmışım hakaretle biyere varılmaz demiştim sadece anlamadınız bitürlü anlayamıycaksınız da
29 yaşındayım arkadaşım yaşım tutuyo oy vermeye bi çokkez verdim
--------------------
[
ben okuyorum hepsini orda sorun yok..
hakaret etmeyin diosunuz hakaret ediosunuz tuhaf olan bu
ayrıca bir baksana akp yi savunanlara düşüncelerinin peşinde değiller sadece laf atıyorlar sadecec siz bunu dediniz diyorlar böyle ortamda tartışmamı olur hakareti taktılar ağızlarına o zaman savun bizim düşünceleri çürüt o da yok neden çünkü neyi savundunu bilmiyorlar

Alt 13-07-2008, 22:38   #72

Alıntı:
felidae´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaş bana açıklasana vatan hainine neden saygı duymam gerektiğini?
felidae sen söylüyosun vatan haini olduklarını evet haklısın gerçekten kötü yönetiyolar ülkeyi ama ben kendi adıma kimsenin bu ülkenin kötülügü için çalışcagını düşünmüyorum hadi tamam akp vatan haini olsun görüştür saygı duyarım ama o partiye oyveren insanlara yakıştırmalar etik degil sonuçta ne olursa olsun kendi istedikelri için verdiler oyverenlerin içinde bu vatana evlatlarını şehit vermiş olanlarda vergisini düzenli verip okudugun okulun yapılmasını saglayanda var benim derdim akp degil isedigin kadar edebiyat yapıyosun de yapmıyorum samimiyim ben nezamam bu halka olmadık bi laf sölense tepki koymuşumdur kendimce çünkü hertürlü yakıştırma yapılıyo salak dendi aziz nesil üstüne hatırlarsın ki mükemmel kitapları var ama sogudum halkın salak oldugunuda düşünmüyorum koyun dendi ki degil orhan pamuk ya daha büsürü insan bi topluma hitaben çeşitli aşaglık yakıştrmalar yapıldı ben bunun adına ekmeksizlik derim
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-07-2008, 22:53   #73

Alıntı:
felidae sen söylüyosun vatan haini olduklarını evet haklısın gerçekten kötü yönetiyolar ülkeyi ama ben kendi adıma kimsenin bu ülkenin kötülügü için çalışcagını düşünmüyorum hadi tamam akp vatan haini olsun görüştür saygı duyarım ama o partiye oyveren insanlara yakıştırmalar etik degil sonuçta ne olursa olsun kendi istedikelri için verdiler oyverenlerin içinde bu vatana evlatlarını şehit vermiş olanlarda vergisini düzenli verip okudugun okulun yapılmasını saglayanda var benim derdim akp degil isedigin kadar edebiyat yapıyosun de yapmıyorum samimiyim ben nezamam bu halka olmadık bi laf sölense tepki koymuşumdur kendimce çünkü hertürlü yakıştırma yapılıyo salak dendi aziz nesil üstüne hatırlarsın ki mükemmel kitapları var ama sogudum halkın salak oldugunuda düşünmüyorum koyun dendi ki degil orhan pamuk ya daha büsürü insan bi topluma hitaben çeşitli aşaglık yakıştrmalar yapıldı ben bunun adına ekmeksizlik derim
Vatan haini olduklarını hala insanlar göremiyorsa hakkaten demekki ben söylüyorum....o partiye şehit aileleride oy verdi demişsin... bak ne güzel söylüyorsun.. Başbaklan tayyip bey çıktı şehitlere kelle dedi... bizim şehit annelerimiz bu haine oy verdi bende bunu anlayamıyorum...şimdi kusura bakmada arkadaş....biri sana küfür edip çomak sokuyorsa oh ne güzel hoşlandım demezsin alır o çomağı başka türlü eylersin*

eyin etik olup neyin olmadığını tartışacaksak...yani işi buraya vardıracaksak o zmn sana sormadan edemyeceğim arkadaşım ekmeğini yediğin vatanı karış karışş satmak etikmidir?

vergisini düzenli veren insanların akp ye oy vermeside şaşılacak bir durum...o vergilerle tayyip paşa oğluna gemicik alıyor...bizimkielrde vergileri inatla akp nin kucağına atıyor...
ben senin samimiyetini sınadımmı? hayır sınamadım..sana gelip burada hakaret ettim mi? hayır etmedim....benimle hakaret ediosun bilmem ne gibi bir çıkışla muhattap olmana gerek yoktu....ha söylediklerimin her koşulda arkasındayım hakaret dneir denmez çok umrumda değil açıkcası....

halka olmadık laf söylemek demişsin.... halka olmadık bir laf söylemedim ben ... halkın içinde hala bu adamların şakşakcılığını yapanlara olduk , hatta iyiki oldurduk niteliğinde laflar söyledim ....her bir harfin yazdığım şiddetle savunucusuyum....

Aziz Nesin'e gelince %60 diyerek iyimser bir rakam öne sürmüş zamanında....
Bu arada halkın tamamı kurt,çoban olabilseydi....
şu ayak takımı sürüsünün başımıza çıkarttığı adamların altında kalmazdık

Alt 13-07-2008, 23:15   #74

bak hala beni anlamıyosun akpye sölemene lafım yok akpye oy veren ayktakımı buda hakaret vari bi deyim yani bunların içinde vergisini düzgün veren yokmu var onlarda bu toplumun bi bireyimi evet gerek yok böle kelimeler kullanmaya her ne olursa olsun fikir senin fikrin tabiki çatır çatır savunacaksın düzey nekdar üstde olursa derdinini daha iyi anlatırsın yazdıklarını tekrardan bi oku derim sana aziz nesile ve %60 gelince senle ölene kadar tartışırım bu konuyu ama akp yeter gerdi beni
--------------------
he bide sen bu % denin neresindesin onu merak ettim

Konu diioss tarafından (13-07-2008 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 13-07-2008, 23:19   #75

aziz nesil değil aziz NESİN

ayrıca biz anlatamıyoruz sanırım zamalrı tavan yapıp maaşlara komik artış yapan bi hükümet bu bunu halk göremiyor mu
bunu söleyince diyorlarki benim cebim rahat bben bu insana her şeyi derim hayat sadece kendi yaşamından ibaret deildir
vergisini doğru ödeyen ona oy veriosa ona da baya kavram var yakışacak
bi çok kişi hata yaptığının farkında ama hala oynuyor
bi de orhan pamuk denen şahısla aziz NESİN i karşılaştırma derim ç.ok farklılar çooook

Alt 13-07-2008, 23:20   #76

Hybrid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Hybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışHybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışHybrid dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Evet akp ye oy verenler ayaktakımı
Vergi vermiş olmak ülkeyi bu kadar bariz bi şekilde satan bi partiye oy verme hakkı getirmez yada bu tabirden kurtarmaz
Birde şehit anneleri oy verdi demişsin bence onlarada yazıklar olsun
Şehitlerimiz için kelle diyen ve askerlik yan gelip yatma yeri deil tabi die bir tabir kullanan kişiler bizi yönetiyorlar yazıklar olsun
Hybrid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-07-2008, 23:22   #77

Alıntı:
bak hala beni anlamıyosun akpye sölemene lafım yok akpye oy veren ayktakımı buda hakaret vari bi deyim yani bunların içinde vergisini düzgün veren yokmu var onlarda bu toplumun bi bireyimi evet gerek yok böle kelimeler kullanmaya her ne olursa olsun fikir senin fikrin tabiki çatır çatır savunacaksın düzey nekdar üstde olursa derdinini daha iyi anlatırsın yazdıklarını tekrardan bi oku derim sana aziz nesile ve %60 gelince senle ölene kadar tartışırım bu konuyu ama akp yeter gerdi beni
--------------------
he bide sen bu % denin neresindesin onu merak ettim
sen bile bile soyulacağını elin hırsızına para teslim edermisin... bu daha vahim bence...vergisini verdiği halde oyunuda verenlerin durumu vahim ötesi....öteki en azından külliyen hırsız..hırsız adam oyunu hırsıza verir arsız da arsıza verir..vergi kaçıranda bana değil akp ye verir...vergisini veren vatandaş niye akp ye verir işte bu çok mühim bi soru...olayın en vahim tarafı burası zaten....

birde Aziz Nesin'e nesil diyorsun ikincidede demişsin....birincide yazım hatası dedim..lakin Nesin arkadaşım Aziz Nesin...

düzeyin çok altta olduğunu düşünmemekle birlikte...Akp' nin ayak takımı olduğu hakkındaki görüşümde en ufak bir sapma olmamıştır...

Alt 13-07-2008, 23:33   #78

aziz nesin hızlı yazarken biçok şeyi yanlış yazabilirim pardon akpmi ayaktakımı oyverenmi ayaktakımı yani ülkenin yarısı benim akpye demenle ilgili bisorunum olmadıgını sölemiştim zaten sana aziz nesin le orhan pamuguda iyi bilirim karıştırmam üzülme hybrid kardeşim kaç yaşındasın bilmem ama bak bana hakaret ettin sesimi çıkarmadım ama yapma yazıklar olsun şehit ailelerine felan bunlar hoş degil birazdaha üsturuplu ol
diioss isimli Üye şimdilik offline konumundadır