JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 28-06-2007, 22:54   #1

beelze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 beelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to behold
Gerçekten geldi mi?

Geçen gün 3 arkadaşımla ruh çağırdık ama sizde bilirsiniz ruh gelmez bir cin o ruhun taklitini yapar (diye biliyoruz) neyse öyle formda bahsedilen gibi bi ton dua falan okumadık bir sehbanın üstüne harfleri rakamları ve ortaya ewet hayır yazdık snr sırayla üçümüzde fincanın içine sessiz ce 3külüm bir elham okuduk ve fincanı kapattık içimizden biri sesleniş yaptık (komedi olsun diye kemal sunalın ruhu çağarılım dedik)3-4seslenişten snr ewete gitmeye başladı fincan ben pek inanmadığım için sadece benim bildiğim sorular sordum tam cvp weremedi ama aşağı yukarı doğru şeyleri söyledi tam emin olmak içinde çağrımaya katılmayan 4. bir arkadışımdan (o da o sırada odadaydı ama fincana elini koymadı) odanın başka bir köşesine gidip bir kağıda 2 tane rakam yazmasını istedim snr bu rakamı gelen cine sorduk ve 76 dedi arkadaşımsa 67 yazdı komik ama böyle oldu snr bunu bidaha yazmasını istedim we bu sefer bi rakam bi harf yaz dedim fincana elini koyanlardan hiç biri bunu görmedi eminim bunu sorduğumuzda ise direk önce o ya snr 8'e gitti arkadaşıma sorduğumuzda ise oda "o8" yazdım dedi bu beni baya afallattı gönderirikende sadece fincanın üstüne cevşen koydu sizce gelmiş olabilir mi???

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-06-2007, 23:44   #2

hortlana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hortlana henüz daha yolun başında

cinlerin ruh taklidi yaptığından emin değilim ama cin yada ruh herneyse gelmiş gibi görünüo.ben yinede bu işlerle pek uğraşmamanızı öneririm
hortlana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-06-2007, 00:31   #3

NightWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 NightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Arkadaşlar cin ve ruh çağırma seanslarına deneyimli olarak nitelendireceğimiz birileri olmadan kalkışmayın. Diyarbakırlı olduğumdan dolayı çok iyi bilirim. Güneydoğu'da bu hikayeler günlük fıkralar gibi anlatılır. Çok olağan şeylerdir.

Gelen varlık gitmeyebilir yada geldiğinde size zarar verebilir. Sorduğunuz sorular mühimse kasti olarak yanlış cevaplar gelebilir. Gördüğüm, katıldığım ve dinlediğim birçok seanstan yola çıkarak söylüyorum bunları size. Bu gibi seanslarda uzman olan biri yanınızdaysa böyle işlerle uğraşın. Gerisini tavsiye etmiyorum.

NightWolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-06-2007, 10:17   #4

simya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 simya henüz daha yolun başında

Bir çok kişi bunu eğlence ve oyun gibi görüp yapıyo bilinçsizce..Ama gerçekten tehlikeli yapılmamalı.
simya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-06-2007, 20:10   #5

Karma gücü: 13 beelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to behold

arkadaşlar bu warlıkların gerçekliği tartışılır bi durumda olduğu için sadece denemek istedik we anlamadım gerçek olup olmadığını ama o rakamları bilmesi çok kafamı karıştırdı
beelze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-06-2007, 20:21   #6

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 37 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

gerçek gibi duruyo ilginç şeyler yaşamışsınız

geçmiş olsun
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-06-2007, 21:05   #7

Karma gücü: 3 prensesss henüz daha yolun başında

ben bu tarz olaytlara inanırım çünkü buna benzer seyler yasadım
insanın içi ürperiyor bizimki fincanla değildi iki kşiyle kibrit çöpleriyle oluyordu adıda kikiydi bardağı olduğu yerde döndürüp aynı yerine getirdi inanılmazdı
prensesss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-06-2007, 02:55   #8

Alıntı:
prensesss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu tarz olaytlara inanırım çünkü buna benzer seyler yasadım
insanın içi ürperiyor bizimki fincanla değildi iki kşiyle kibrit çöpleriyle oluyordu adıda kikiydi bardağı olduğu yerde döndürüp aynı yerine getirdi inanılmazdı
bu kiki hikayesini çocukluğumdan beri duyarım peki o nasıl çağrılıyo bilgi werirse sewinirim onuda bi denemek lazım
beelze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-06-2007, 11:59   #9

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

gerçekten cin yada ruh gelirmi oraya yani sizin söylediklerinize göre? bukadar basitmi

Alt 30-06-2007, 12:41   #10
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

quaja tahtası en meşur varlık çağırmadır gelmiştir hem niye gelmesin 3 enerji tahta vs vs işi de yoksa uğraşmıştır
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama