22-10-2007, 19:43
|
#41 |
|
Bendeki kitaplar hazır yollucam fakat ben de bir arkadaşımın azizliğine uğradım güya o da getirecekti onu bekliodum, yarın getircem dedi, getirmese yarın yollucam kitapları,kusra bakma gecikmelerden dolayı, umarım emeklerin boşa çıkmaz...Kolay gelsin....
__________________ There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher... |
| |
22-10-2007, 19:52
|
#42 |
|
bende kitaplar hazır shezo kırtasiye malzemelerinişde ayarlayıp en kısa zamanda göndericem...
__________________ |
| |
22-10-2007, 20:44
|
#43 |
Üyelik tarihi: 04 2007 Nerden: 26-45 dogu meridyeni, 36-42 kuzey paraleli
|
bunları duymak içimi rahatlatmadı degil.. saolun arkadaşlar 
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim! |
| |
22-10-2007, 20:49
|
#44 |
|
Alıntı: Schezophreniac´isimli üyeden Alıntı
bunları duymak içimi rahatlatmadı degil.. saolun arkadaşlar  | e dedim sana deme dinlemiosunki hic beni be depim..ah bi dinlesen beni
tmm vercegin cevabı anladım bile susayım ben 
__________________ **BooGee** ...Tepemde Cellat Zaman... ...:::A Divinis:::.... ** TJOBD ** |
| |
22-10-2007, 21:40
|
#45 |
|
ooo süper.Bende bi sürü öss ye hazırlık kitabı var.Yollayım sana ama bana bi pm atıver.Hangi kargo şirketiyle yollıycam,adres vs.Bu cumartesi bi koliye koyup yollarım.
__________________  |
| |
06-11-2007, 00:59
|
#46 |
|
sevgili blessed trinity nickli üyemize yolladıgı kitaplar için huzurunuzda teşekkür etmek istedim.
Teşekkürler Blessed....
| |
06-11-2007, 01:03
|
#47 |
|
__________________ There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher... |
| |
25-12-2007, 16:54
|
#48 |
|
sayın Ebru CAMLI adlı üyemiz (nickini bilmiyorum) hazırladıgınız mükemmel koli elime daha 15 dakika önce gecti ve cok büyük bir heyecanla acıp baktıgımda karsımda gördügüm manzara beni okadar duygulandırdı ki bu duygunun tarifi yoktur. monttan coraba cüzdandan cantaya kottan elbiseye ayakkabıdan atkıya okadar muazzam bir yardım paketi hazırlamıssınız ki bende hemen o yardımlarınızı ve o eşyaların içindeki duygularınızı paylaşmak için gereken yerlere götürmeye can atıyorum. yaptıgınız yardımın unutulmaması içinden elimden geleni yapacagımı biliniz.. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sizlere.. sözün bittigi yerdeyim gercekten..
| |
28-12-2007, 00:40
|
#49 |
|
sayın Ebru CAMLI adlı üyemiz (nickini bilmiyorum) hazırladıgınız mükemmel koli elime daha 15 dakika önce gecti ve cok büyük bir heyecanla acıp baktıgımda karsımda gördügüm manzara beni okadar duygulandırdı ki bu duygunun tarifi yoktur. monttan coraba cüzdandan cantaya kottan elbiseye ayakkabıdan atkıya okadar muazzam bir yardım paketi hazırlamıssınız ki bende hemen o yardımlarınızı ve o eşyaların içindeki duygularınızı paylaşmak için gereken yerlere götürmeye can atıyorum. yaptıgınız yardımın unutulmaması içinden elimden geleni yapacagımı biliniz.. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sizlere.. sözün bittigi yerdeyim gercekten.. | dep bu yazını ulastırdım kendisine ve cok mutlu oldu  ve bu degerli yorumların icin cok tesekkur edio kendisi .. 
