Daha demin ki saat 22:06
Solumda bi boy aynası var.Off irkildim biraz.Bu halde cümle kurması zor oluyo.Hernese işte kendime gelince bi elden geçiririm.Zaten konuyu doğru yere açtığımdan da emin değilim.Off dağıldı konu.Tamam devam ediyorum artık.Solumda bi boynası vardı ve ben yatağımda oturuyodum.Göz yanılması olabilir ama sağımda biri varmış gibi solumdaki aynada bişey gördüm sonra soluma dönüp aynaya baktım tabii ama bişey yoktu.Off ben bu cümleyi kurarken kaç kere dönüp o aynaya baktım bilemezsiniz.Neyse işte derken tam aynadan çektim gözümü ve önüme döndüm ki bi flaş patladı.Anlamış değilim.
Dün değil ondan önce ki gece de(gece dediysem sabaha doğru olsa gerek çünkü ben yattığımda saat dördü biraz geçiyodu.) sağıma yatıyodum.Israrla biri dürtüyodu.Aynı frekansta desem yeridir yani bıkıp usanmadan biri dürtüyodu sırtıma sırtıma.Döndüm sinirle.Bizimkilerden biri sandım ama kimse yoktu sadece bi ışık topu görür gibi oldum o da kayboldu hemen ona da göz yanılması demiştim zaten herşeye göz yanılması diyorum.
Dosyaları açarsam uzun bi topik olur.Daha önce de bi el bi çift ayak görmüşlüğüm var.Bi de masanın üstündeki bardak kendiliğinden üstüme fırlamıştı.Rüyalarımdan bahsetmiyorum bile.Herneyse ben olayın şokundan çıktım zaten.Mümkünse yorumlarınız beni korkutucak cinsten olmasın.Hazır kendime geldim