daha yeni bi olay yaşadım arkadaşımla beraber.nasıl bişey olduğu ile ilgili hiç bi fikrim yok.size sormak istedim ne olabilir diye.
olay şuydu geniş bi koridor gibi bi yer var kaldığım yurtta.kantinin girişi bu koridora açılıo.ben arkadaşımı arıodum.kantine bakmak için koridordan geçtim.koridor bomboştu.kantine baktım arkadaşım orda deildi.döndüm koridordan çıktım.bi baktım arkadaş arıo beni nerdesin die.yeni kantinden çıktığımı söyledim.o da bahsettiğim koridorda olduğunu söyledi.son 10 dakikadır oradaymış.fakat ben geçerken orası bomboştu.o da benim geçtiğimi görmemiş.ordan geçen birini görmemek imkansız.
bunun nasıl bi durum olduğunu açılayamadım ben.sizin düşüncenizi alayım dedim.
arkadaşının başka bi yerde olma olasılığıda yüksek katılıyorum pharaoha. belki sana sölemek istemediği biriyle yada bi yerde olabilir.
ama illaki paranormallik diyorsan o zmn kesin ışınlanma veya görünmez olabilme özelliğiniz var. senin veya onun
yok bişey saklıyacağını sanmıorum.10 dakika boyunca orda telefonla konuştu.üstelik bahsettiğim yerdebakmadığım yerde kalmamıştı.söylediğim yer ikinci katta.
belki dalgınlık.ama dalgınlık olasılığı hiç aklıma gelmemişti.herhangi bi kalıbada oturtamadığım için sordum.