Alıntı:
diioss´isimli üyeden Alıntı
felidae sen söylüyosun vatan haini olduklarını evet haklısın gerçekten kötü yönetiyolar ülkeyi ama ben kendi adıma kimsenin bu ülkenin kötülügü için çalışcagını düşünmüyorum hadi tamam akp vatan haini olsun görüştür saygı duyarım ama o partiye oyveren insanlara yakıştırmalar etik degil sonuçta ne olursa olsun kendi istedikelri için verdiler oyverenlerin içinde bu vatana evlatlarını şehit vermiş olanlarda vergisini düzenli verip okudugun okulun yapılmasını saglayanda var benim derdim akp degil isedigin kadar edebiyat yapıyosun de yapmıyorum samimiyim ben nezamam bu halka olmadık bi laf sölense tepki koymuşumdur kendimce çünkü hertürlü yakıştırma yapılıyo salak dendi aziz nesil üstüne hatırlarsın ki mükemmel kitapları var ama sogudum halkın salak oldugunuda düşünmüyorum koyun dendi ki degil orhan pamuk ya daha büsürü insan bi topluma hitaben çeşitli aşaglık yakıştrmalar yapıldı ben bunun adına ekmeksizlik derim |
Vatan haini olduklarını hala insanlar göremiyorsa hakkaten demekki ben söylüyorum....o partiye şehit aileleride oy verdi demişsin... bak ne güzel söylüyorsun.. Başbaklan tayyip bey çıktı şehitlere kelle dedi... bizim şehit annelerimiz bu haine oy verdi bende bunu anlayamıyorum...şimdi kusura bakmada arkadaş....biri sana küfür edip çomak sokuyorsa oh ne güzel hoşlandım demezsin alır o çomağı başka türlü eylersin*
eyin etik olup neyin olmadığını tartışacaksak...yani işi buraya vardıracaksak o zmn sana sormadan edemyeceğim arkadaşım ekmeğini yediğin vatanı karış karışş satmak etikmidir?
vergisini düzenli veren insanların akp ye oy vermeside şaşılacak bir durum...o vergilerle tayyip paşa oğluna gemicik alıyor...bizimkielrde vergileri inatla akp nin kucağına atıyor...
ben senin samimiyetini sınadımmı? hayır sınamadım..sana gelip burada hakaret ettim mi? hayır etmedim....benimle hakaret ediosun bilmem ne gibi bir çıkışla muhattap olmana gerek yoktu....ha söylediklerimin her koşulda arkasındayım hakaret dneir denmez çok umrumda değil açıkcası....
halka olmadık laf söylemek demişsin.... halka olmadık bir laf söylemedim ben ... halkın içinde hala bu adamların şakşakcılığını yapanlara olduk , hatta iyiki oldurduk niteliğinde laflar söyledim ....her bir harfin yazdığım şiddetle savunucusuyum....
Aziz Nesin'e gelince %60 diyerek iyimser bir rakam öne sürmüş zamanında....
Bu arada halkın tamamı kurt,çoban olabilseydi....
şu ayak takımı sürüsünün başımıza çıkarttığı adamların altında kalmazdık