__________________ **BooGee** ...Tepemde Cellat Zaman... ...:::A Divinis:::.... ** TJOBD ** |
| |
28-12-2007, 00:47
|
#50 |
|
kitap atılır mı ya? allah taş yapar adamı  şaka bir yana destek olmak isterim nasıl olacak ?
__________________ Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın Hepiniz mezarısınız kendinizin... |
| |
28-12-2007, 01:09
|
#51 |
|
sayın Ebru CAMLI adlı üyemiz (nickini bilmiyorum) hazırladıgınız mükemmel koli elime daha 15 dakika önce gecti ve cok büyük bir heyecanla acıp baktıgımda karsımda gördügüm manzara beni okadar duygulandırdı ki bu duygunun tarifi yoktur. monttan coraba cüzdandan cantaya kottan elbiseye ayakkabıdan atkıya okadar muazzam bir yardım paketi hazırlamıssınız ki bende hemen o yardımlarınızı ve o eşyaların içindeki duygularınızı paylaşmak için gereken yerlere götürmeye can atıyorum. yaptıgınız yardımın unutulmaması içinden elimden geleni yapacagımı biliniz.. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sizlere.. sözün bittigi yerdeyim gercekten.. |
kimliğimi ortaya çıkardığın için çok teşekkür ederim  bilseydim kolinin üzerine nickimi yazardım  yorumların için teşekkür ederim..keşke elimden daha fazlası gelseydi  |
| |
29-12-2007, 23:28
|
#52 |
|
elinden gelenin cok daha fazlasını yaptıgını hatırlatıyım.. cogu kişinin elinden o bile gelmedi.. lafta kaldı hepsi..
| |
29-12-2007, 23:39
|
#53 |
|
sitem seziyorum sözlerde. ama haklısınız. yapalım edelim diyoruz hep hep lafta kalıyor. yarın ilk işim kütüphanemdeki kitapları elemek ve işe yarar olanları çıkartmak olacak.
__________________ Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın Hepiniz mezarısınız kendinizin... |
| |
29-12-2007, 23:45
|
#54 |
|
siz daha yenisiniz.. ilk sayfadan beri baksanız haklılıgımı görüceksiniz.. ki bu sözünde duran sadece 2 kişi oldu..
| |
30-12-2007, 09:29
|
#55 |
|
Öncelikle bu düşüncenizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum ve adresi bende almak istiyorum...o insanların yüzünde küçük bir tebessüm dahi yaratmak beni çok mutlu edecektir... 
__________________ Bir seyyah olmuş ıssız dalgalar arasında yüreğim ve aklım kendini kurtarma çabasında...Nedendir bilinmez,bu nefsani düşüncelerimin fitillerini ateşleyen sebep...Peki bu ateş beni yakar mı? |
| |
13-01-2008, 21:10
|
#56 |
|
arkadaşlar zaman konusunda sıkıntı yaşayanlar olmasın lütfen.. zaman sizin istediginiz zaman müsait oldugunuzda bos vaktinizde ugrasırsınız.. teşekkürler ilginiz için..
| |
13-01-2008, 21:46
|
#57 |
|
sizede belirttiğim gibi istediğiniz kitaplar elimde olmadığı için bir arkadaşımla görüştüm ondan cvp bekliyorum kitaplar elime ulaşır ulaşmaz yollayacağım sakın unuttum sanmayın...bu konuya benimde hassasiyet gösterdiğimi bilmenizi isterim....teşekkürler..
__________________ Bir seyyah olmuş ıssız dalgalar arasında yüreğim ve aklım kendini kurtarma çabasında...Nedendir bilinmez,bu nefsani düşüncelerimin fitillerini ateşleyen sebep...Peki bu ateş beni yakar mı? |
| |
26-04-2008, 00:54
|
#58 |
|
yaptığı yardımdan ve yolladıgı kitaplardan dolayı bir teşekkürüde mylady e etmek istiyorum...
teşekkürler.. eğiliyorum önünüzde...
| |
16-07-2008, 17:22
|
#59 | | |