23-02-2008, 15:58
|
#23 |
|
Alıntı: luciin´isimli üyeden Alıntı
Madem bir tepki diyorsunuz, olmaz öyle "pembe" zarflı mektuplarla askere mektup yazmak, bir yerden bir yere yürümek, saygı duruşu adına ışıkları söndürüp kapatmak, mitinglere dökülüp bayrak sallamak... Tepkinizi bunlarla değil... Tepkinizi ulusal kaynaklara dönerek gösterin! Tepkinizi özgün müzik adına dinlediğiniz ve geliri mehmetçiğe kurşun olarak dönen "pkk" yanlısı müzik guruplarına, kitap evlerine, medyaya kasetlerini, cd'lerini, gazetelerini almayıp "dışlamakla" gösterin! Tepkinizi şehit haberinden sonra dansöz oynatan TV kanallarını televizyonlarınızın hafızasından çıkarmakla gösterin! Tepkinizi soykırım tasarısını kabul ederek size dostluğunu (!) gösteren emperyal devletlerin mallarını almayıp ekonomilerine katkı sağlamamakla; tepkinizi "özel zevklerinizden" feragat edip kalan parayı da (daha yeni teknolojik) silah alması için ordu'ya bağışlamakla gösterin! Tepkinizi, sizi parçalara bölmek isteyenlere sağcısıyla solcusuyla bir olup "İşte parçalanmadık, başaramadınız." diye haykırarak gösterin! Tepkinizi, "Kimse PKK'lı kardeşlerimize terörist diyemez" diye özgür düşüncede (!) bulunan vatansever (!) milletvekiline ağzının payını vererek gösterin! Tepkinizi, tüm Amerikan mallarını boykot ederek gösterin! 100 adım yürüyüp stres atarak... Kendi kendimizi rahatlatarak değil....... En azından benim de görüşüm bu. | kesinlikle söylediğin her kelimeye katılıyorum çok güzel açıklamışsın eline sağlık.. |
| |